Siirry suoraan sisältöön

Palvelinkapasiteetti ja Katakri

Skaalaa liiketoimintasi tarpeiden mukaan

ICT-infrastruktuurin ja kapasiteetin mukautuminen liiketoiminnan kasvaviin tarpeisiin on tärkeää jo pelkästään kustannusten hallinnan sekä tehokuuden näkökulmasta. Kun ICT-kumppanisi on MPY, voit keskittyä itse siihen, mikä on oman liiketoimintasi ydintä. 

Palveluistamme löydät liiketoimintasi tarpeiden mukaan skaalautuvat palveluratkaisut fyysiseen palvelinkapasiteettiin sekä virtuaaliseen pilvipalveluun. Kumpaakin yhdistää turvallisuus, joka on sertifioitua ja viranomaisauditoitua Katakri V3 4-tasoa. Tarpeesi määrittele sen tarvitsetko virtuaalista tai fyysistä palvelinkapasiteettia vai molempia. 

MPY:n tuottamat palvelinkapasiteetti- ja konesalipalvelut tuotetaan ISO27001-sertifioidusta omasta Katakri-luokitellusta palvelukeskuksestamme. Virtuaalista palvelinkapasiteettia voidaan muokata joustavasti käyttötarpeen mukaan ja molempia konesalipalveluita voidaan täydentää monipuolisilla lisäpalveluilla. Myös julkisten pilvipalveluiden liittäminen kokonaisuuteen (esim. Azure) hybridipilvipalveluna on mahdollista.

Siirry sivun alkuun