Tietohallinnon johtamispalvelut näyttävät kokokuvan

Tietohallinnon johtamispalvelut on näköalapaikka organisaation tietohallintoon ja sen olosuhteisiin. Ne antavat tietoa tietohallinnon nykytilasta ja kehittämistoimenpiteistä tulevaisuutta varten sisältäen mm. tietohallinnon prosessit, sovellusympäristön tilannekuvan ja digitalisaatiovalmiuden. Päällikköpalveluilla, sovellusten hallinnalla ja auditoinneilla varmistetaan jatkuva kehitys.

Digitalisaatiopolku: palvelu auttaa digitalisaation hallitsemisessa ja kehittää asiakkaan toimintaympäristöä digitalisaation keinoin.

Tietohallintopäällikkö palveluna: tekee jatkuvaa operatiivista tietohallintopäällikkötyötä ja varmistaa tulevaisuuteen katsovan suunnitelmallisen tietohallinnon.

Tietoturvapäällikkö ja tietosuojavastaava palveluna: huolehtii tietoturvan hallinnasta, kehittämisestä ja tason mittaamisesta. Tietosuojavastaavana varmistaa organisaation GDPR-valmiuden opastamalla henkilödatan hallinnassa.

Sovellusten hallinta palveluna: yhdistää tietohallinnon liiketoimintaan ja auttaa sovellusympäristön hallinnassa.

Tietohallinnon kehittämisprojektit ovat tietohallinnon kehittämistyökalu, jossa IT-projektit toteutetaan tarkoituksen mukaisella ohjausmallilla. 

Ajankohtaista 8.1.2018 9:57
Ennakoiva hallinta ja mustien  ruutujen miehet

Tietohallinto on muutoksessa ja jatkuvassa teknologiamurroksessa. Uusia ratkaisuja otetaan käyttöön ja pilvipalvelut korvaavat paikallisia ratkaisuja.

Ajankohtaista 15.12.2017 8:55
Tietohallinnon tulevaisuus ja Chief Robotics Officer: Kuka johtaa tekoälyä?

Teknologian kehitysnopeus on nyt nopeinta mitä se on koskaan maailman historian aikana ollut. Tekoäly, koneoppiminen ja robotiikka ovat murtautumassa elämäämme.

Ajankohtaista 1.12.2017 8:03
Tietohallintopäällikkö, joka jäi junan alle

Tietohallinto on muuttunut. Ennen se koostui verkkoarkkitehtuureista, palvelinkonfiguraatioista, lisensointimalleista ja helpdeskin vasteajoista.

Ajankohtaista 10.8.2017 10:20
Kuluttajistuminen tuhoaa vanhoillisen tietohallinnon

Käyttäjä muuttuu, muuttuuko tietohallinto? Kuluttajistuminen on tullut jäädäkseen.

Ajankohtaista 31.8.2017 9:17
”Tein itte, säästin” – ethän enää ajattele näin tietohallinnostasi?

Tietohallinto on luonnollisesti digitalisaatiossa myös itse kohteena ja yhä useampiin asioihin on tarjolla työkaluja ja järjestelmiä.