Siirry suoraan sisältöön

Tietohallinnon sisäistyspalvelu

Tietohallintopäällikkö - toimii luottopakkinasi, matkalla kohti tulevaisuuden ICT mahdollisuuksia

Huomisen haasteet taklaava tietohallinto luodaan tänään. Tietohallinnon sisäistyspalvelussa tarjoamme käyttöösi tulevaisuuteen katsovan luottopakin, joka seisoo rinnallasi ICT:n karikoissakin. Näin varmistat, että voit keskittää oman energiasi liiketoimintasi kannalta juuri oikeisiin asioihin. Tietohallintopäällikkö huolehtii operatiivisesta toiminnasta ja varmistaa, että tietohallinto kehittyy oikeaan suuntaan. MPY toimii jääkiekkolegenda Lasse Kukkosen IT:n luottopakkina.

Tietohallinnon sisäistyspalvelu tarjoaa organisaatiollesi tietohallinnosta vastaavan ulkopuolisen resurssin tilanteissa, joissa organisaation ei ole kannattavaa palkata omaa resurssia tai tilanteisiin, jossa ulkoinen resurssi halutaan helpottamaan yrityksen oman IT:n työkuormaa. 

Tietohallintopäällikkö tekee läheistä yhteistyötä yrityksen oman IT-osaston kanssa sekä tarvittaessa kolmansien osapuolien kanssa. Näin tietohallintopäällikkö toimii  yrityksen johdon luottopakkina ajaen yrityksen etuja ICT-toimintoihin liittyvissä asioissa. 

Tietohallintopäällikkö analysoi ja kehittää liiketoimintaa etsimällä uusia työkaluja sekä parantamalla jo olemassa olevia prosesseja. Kun yrityksesi tietohallinto, tietosuoja ja tietoturva ovat ajan tasalla ja tarkoituksenmukaisia, muuttuu liiketoimintasi tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi. 

Tietohallintopäällikkö varmistaa tietohallinnon kokonaisvaltaisen ja suunnitelmallisen toiminnan. Lue lisää  tietohallinnon johtamisen sisäistyspalvelua.

Mukauta palveluasi tarpeittesi muuttuessa

MPY Sisäistyspalvelu sisältää kaiken, mitä edistyksellinen tietohallinto tarvitsee. Räätälöimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden ja kukkarollesi sopivan kuukausierän. Tietohallinnon Sisäistyspalvelun tarkoituksena on tuottaa tietohallinnon tukipalveluja juuri sinulle ja yrityksellesi ja huolehtia tietohallinnon operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä.

Palvelun kohteena on kanssasi määritelty toimintaympäristö ja sovittu palvelulaajuus. Palvelu voi olla itsenäinen kokonaisuus tai se voi täydentää MPY:n kanssa tehtävää muuta yhteistyötä.

Palvelussa keskeisessä roolissa on läpinäkyvyys ja suunnitelmallisuus – pitkälle kehitetyn palvelun avulla varmistamme, että tietohallinto on ymmärrettävä kokonaisuus ja tietoa siitä on helposti saatavilla. Kokonaisuuteen liittyviin hallintajärjestelmiin on läpinäkyvyys ja pääset katsomaan tietohallintosi tilaa lähes reaaliajassa.

Palvelu on erinomainen vaihtoehto organisaatiolle, joka haluaa keskittyä liiketoiminnan kannalta oleellisiin, lisäarvoa tuottavaan ydintekemiseen – ei tietohallinnon rakentamiseen ja sen kehittämiseen. Jos koet, ettei tehtäväsi ole huolehtia päivittäisestä tietohallinnosta, jätä se meille. Sitä varten MPY on. Huolehdimme puolestasi tietohallintosi kokonaisuudesta ja sen kyvystä vastata myös tulevaisuuden haasteisiin. 

Siirry sivun alkuun