Sovellusympäristön tilannekuva

  - miltä ne oikeat työkalut näyttävät

  Sovellusympäristö, business IT tai ohjelmistot. Olkoon nimi mikä tahansa, mutta nyt puhutaan erilaisista suoraan liiketoimintaan vaikuttavista ratkaisuista. ERP, CRM, suunnittelujärjestelmät, raportointijärjestelmät, taloushallinnon ohjelmistot, tuotannon erikoisratkaisut ja lukemattomat muut työkalut toimialasta ja organisaatiosta riippuen.

  Palvelun avulla muodostetaan kokonaisvaltainen tilannekuva sovellusympäristön sisällöstä ja hallinnan tasosta. Lisäksi nostamme kokonaisuuteen liittyvät kehittämistarpeet esille.

  Palvelu avaa sovellusympäristön eri näkökulmista ja antaa sekä johdolle että sovellusten hallinnan avainhenkilöille ymmärryksen kokonaisuudesta.

  Tiedät mitä kaikkia työkaluja ympäristöstäsi löytyy ja miten ne ovat sidoksissa toisiinsa. Ymmärrät kokonaisuuden hallintaan, kuten pääkäyttäjätyöhön liittyvät kipupisteet ja sovellusympäristön kehittämistarpeet sekä sovellusten hallinnan prosessien tason. Sovellusympäristön tilannekuva antaa sinulle ymmärryksen, missä tilassa tietohallintosi tärkein kokonaisuus on.

  OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ