Tietohallinnon johtaminen yrityksille MPY Sisäistyspalveluna

  Yrityksen tietohallinto on yksi liiketoiminnan kulmakiviä. Monille yrityksille se ei ole yrityksen ydinliiketoimintaa, jolloin se koetaan pelkäksi kulueräksi ja pakolliseksi riippakiveksi. Tietohallinto parhaimmillaan on yrityksen liiketoimintaa eteenpäinvievä moottori, mutta pahimmillaan kehityksen hidaste.

  MPY on tukenasi asiakas- ja liiketoimintalähtöisen ICT:n luomisessa, kehittämisessä ja hallinnoinnissa. Tuomme ihmisläheisen "luottopakin" huolehtimaan siitä, ettei sinun yrityksesi liiketoiminta kompuroi ICT:n takia.  Kaikki mitä yrityksesi tarvitsee tietohallintoon liittyen saat MPY:n Sisäistyspalveluna.

  MPY:n tietohallintopalvelut pähkinänkuoressa

  MPY Sisäistyspalvelu sisältää kaiken, mitä edistyksellinen tietohallinto tarvitsee. Räätälöimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden ja kukkarollesi sopivan kuukausierän. 

  auditoinnit

  Tilannekuvat

  Tulevaisuuteen tähtäävä ja liiketoimintaa tukeva tietohallinto rakentuu hyvälle kivijalalle. Kivijalan kantokyky testataan sopivalla tilannekuvalla, jossa tarkastetaan olemassa olevat tietohallinnon osa-alueet, rakenteet ja toiminnot. Tilannekuva paljastaa tietohallintosi sokeat pisteet ja heikot lenkit. Esiintulevien ongelmien ja kehityskohteiden ratkaisuksi tarjoamme tietohallinnon Sisäistyspalvelua tai kehitysprojektia.

  Tilannekuvat kattavat mm. seuraavat osa-alueet: tekninen ympäristö, tietoturva, tietosuoja, ICT-kustannukset, pilvipolku eli valmius ottaa käyttöön julkipilvipalveluita.

  Lue lisää tarjoamistamme auditointipalveluista

  Tietohallintopäällikkö ja CTO-palvelu

  Tietoturvan ja tietosuojan kehitys

  Tietoturvan- sekä tietosuojan kehityspalveluilla varmistamme, että liiketoimintasi tietoturva ja tietosuoja ovat ajan tasalla sekä tietosuojastrategia on jalkautettu, jotta esim. GDPR-asetusten noudattaminen ei jää puolitiehen.

  Monet sortuvat ajattelemaan, etteivät tietomurrot kosketa heitä, mutta tietomurrot valitettavasti ovat nykyisin arkipäivää. 

  MPY auttaa sinua vuosien kokemuksella. Osaavat ja selkokieliset asiantuntijamme varmistavat, että sinä ja yrityksesi voitte nukkua yösi rauhassa. 

  Lisää tietoturvasta blogeistamme

  ICT-ympäristön hallinta

  ICT-ympäristön hallinta

  Tietohallinnon ja sen järjestelmien kehittäminen liiketoimintaasi paremmin tukevaksi vaatii hyvän käsityksen siitä, millainen yrityksesi tietohallinto on tällä hetkellä. Palvelun aluksi kartoitamme  asiakkaan ICT-ympäristön nykytilan ja luomme yhdessä liiketoimintaa tukevan ja edistävän kehityssuunnitelman.

  Huolehdimme sovitussa laajuudessa ICT-ympäristön hallinnasta. Hallinta voi kattaa esimerkiksi laitteet elinkaaripalveluineen, lisenssit ja erilaiset sovellukset ja järjestelmät. Halutessasi hallinnoimme myös kolmansia osapuolia. Tarvittavan laajuuden päätät sinä. 

  it-kehityshankkeiden-johtaminen

  ICT-kehityshankkeiden johtaminen

  Tietohallinnon sisäistyspalvelu sisältää ICT-kehityshankkeiden kokonaisvaltaisen johtamisen.

  Yrityksellesi luotava liiketoimintaa tukeva ICT-strategia pitää sisällään lyhyen- ja pitkän tähtäimen kehityshankkeet. Kehityshankkeita ovat sekä sisäiset että ulkoiset kehitysprojektit. Lisäksi ICT:n proaktiivisella kehittämisellä tuomme yritystesi kilpailuetua edistäviä ratkaisuja. Vahvuutemme on kommunikoida asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, ilman käsittämätöntä ATK-jargonia.

  Kehityksen tuloksellisuuden varmistamme kanssasi sovittavalla raportointitavalla ja -tiheydellä yrityksesi avainhenkilöille.

  ICT-riskien hallinta

  ICT-riskien hallinta

  ICT-riskien tunnistaminen ja hallinta on tärkeä osa tietohallinnon päivittäistä tekemistä. Aivan kuten tietohallinnon kehittäminenkin, ICT-riskien hallinnan tulee olla jatkuva prosessi, jossa kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua.

  ICT-riskien ymmärtämiseksi riskien kartoitus tehdään yhdessä liiketoimintasi avainhenkilöiden kanssa. Sen pohjalta sovitaan riskikohtaiset toimenpiteet, joita edistämme määrämuotoisesti. Menetelmämme riskikartoituksessa, hallinnassa ja jatkuvuudessa tehdään ISO31000-standardin mukaisesti.

  ICT-budjetointi ja kustannushallinta

  ICT-budjetointi ja kustannushallinta

  Hyvin ohjatun liiketoiminnan edellytys on kustannusten hallinta ja budjetointi. Tietohallinnon sisäistyspalveluun kuuluu olennaisena osana ICT-budjetointi ja kustannushallinta. Me voimme auttaa sinua optimoimaan ICT-kustannuksiasi.

  Luomme ICT-budjetin yhdessä liiketoimintasi avainhenkilöiden kanssa. Asiantuntijamme seuraa budjetissa pysymistä sekä huolehtii jatkuvien ICT-palveluiden ja kehityshankkeiden budjetoinnista. Saat myös budjettiraportoinnin kanssasi sovitulla tavalla. Näin mahdollistamme yrityksesi kustannustehokkuuden kasvattamisen ja kustannusten läpinäkyvyyden.

  Tietohallintopäällikön avulla kohti tulevaisuuden ICT-mahdollisuuksia

  Huomisen haasteet taklaava tietohallinto luodaan tänään. Tietohallinnon sisäistyspalvelussa tarjoamme käyttöösi tulevaisuuteen katsovan luottopakin, joka seisoo rinnallasi ICT:n karikoissakin. Näin varmistat, että voit keskittää oman energiasi liiketoimintasi kannalta juuri oikeisiin asioihin. Jos koet, ettei tehtäväsi ole huolehtia päivittäisestä tietohallinnosta, jätä se meille. Sitä varten MPY on. 

  Miten yrityksesi hyötyy Sisäistyspalvelusta?

  Me hiomme yrityksesi tietohallinnosta turhat rosot pois asiantuntevasti ja varmistamme, että tietohallintosi tukee sinun liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla varmistut myös siitä, että tietohallintosi on myös huomisenkestävä.

  Me teemme tietohallinnostasi huomisenkestävää

  Tietohallinto voi tuntua tarpeettomalta resurssirohmulta ja liian suurelta kuluerältä. Liiketoimintaa eteenpäinvievä tietohallinto on kuitenkin panostus liiketoimintasi kasvun kiihdyttämiseen ja jatkuvuuteen. Me MPY:llä varmistamme, että sinun eurosi eivät mene hukkaan.

  Kun yrityksesi tietohallinto, laiteympäristö, tietosuoja ja tietoturva ovat ajan tasalla ja tarkoituksenmukaisia, muuttuu liiketoimintasi tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi. Tietohallinnon asiantuntijamme on apunasi ohjaamassa jatkuvaa kehitystä ja varmistamassa, että tietohallintosi on myös jatkossakin kaikkea tätä. Siksi me puhumme huomisenkestävästä ICT:stä.

  Yritysintegraatio ja yrityskauppojen muutokset nopeasti ICT:n haltuun

  Yrityskaupat ja -integraatiot asettavat omat haasteensa tietohallinnon toimintaan. Usein yksi tai useammat organisaatiot joutuvat päivittämään laitteistoa, ohjelmistoa tai ICT-infraa näiden seurauksena. 

  Me olemme toimineet useamman yrityksen tukena ja turvana yritysintegraatio- ja yrityskauppatilanteissa. Tutustu Yritysintegraatio ja ICT -oppaaseemme ja asiakkaallemme Loimualle toteuttamastamme ICT-hallinnon uudistuksesta organisaatiomuutoksen myötä.

  Sisäistyspalvelusta ratkaisut myös tuotantoteollisuuden ICT:hen

  Meidän asiakaskuntamme on laaja ja meillä on jo pitkä kokemus yritysten ICT-hallinnon johtamisesta ja kehittämisestä – myös tuotantoteollisuuden puolella. Mikäli yrityksesi on tuotantoteollisuudessa, sinua voi kiinnostaa aiemmat asiakasreferenssimme sekä energiayhtiön että tehdasympäristön tiedonhallinto-oppaamme.

  Case Loimua

  Karhulan valimo

  Suur-Savon Sähkö

  Asiantuntijamme auttavat sinua tietohallinnon johtamisen palveluissa.

  Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä. Räätälöidään sinulle oikeat tietohallinnon johtamisen palvelut tai järjestetään oikeat auditoinnit.

  Ota yhteyttä