Tietoturvakartoitus ikoni

  Laitteiden tietoturva

  Suojaa yrityksesi päätelaitteet

  Päätelaitteiden suojaamiseen ja kyberturvan valvontaan tarjoamme helppokäyttöisiä F-securen ohjelmistoja sekä päätelaitteiden suojaamiseen että tietomurtojen havaitsemiseen kyberturvapalveluna. 

  Nopea havainnointi ja reagointi tietoturvauhille

  F-Secure Rapid Detection & Response (RDR) havaitsee tietomurrot nopeasti ja mahdollistaa nopean reagoinnin MPY:n asiantuntijoiden toimesta.  Jos sinulla on jo käytössäsi on jo F-Securen ohjelmistoja ja kaipaat yrityksesi päätelaitteille lisäturvaa, esimerkiksi RDR-sovelluksen käyttöönotto ei vaadi uusia asennuksia vaan se voidaan lisätä valmiiseen F-Secure-lisenssiin pienellä lisäkustannuksella.

  Yrityksesi päätelaitteiden suojaaminen on helppo toteuttaa F-Securen Protection Service for Business sovelluksen ja MPY:n päätelaitehallinnan avulla. F-Secure Protection Service for Business suojaa päätelaitteet viruksilta, torjuu hyökkäykset ja korjaa päätelaitteiden haavoittuvuuksia.  

  Pilvipohjainen laitesuoja yrityksellesi

  F-Secure Protection Service for Business (PSB) on pilvipalvelupohjainen suojausratkaisu, jolla voit suojata yrityksesi mobiililaitteet, tietokoneet ja palvelimet. PSB-palvelulla saat katkeamattoman suojan vakoiluohjelmilta, tietomurroilta ja muilta kyberturvauhilta. Samalla saat lisäturvan liiketoimintasi jatkuvuudelle.

  F-Securen PSB-ratkaisulla säästät IT-osastosi resursseja, saat käyttöösi reaaliaikaiseen uhka-arvioon, koneoppimiseen ja käyttäytymisanalyysiin pohjautuvaa turvaa laitteillesi sekä torjut myös tuntemattomia hyökkäysmuotoja.

  Jatkuva valvonta on liiketoimintasi etu

  Kun yrityksesi laitteiden tietoturva on MPY:n vastuulla, seuraamme palveluiden toimintaa jatkuvasti ja reagoimme uhkiin sovitun mallin mukaisesti. Saat myös raportin analysoituamme uhan ja toimintasuunnitelman mahdollisista tarvittavista jatkotoimenpiteistä.

   

  Ota seuraava askel tietoturvaan. Jätä tarjouspyyntö.