Siirry suoraan sisältöön

Hallittu pilvisiirtymä

Hallitulla pilvisiirtymällä modernisoit IT-ympäristösi

Hallittu pilvisiirtymä on tarkoitettu yrityksellesi, jos suunnitelmissasi on hyödyntää Microsoftin pilvipalveluita tai hyödynnät jo Microsoft Azure jollain osa-alueella mutta tarvitset apua uusien palvelujen käyttöönotossa.

MPY:n pilvisiirtymällä modernisoit IT-ympäristösi hyödyntäen Microsoftin viimeisimpiä teknologioita.

Ympäristösi kartoituksessa auttavat Microsoft Azuren sertifioidut asiantuntijamme. Kartoituksen pohjalta luodaan luotettava ja tietoturvallinen pohja Microsoft Azuren käyttöönotolle.

Onko yrityksesi tarpeeksi kypsä pilvisiirtymälle:

  1. Voiko data sijaita pilvessä? Jos asiakkaasi edellyttävät, että datan pitää sijaita Suomessa, niin pilvi ei ehkä ole sinulle oikea ratkaisu. Pilvessä data on kuitenkin EU-alueella, mikä on useimmille yrityksille riittävää.
  2. Oletko ottanut jo M365-palvelun käyttöön? Jos olet ottanut tämän palvelun käyttöön, olet jo osaksi hyväksynyt pilven käytön. Kenties olisi hyvä miettiä seuraavia askeleita?
  3. Tunnetko mitä palvelinympäristösi sisältää? Jos et tunne, niin voimme auttaa sinua kartoittamaan tämän ja yksinkertaistamaan asioita päätöksenteon tueksi. Jos tunnet palvelinympäristön perinpohjaisesti, niin ehkä tiedät jo mistä olisi hyvä aloittaa.
  4. Oletko valmis kehittämään infraasi? Kehitys on investointi. Vain kehityksen ja investoinnin kautta voi päästä muutoksen tuomiin etuihin. 
  5. Tuntuuko pilvi kryptiseltä ja monimutkaiselta? Ei se oikeasti ole. Asiantuntijoidemme mielestä se on selkeä ja helppo. Me autamme sinutkin ymmärtämään sen.
  6. Onko sinulla uusia hankkeita tulossa? Kenties niiden osalta voisi ajatella puhtaalta pöydältä aloittamista?

Hallitun pilvisiirtymän osa-alueet:

1. Pilvistrategia ja tavoitteet -työpaja

2. IT-ympäristön nykytilan kartoitus

3. Analysointi ja suunnittelu

4. Siirtymän toteutus

4. Loppuraportti

Siirry sivun alkuun