Siirry suoraan sisältöön

Yritysverkko

Toimiva tietoverkkoratkaisu on yritystoiminnan perusedellytys

ICT-palvelukokonaisuutta tukevat tietoverkkoratkaisut, joista MPY:llä on laaja kokemus. Verkkoratkaisujemme avulla varmistat, että tieto liikkuu tehokkaasti ja turvallisesti haluamiisi kohteisiin oli kyseessä sitten kattava yritysverkko, langaton lähiverkko tai jokin muu verkkoratkaisu. Toimitamme palvelun avaimet käteen -periaatteella, mikä sisältää niin asiantuntijoidemme ratkaisusuunnittelun, tietoliikennelaitteet sekä palvelun ylläpidon.

Yritysverkkoratkaisulla yhdistetään eri toimipisteiden lähiverkot yhdeksi suljetuksi verkoksi. Palvelu sulauttaa maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot tietoturvalliseksi yritysverkoksi - MPLS-verkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä. Yritysverkkoon voidaan toteuttaa yhteydet MPY:n tai kolmannen osapuolen konesalipalveluihin. Runkoverkon varmennetut yhteydet takaavat, että liikenne ohjautuu verkossa automaattisesti aina suorinta ja nopeinta tietä toimipaikkojen välillä. 

MPY huolehtii verkkopalvelun toiminnasta ja sen operoinnista. Palveluun sisältyy laitteisto ja sen elinkaaren hallinta. Palveluun sisältyvä palomuuri suojaa kaikki yritysverkkoon liitetyt asiakkaan verkot internetin suuntaan. Tietoturvaa voidaan laajentaa yritysverkon tietoturvapalveluilla.

Yritysnettipalvelussa puolestaan toteutetaan tietoliikenneyhteys asiakkaan toimipaikasta internet-verkkoon. Palvelu toteutetaan organisaation tarpeiden ja määritysten mukaisesti tietoturva vahvasti huomioiden. Palveluun sisältyy laitteisto ja sen elinkaaren hallinta sekä palomuuri, joka suojaa asiakkaan lähiverkon internetin suuntaan. Huolehdimme jatkossa palvelun toiminnasta ja sen operoinnista.

Tietoverkkopalvelumme pähkinänkuoressa:

  • Yritysverkko (MPLS) ja Yritysnetti – tietoliikennepalvelut kokonaisuutena
  • Tietoliikenneliittymät koko Suomeen
  • Rajapinnaton kattava operaattoripalvelu
  • Vahva integraatio teknisen hallinnan palveluihin – kokonaisuuden optimointi
  • Suomen huippuasiantuntijat palveluksessasi  nopea regointi ja joustava palvelu.
Siirry sivun alkuun