Parhaat tehot irti kokouksista MPY Teams neuvotteluhuoneella

  Varmistetaan, ettei työaikaa enää tuhraannu tekniikan säätöön sekä odotteluun.

  MPY Teams Neuvotteluhuone on kaikki mitä tarvitset muuntaaksesi kaiken kokoiset kokoustilat monipuolisiksi yhteistyö- ja yhteisluomistiloiksi, moderneiksi työympäristöiksi. Monipuoliseen ja hybridityötä tukevaan ratkaisuun kuuluvat kaikki nykyaikaiset laitteet ja järjestelmät, valmiiksi asennettuina ja käyttövalmiina. 

  Teams Neuvotteluhuone toteutetaan fyysiseen neuvottelutilaan. Se mahdollistaa sujuvan yhteisen neuvotteluhuonekokemuksen, Microsoft Teams-ominaisuuksilla, osallistujien fyysisestä sijainnista riippumatta. Palvelu sisältää teknisen toteutuksen ja laitteet tarkoituksenmukaisessa laajuudessa. Lisäksi huolehdimme kumppaniverkostomme kautta tarvittaessa myös neuvottelutilan muokkauksen ratkaisua varten. Tekninen toteutus sisältää aina neuvottelutilaan asennettavan kontrollipaneelilaitteen ja sen yhdistämisen muihin laitteisiin. 

  Otamme tilan haltuun!

  Kysy lisää palvelusta ja sen tarjoamista hyödyistä organisaatiollesi suoraan Microsoft-asiantuntijaltamme Lauri Vaittiselta varaamalla pikatapaaminen suoraan kalenterista.

  Varaa aika tästä

  Tai pyydä yhteydenottoa lomakkeella, niin olemme yhteydessä.

  OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ