Proaktiivinen tekninen hallinta - Huolehtii ICT-ympäristöstä kokonaisuutena

    Proaktiivinen tekninen hallintapalvelu varmistaa, että ympäristöä hallitaan kokonaisuutena ja kehitetään suunnitelmallisesti - tulipalot sammutetaan ennen kuin ne ovat edes syttyneet. Palvelu täydentää työasema-, verkko- ja palvelinympäristön hallintaa ja tuo mukanaan varautumisen ja ennakoinnin tulevaan: se huolehtii ICT-ympäristöstä kokonaisuutena ja täydentää muita palveluja.

    Teknisen hallinnan taustalla on valikoima huipputyökaluja, joiden kautta ympäristön eri elementtien valvonta ja hallinta on tehokasta. Proaktiiviseen hallintaan liittyy myös robotisoituja prosesseja, joissa koneet tekevät asioita asiantuntijan puolesta.

    Proaktiivinen tekninen hallinta sisältää kokonaisvaltaisen dokumentoinnin ja konfiguraation hallinnan, hallinta-aktiviteetit laajan monitoroinnin ja yleisten sekä asiakasympäristökohtaisten asiantuntijakontrollien ja ennakoivien ylläpitotehtävien avulla. Proaktiivinen hallinta tehostaa muiden palvelujen toimintaa ja on oleellinen osa tehokkaasti toimivaa tietohallintoa.

    OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ