Työasemien hallinta- ja elinkaaripalvelut maksavat itsensä takaisin säästyvänä työaikana

  Hyvillä ja toimivilla työkaluilla on yhtä suuri merkitys niin rakentamisessa kuin IT:ssäkin: kun käytössä on toimivat työkalut, niin työssä ei ole katkoja, eikä työaikaa kulu hukkaan. Hitaat ja toiminnaltaan epävarmat työasemat voivat maksaa katkoihin kuluneena työajan menetyksenä nopeasti suuria summia ja heikentää koko organisaation tehokkuutta.

  KYSY LISÄÄ

  Työasemien hallinta- ja elinkaaripalveluilla käyttäjille tarjotaan juuri heidän työnsä kannalta sopivat työkalut, jotta he voivat hoitaa oman työnsä tehokkaasti ja keskeytyksettä. Se on kokonaispalvelu, joka tukee loppukäyttäjiä, pitää työasemat ajantasalla, tietoturvan ja ohjelmistoversiot yrityksesi päätösten mukaisina ja rekisterit ajantasalla.

  Työasemien keskitetyn hallinnan etuja ovat:

  • Täysi läpinäkyvyys laatuun ja toimivuuteen,
  • Tietoturvalliset työasemat,
  • Ajantasainen laiterekisteri,
  • Määrämuotoiset ja nopeat sovellusjakelut, joissa tietoturva on vakiona.

  Työasemien hallintapalvelu sisältää työasemien hallinnoinnin, käyttöoikeuksien hallinnan (AD), työasemien tuen käyttöjärjestelmille ja perussovelluksille, laitteistokokoonpanojen hallinnan, laite- ja ohjelmistoinventaarioit, uusien sovellusten, asetusten ja päivitysten jakelun keskitetysti ja yhtäaikaisesti asiakkaan työasemaympäristöön. Määritetyt sovellus- ja tietoturvapäivitysjakelut voidaan automatisoida hallintajärjestelmän avulla.

  Palvelu tarjoaa läpinäkyvyyden työasemaympäristön toimivuuteen ja ajantasaisen laiterekisterin. Sovelluspaketointi ja pakettien ylläpitäminen ml. tietoturvapäivitykset, tehdään asiakkaan kanssa määritellyin sisällöin ja aikasyklein. Hallintajärjestelmä mahdollistaa myös työaseman etähallinnan käyttäjätuen yhteydessä.

  Työasemien hallintapalvelujen lisäksi voidaan ottaa käyttöön myös työasemien varmistuspalvelu, jolla varmistetaan asiakkaan työasemien tiedot.

  Työasemien elinkaaripalvelujen etuja ovat:

  Elinkaaren hallinta on kokonaispalvelu, joka hankkii, vakioi, esiasentaa, käyttöönottaa ja kierrättää laitteet. 

  • Määrämuotoinen asiakkaan määrittelemä ympäristö, korkeampi toimivuus,
  • Aina ajantasaiset laitteet, ei turhaa aikaa päivityksiin,
  • Vakioidut työasemat esim. rooleittain sovittavat laitemallit, käyttäjäoikeudet, laitteisiin vakioina asennettavat ohjelmistot ja tietoturva,
  • Esiasennus ja hallinta, ympäristöt aina ajan tasalla ja asiakkaan politiikan mukaiset,
  • MPY:n pilviratkaisu tavoittaa työasemat julkisen verkon kautta,
  • Pois turhasta manuaalityöstä, kustannukset alas,
  • Nopea tilata, nopea toimitus,
  • Laitteille ja -tarvikkeille myös MPY-online-itsepalveluportaali, johon määritellään asiakaskohtaiset katalogit.

  Asiakkaalle toimitetaan IT-laitteita- ja lisenssejä tarpeen mukaisesti sovittuihin toimituspisteisiin yhdessä määriteltyinä vakioituina kokoonpanoina. Einkaaren mukainen laitekierto tehdään automaattisesti siten, että valmiiksi asennetut, päivitetyt ja DOA-testatut laitteet ovat käyttöönottovalmiina loppukäyttäjille asiakkaan toimipisteellä oikeaan aikaan.

  Mahdolliset lisälaitteet ja -varusteet asiakas tilaa joko MPY:n yhteyshenkilön kautta tai MPY-Online verkkokaupasta.

  OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ