Siirry suoraan sisältöön

Laitteiden tietoturva

Suojaa yrityksesi päätelaitteet

Päätelaitteiden suojaamiseen ja kyberturvan valvontaan tarjoamme helppokäyttöisiä F-securen ohjelmistoja sekä päätelaitteiden suojaamiseen että tietomurtojen havaitsemiseen kyberturvapalveluna. 

Nopea havainnointi ja reagointi tietoturvauhille

F-Secure Rapid Detection & Response (RDR) havaitsee tietomurrot nopeasti ja mahdollistaa nopean reagoinnin MPY:n asiantuntijoiden toimesta.  Jos sinulla on jo käytössäsi on jo F-Securen ohjelmistoja ja kaipaat yrityksesi päätelaitteille lisäturvaa, esimerkiksi RDR-sovelluksen käyttöönotto ei vaadi uusia asennuksia vaan se voidaan lisätä valmiiseen F-Secure-lisenssiin pienellä lisäkustannuksella.

Yrityksesi päätelaitteiden suojaaminen on helppo toteuttaa F-Securen Protection Service for Business sovelluksen ja MPY:n päätelaitehallinnan avulla. F-Secure Protection Service for Business suojaa päätelaitteet viruksilta, torjuu hyökkäykset ja korjaa päätelaitteiden haavoittuvuuksia.  

Pilvipohjainen laitesuoja yrityksellesi

F-Secure Protection Service for Business (PSB) on pilvipalvelupohjainen suojausratkaisu, jolla voit suojata yrityksesi mobiililaitteet, tietokoneet ja palvelimet. PSB-palvelulla saat katkeamattoman suojan vakoiluohjelmilta, tietomurroilta ja muilta kyberturvauhilta. Samalla saat lisäturvan liiketoimintasi jatkuvuudelle.

F-Securen PSB-ratkaisulla säästät IT-osastosi resursseja, saat käyttöösi reaaliaikaiseen uhka-arvioon, koneoppimiseen ja käyttäytymisanalyysiin pohjautuvaa turvaa laitteillesi sekä torjut myös tuntemattomia hyökkäysmuotoja.

Jatkuva valvonta on liiketoimintasi etu

Kun yrityksesi laitteiden tietoturva on MPY:n vastuulla, seuraamme palveluiden toimintaa jatkuvasti ja reagoimme uhkiin sovitun mallin mukaisesti. Saat myös raportin analysoituamme uhan ja toimintasuunnitelman mahdollisista tarvittavista jatkotoimenpiteistä.

Ota askel tietoturvaan

Jätä tarjouspyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä.

Siirry sivun alkuun