Siirry suoraan sisältöön

Palvelinten ylläpito

Palvelinten ylläpidolla huolehditaan, että häiriöt eivät pääse yllättämään

Palvelinympäristön ylläpito on ICT-palveluiden peruskivi, joka varmistaa laiteympäristön häiriöttömän toiminnan laitteiden sijainnista riippumatta. MPY:n oma Service Center, eli palvelukeskus huolehtii palvelinten automaattisen valvonnan sekä siihen liittyvät hallinta- ja ylläpitopalvelut. Valvonta- ja hallinta-ajat määritellään aina asiakaskohtaisesti, jolloin kriittisimmissä toiminnoissa palvelu kattaa 24/7-tarpeen.

Palvelinten valvonnassa kerätään automaattisesti tietoa palvelimen tilasta mm. käyttöjärjestelmän, sen prosessien sekä fyysisten laitteiden osalta. Hallinnassa ylläpitotoimenpiteet tuotetaan valvonnan tuottamaan informaatioon sekä sovittuihin säännöllisiin huoltotoimenpiteisiin kuten tietoturvapäivityksiin pohjautuen. Tekniset asiantuntijamme voivat huolehtia sopimuksen mukaan palvelun laajennuksena myös palvelimien kautta jaettujen ohjelmistojen ylläpidosta. MPY:llä on valmiit prosessit mm. Microsoftin yleisten palvelinohjelmistojen valvontaan ja hallintaan. Voimme myös huolehtia  asiakkaan yksilöllisten palvelinsovellusten ylläpidosta erikseen sovittaessa.

Hallinta- ja valvontapalvelut voidaan tuottaa myös julkisen pilven, esimerkiksi Azuren osalta, jolloin yksityisen ja julkisen pilven käytön optimointi on mahdollista ja tuki toimii yhden luukun periaatteella.

Siirry sivun alkuun