Sovellusympäristö on liiketoiminnan digitalisoija

  Tietohallinnon tehtävä on tukea liiketoimintaa. Käytännössä tämä konkretisoituu sovellusten ja erilaisten järjestelmien kautta, jotka ovat työkaluja liiketoiminnan eri osa-alueilla. Näiden määrä lisääntyy jatkuvasti digitalisoituvassa liiketoiminnassa ja samalla merkitys kokonaisuuden hallintaan kasvaa. Sovellusten hallinnassa ja business IT:n palveluissa tarkoituksenamme on auttaa sinua ja varmistaa, että tähän liittyvät prosessit toimivat ja kokonaisuus on hanskassa.

  KYSY LISÄÄ

  Sovelluskehitys on – tai ainakin pitäisi olla – liiketoimintalähtöistä, tietohallinto ei voi puskea teknologiaa prosesseihin. Tietohallinnon tehtävänä sovellusten hallinnassa on yhdistelmä koordinaattorin, sparraajan ja teknologia-asiantuntijan rooleja. Business päättää mitä tehdään ja milloin – tietohallinto huolehtii, että asiat tehdään oikein prosessin ja teknologian näkökulmasta. Tietohallinto palvelee liiketoimintaa ja tekee hyvää yhteistyötä.

  Tietohallinnon parhaat resurssit tulee valjastaa tähän tehtävään – busineksen tukemiseen. Tämä on myös sektori, jossa kokonaisvaltainen ulkoistaminen ei onnistu – ellet vaihda samalla osakekirjoja. Business IT:n kehittäminen on liiketoiminnan kehittämistä ja tulevaisuuden kilpailukyvyn rakentamista. Jos organisaatiosi ei ole oman liiketoimintasi paras asiantuntija, on syytä huoleen.

  Tietohallintopäällikön työssä tämän sektorin toimivuus ja riittävä resurssien käyttö kokonaisuuteen on avainasemassa. Joskus tälle sektorille palkataan myös Business IT Manager, sovellusasiantuntijoita ja muita liiketoiminta IT:hen keskittyviä tekijöitä. Tämän sektorin painottuminen kertoo myös tietohallinnon kypsyydestä. Kypsä tietohallinto painii business IT:n haasteissa, infra ja yleisen tietohallinnon prosessit toimivat.

  Sovellusten hallinta menestystekijäksi

  Sovellusten hallinnassa ja business IT:n palveluissa tarkoituksenamme on auttaa sinua ja varmistaa, että tähän liittyvät prosessit toimivat ja kokonaisuus on hanskassa. Pyrimme siihen, että asiakkaan oman liiketoiminnan asiantuntijat pystyvät keskittymään juuri niihin asioihin, joissa he ovat parhaimmillaan. Me huolehdimme rakenteesta ja prosessien toimivuudesta ja varmistamme, että sovellusten hallinta ei unohdu kiivaan liiketoiminnan pyörteissä. Tuomme mukanamme pitkälle kehitetyt työkalumme ja niihin sidotut prosessit ja menemme suoraan asiaan.

  Sinulla on täydellinen läpinäkyvyys kokonaisuuteen ja voit oikeasti johtaa business IT:tä. Toiminnan keskeisenä runkona on tietohallinnon sitominen liiketoimintaan ja meidän tehtävämme on varmistaa liiketoiminnan sitoutuminen kehittämiseen.

  Me tuomme sinulle ulkoistetun business IT managerin organisaatiosi tietohallintojohdon tueksi ja viemme kokonaisuutta ennakoivasti ja suunnitelmallisesti eteenpäin. Varmistamme, että kriittinen osaaminen kokonaisuudessa säilyy ja kasvaa omassa organisaatiossasi. Me olemme sovellustenhallinnan ja business IT:n valmentaja, tärkeimmät pelaajat sinulla on oltava omassa organisaatiossasi.

  OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ