Siirry suoraan sisältöön
mpy-puhepalvelut-banner-1920x1200-v2

MPY:n tietoliikenne- ja puhepalvelut yrityksille

Yritysten toiminta omilla toimipisteillään vaatii toimintaan sopivan verkkoinfrastruktuurin ja oikeanlaiset puhepalvelut, olivat ne sitten perinteisiä puhelinliittymiä tai pilvipohjaisia puheratkaisuja. MPY:n sisäistettynä toimitettavat tietoliikenne- ja puhepalvelut vastaavat varmasti yrityksesi liiketoiminnan tarpeita.

Tietoliikenne- ja puhepalvelut pähkinänkuoressa

MPY:n Sisäistyspalveluna tuotetuissa tietoliikenne- ja puhepalveluissa saat yrityksellesi sopivimmat ratkaisut yrityksesi tietoliikenteen ja puhepalveluiden tarpeisiin niin, että liiketoimintasi voi toimia sen tarvitsemalla tehokkuudella.

Yritysverkko

Yritysverkolla yhdistät eri toimipisteiden lähiverkot yhtenäiseksi verkkoympäristöksi sijainnista huolimatta. Voimme toteuttaa yritysverkkoratkaisusi joko MPY:n konesalissa tai kolmannen osapuolen konesalipalveluun. Käydään yhdessä läpi tarpeesi niin me huolehdimme, että saat toimivan ja turvallisen yritysverkon.

Lähiverkko ja langaton lähiverkko

Yritysverkon sisäiset lähiverkot ja langattomat lähiverkot ovat oleellinen osa liiketoimintaa kuin liiketoimintaa. Hankkiessasi lähiverkkoratkaisut MPY:ltä voit olla varma, että verkko toimii liiketoimintasi tarpeiden mukaisesti. Me huolehdimme verkon toiminnasta ja ylläpidosta laitteineen, sinä keskityt liiketoimintaan. 

Verkon tietoturva

Tietoturva on yritysverkon ja lähiverkkojen toiminnan sekä liiketoimintasi jatkuvuuden kannalta oleellinen tekijä, joka kannattaa huolehtia kuntoon heti lähtökuopista. Ilman asiallista tietoturvaa liiketoimintasi on altis verkkoilkivallalle ja -vahingonteolle. IT-kumppaninasi me huolehdimme siitä, että tietoturvasi on liiketoimintasi tasalla eikä sinun tarvitse menettää yöuniasi.

Teams Puhe

Liiketoimintasi kannalta oleelliset puhelu- ja äänitoiminnot voidaan nykyään toteuttaa perinteisen puhelinratkaisun sijasta pilvessä MPY:n Microsoft Teams Puhe -ratkaisulla. Oli liiketoimintasi tarve mikä hyvänsä, me voimme sen tarjota: pilvipuhelut, vastaaja ja ryhmäpuhelut sekä helpdesk- toiminnot pilvestä. Keskittämällä helpotat työtä ja säästät IT-tuen aikaa, mikä näkyy taseessasi.

Mobiililiittymät

MPY on DNA-mobiililiittymien jälleenmyyjä. Saat siis meiltä liiketoiminnalle tärkeiden puheratkaisujen lisäksi myös juuri sinun yrityksellesi sopivimmat liittymät. 

Miten yritykseni hyötyy tietoliikenne- ja puhepalveluista?

Olipa yrityksesi toimiala mitä tahansa, tarvitset liiketoiminnan tukijalaksi toimivat tietoliikenne ja puheratkaisut. Sinun liiketoimintasi kannalta parhaimpien ratkaisujen selvittäminen ei välttämättä kuulu kenenkään toimenkuvaan eikä sopivien ratkaisujen kartoittaminenkaan aina ole helppoa. Me MPY:llä autamme sinua luomaan tietohallintosi lähi-IT:stä liiketoimintaasi sopivan kokonaisuuden, josta kiittävät sekä yrityksesi tase että sinä ja työntekijäsi.

Ota yhteyttä ja hankitaan sinun yrityksellesi sopivat tietoliikenne- ja puhepalvelut.

Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä. Aloitetaan yrityksesi tietoliikenne- ja puhepalveluiden sisäistäminen yhdessä.

Siirry sivun alkuun