Siirry suoraan sisältöön
mpy-pilvi-ja-palvelin-banner-1920x1200-v2

MPY:n pilvipalvelut ja palvelinratkaisut yrityksille

Yrityksen sovellukset tarvitsevat palvelimia, jotka ovat tärkeä osa yrityksen tiedon hallintaa ja niiden käyttövarmuus on elintärkeää liiketoiminnalle. MPY auttaa tekemään liiketoimintasi kannalta oikeat teknologiavalinnat palvelimille, opastaa julkisen pilven soveltamisessa, toteuttaa palvelimien tietoturvallisen ja katkottoman ylläpidon ja toimii kumppaninasi palvelinympäristön kehittämisessä.

MPY auttaa sinua ratkaisemaan pilvipalveluihin ja palvelinratkaisuihin liittyvät haasteet. Meidän ammattitaitomme ja sinun näkemyksesi liiketoiminnastasi yhdessä takaavat sen, että saat meiltä liiketoiminnallesi parhaat ratkaisut perinteiseen palvelinkapasiteettiin tai matkalle julkiseen pilveen.

Pilvipalvelu- ja palvelinratkaisut pähkinänkuoressa

MPY:n Sisäistyspalveluna tarjoamat pilvipalvelu- ja palvelinratkaisut räätälöidään yrityksesi tarpeisiin niin, että ne palvelevat liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

Palvelinkapasiteetti

Jotta liiketoiminnallesi oleellinen IT-infra pysyy ajan tasalla nyt ja huomennakin, tarvitset skaalautuvaa palvelinkapasiteettia. Me tarjoamme yrityksellesi parhaiten sopivan virtuaalisen tai fyysisen palvelinkapasiteetin.

Katakri

Jos yrityksesi toimii esim. viranomaisten kanssa ja tarvitset järeää tietoturvaa yrityksesi datalle, tarvitset Katakri-luokiteltua palvelinkapasiteettia. MPY:llä on KATAKRI IV-tason turvallisuusluokitus niin fyysisen turvallisuuden kuin turvallisuusjohtamisen osalta.

Palvelinten ylläpito

Jotta liiketoiminnallesi oleelliset laitteet toimivat katkoitta ja ongelmitta, täytyy palvelinten ylläpito huolehtia. MPY:n palvelukeskus huolehtii palvelimiesi automaattisen valvonnan sekä liittyvät hallinta- ja ylläpitopalvelut sinulle räätälöidysti ja tarvittaessa 24/7.

Virtuaalinen konesali

Virtuaalinen konesali on sinulle kuin oma yksityinen pilvipalvelu ja vastaa toiminnallisuudellaan julkista, Suomessa sijaitsevaa IaaS-palvelua Katakri-luokitellussa konesalissa.

Hallittu pilvisiirtymä Azureen

Mikäli pilvipalvelut ja nimenomaan Microsoftin Azure pilvipalvelut tuntuvat liiketoimintasi kannalta hyvältä ratkaisulta tietohallinnollesi, MPY auttaa. Hallitulla pilvisiirtymällä modernisoimme yrityksesi IT-ympäristön sinulle räätälöitynä kokonaisuutena.

Miten yritykseni hyötyy pilvipalvelu- tai palvelinratkaisuista?

Yrityksen tietohallinon kapasiteetti ja työkalut on voitu suunnitella aivan erilaisissa olosuhteissa kuin liiketoiminta on tällä hetkellä. Oikeilla työkaluilla ja liiketoimintaan sopivilla pilvipalvelu- tai palvelinratkaisuilla liiketoiminnasta saadaan täydet tehot irti ja tuottamaton aika minimoidaan. 

MPY tuottaa luotettavat ja tietoturvalliset pilvipalvelu- ja palvelinratkaisut, jolloin voit nauttia katkottomasta palvelusta. Voit myös luottaa siihen, että yrityksesi tiedot pysyvät turvassa ja sitä myötä liiketoimintasikin on turvattu. Kehitämme myös palveluita yhdessä kanssasi, jotta saat taatusti aina liiketoiminnallesi sopivat ja kustannustehokkaat pilvi- ja palvelinratkaisut.

Palvelin, hybridipilvi vai pilvi – hallittu pilvisiirtymä kertoo sinulle sopivan ratkaisun

Tietohallinnon rakenteet voidaan rakentaa monella tavalla joko palvelinpohjaisiksi, palvelimien ja pilvipalveluiden hybridiksi tai puhtaasti pilviratkaisuihin perustuvaksi. Sinun liiketoiminnallesi paras ratkaisu riippuu yrityksesi tietohallinnon olemassa olevista rakenteista ja työkaluista sekä liiketoimintasi tarpeista. MPY:n hallitusssa pilvisiirtymässä analysioidaan nykyinen IT-ympäristösi ja sen kypsyys, liiketoimintasi tarpeet ja vaatimukset sekä nykyisen ratkaisun kustannukset. Mikäli yrityksesi tietohallinto kaipaa päivitystä, on pilvisiirtymä oikea ratkaisu yrityksesi liiketoiminnan viemiseksi uudelle tasolle. 


Lue lisää pilvipalveluista blogistamme ja tutustu pilvipalveluoppaisiimme.

Microsoft 365 -palvelut uudelle tasolle MPY:n kanssa

MPY:n tarjoamat Microsoft 365 -palvelut tarjoavat mahdollisuuden kehittää yritykselläsi jo mahdollisesti käytössäkin olevia M365-palveluita uudella tavalla. Ne voivat olla liiketoimintasi kannalta varteenotettava vaihtoehto pilvi- ja palvelinratkaisuille ja korvata osan palvelimistasi Microsoftin SaaS-pilvipalveluilla. 

Hallittu pilvisiirtymä alkuun projektina tai elinkaarimallin mukana

Mikäli yrityksesi on jo tarpeeksi kypsä lähtemään pilvisiirtymään, jonka päätepisteenä on puhdas pilviympäristö, ovat Microsoft 365 -palvelut ja niihin lukeutuva Intune yrityksellesi oikea ratkaisu. Täyden siirtymisen pilvipalveluihin voi tehdä nopealla aikataululla projektiluontoisena tai yrityksesi laitekannan elinkaarimallin mukana pitämällä käytössä olevat laitteet vanhassa laitehallintakannassa ja ottamalla uudet laitteet käyttöön pilvipalveluvalmiina. Pilvisiirtymä rakennetaan Microsoft Azure -pohjalle sertifioitujen Azure-asiantuntijoidemme toimesta. 

Ota yhteyttä ja selvitetään sinun yrityksellesi sopivin pilvi- tai palvelinratkaisu.

Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä. Sisäistämällä liiketoimintasi löydämme sinulle oikeat pilvi- tai palvelinratkaisut.

Siirry sivun alkuun