Siirry suoraan sisältöön
Tietohallinnon johtaminen yrityksille MPY Sisäistyspalveluna

Tietohallinnon asiantuntijapalvelut yrityksille MPY Sisäistyspalveluna

Yrityksen tietohallinto on yksi liiketoiminnan kulmakiviä. Monille yrityksille se ei ole yrityksen ydinliiketoimintaa, jolloin se koetaan pelkäksi kulueräksi ja pakolliseksi riippakiveksi. Tietohallinto parhaimmillaan on yrityksen liiketoimintaa eteenpäinvievä moottori, mutta pahimmillaan kehityksen hidaste.

MPY on tukenasi asiakas- ja liiketoimintalähtöisen ICT:n luomisessa, kehittämisessä ja hallinnoinnissa. Tuomme ihmisläheisen "luottopakin" huolehtimaan siitä, ettei sinun yrityksesi liiketoiminta kompuroi ICT:n takia.  Kaikki mitä yrityksesi tarvitsee tietohallintoon liittyen saat MPY:n Sisäistyspalveluna.

MPY:n tietohallintopalvelut pähkinänkuoressa

MPY Sisäistyspalvelu sisältää kaiken, mitä edistyksellinen tietohallinto tarvitsee. Räätälöimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden ja kukkarollesi sopivan kuukausierän.

Tietoturvan ja tietosuojan kehitys

Tietoturvan- sekä tietosuojan kehityspalveluilla varmistamme, että liiketoimintasi tietoturva ja tietosuoja ovat ajan tasalla sekä tietosuojastrategia on jalkautettu, jotta esim. GDPR-asetusten noudattaminen ei jää puolitiehen.

Monet sortuvat ajattelemaan, etteivät tietomurrot kosketa heitä, mutta tietomurrot valitettavasti ovat nykyisin arkipäivää. 

MPY auttaa sinua vuosien kokemuksella. Osaavat ja selkokieliset asiantuntijamme varmistavat, että sinä ja yrityksesi voitte nukkua yösi rauhassa. 

ICT-ympäristön hallinta

Tietohallinnon ja sen järjestelmien kehittäminen liiketoimintaasi paremmin tukevaksi vaatii hyvän käsityksen siitä, millainen yrityksesi tietohallinto on tällä hetkellä. Palvelun aluksi kartoitamme  asiakkaan ICT-ympäristön nykytilan ja luomme yhdessä liiketoimintaa tukevan ja edistävän kehityssuunnitelman.

Huolehdimme sovitussa laajuudessa ICT-ympäristön hallinnasta. Hallinta voi kattaa esimerkiksi laitteet elinkaaripalveluineen, lisenssit ja erilaiset sovellukset ja järjestelmät. Halutessasi hallinnoimme myös kolmansia osapuolia. Tarvittavan laajuuden päätät sinä. 

ICT-kehityshankkeiden johtaminen

Tietohallinnon sisäistyspalvelu sisältää ICT-kehityshankkeiden kokonaisvaltaisen johtamisen.

Yrityksellesi luotava liiketoimintaa tukeva ICT-strategia pitää sisällään lyhyen- ja pitkän tähtäimen kehityshankkeet. Kehityshankkeita ovat sekä sisäiset että ulkoiset kehitysprojektit. Lisäksi ICT:n proaktiivisella kehittämisellä tuomme yritystesi kilpailuetua edistäviä ratkaisuja. Vahvuutemme on kommunikoida asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, ilman käsittämätöntä ATK-jargonia.

Kehityksen tuloksellisuuden varmistamme kanssasi sovittavalla raportointitavalla ja -tiheydellä yrityksesi avainhenkilöille.

ICT-riskien hallinta

ICT-riskien tunnistaminen ja hallinta on tärkeä osa tietohallinnon päivittäistä tekemistä. Aivan kuten tietohallinnon kehittäminenkin, ICT-riskien hallinnan tulee olla jatkuva prosessi, jossa kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua.

ICT-riskien ymmärtämiseksi riskien kartoitus tehdään yhdessä liiketoimintasi avainhenkilöiden kanssa. Sen pohjalta sovitaan riskikohtaiset toimenpiteet, joita edistämme määrämuotoisesti. Menetelmämme riskikartoituksessa, hallinnassa ja jatkuvuudessa tehdään ISO31000-standardin mukaisesti.

ICT-budjetointi ja kustannushallinta

Hyvin ohjatun liiketoiminnan edellytys on kustannusten hallinta ja budjetointi. Tietohallinnon sisäistyspalveluun kuuluu olennaisena osana ICT-budjetointi ja kustannushallinta. Me voimme auttaa sinua optimoimaan ICT-kustannuksiasi.

Luomme ICT-budjetin yhdessä liiketoimintasi avainhenkilöiden kanssa. Asiantuntijamme seuraa budjetissa pysymistä sekä huolehtii jatkuvien ICT-palveluiden ja kehityshankkeiden budjetoinnista. Saat myös budjettiraportoinnin kanssasi sovitulla tavalla. Näin mahdollistamme yrityksesi kustannustehokkuuden kasvattamisen ja kustannusten läpinäkyvyyden.

Tilannekuvat

Tulevaisuuteen tähtäävä ja liiketoimintaa tukeva tietohallinto rakentuu hyvälle kivijalalle. Kivijalan kantokyky testataan sopivalla tilannekuvalla, jossa tarkastetaan olemassa olevat tietohallinnon osa-alueet, rakenteet ja toiminnot. Tilannekuva paljastaa tietohallintosi sokeat pisteet ja heikot lenkit. Esiintulevien ongelmien ja kehityskohteiden ratkaisuksi tarjoamme tietohallinnon Sisäistyspalvelua tai kehitysprojektia.

Tilannekuvat kattavat mm. seuraavat osa-alueet: tekninen ympäristö, tietoturva, tietosuoja, ICT-kustannukset, hallittu pilvisiirtymä eli valmius ottaa käyttöön julkipilvipalveluita.

Tietohallintopäällikön avulla kohti tulevaisuuden ICT-mahdollisuuksia

Huomisen haasteet taklaava tietohallinto luodaan tänään. Tietohallinnon Sisäistyspalvelussa tarjoamme käyttöösi tulevaisuuteen katsovan luottopakin, joka seisoo rinnallasi ICT:n karikoissakin. Näin varmistat, että voit keskittää oman energiasi liiketoimintasi kannalta juuri oikeisiin asioihin. Jos koet, ettei tehtäväsi ole huolehtia päivittäisestä tietohallinnosta, jätä se meille. Sitä varten MPY on. 

Miten yrityksesi hyötyy Sisäistyspalvelusta?

Me hiomme yrityksesi tietohallinnosta turhat rosot pois asiantuntevasti ja varmistamme, että tietohallintosi tukee sinun liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla varmistut myös siitä, että tietohallintosi on myös huomisenkestävä.

Me teemme tietohallinnostasi huomisenkestävää

Tietohallinto voi tuntua tarpeettomalta resurssirohmulta ja liian suurelta kuluerältä. Liiketoimintaa eteenpäinvievä tietohallinto on kuitenkin panostus liiketoimintasi kasvun kiihdyttämiseen ja jatkuvuuteen. Me MPY:llä varmistamme, että sinun eurosi eivät mene hukkaan.

Kun yrityksesi tietohallinto, laiteympäristö, tietosuoja ja tietoturva ovat ajan tasalla ja tarkoituksenmukaisia, muuttuu liiketoimintasi tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi. Tietohallinnon asiantuntijamme on apunasi ohjaamassa jatkuvaa kehitystä ja varmistamassa, että tietohallintosi on myös jatkossakin kaikkea tätä. Siksi me puhumme huomisenkestävästä ICT:stä.

Asiantuntijamme auttavat sinua tietohallinnon johtamisen palveluissa.

Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä. Räätälöidään sinulle oikeat tietohallinnon johtamisen palvelut tai järjestetään oikeat auditoinnit.

Siirry sivun alkuun