Virtuaalinen tai fyysinen, vai molemmat?

  Skaalaa liiketoimintasi tarpeiden mukaan

  ICT-infrastruktuurin ja kapasiteetin mukautuminen liiketoiminnan kasvaviin tarpeisiin on tärkeää jo pelkästään kustannusten hallinnan sekä tehokuuden näkökulmasta. Kun ICT-kumppanisi on MPY, voit keskittyä itse siihen, mikä on oman liiketoimintasi ydintä. 

  Palveluistamme löydät liiketoimintasi tarpeiden mukaan skaalautuvat palveluratkaisut niin virtuaaliseen pilvipalveluun kuin fyysiseen palvelinkapasiteettiin. Kumpaakin yhdistää turvallisuus, joka on sertifioitua ja viranomaisauditoitua Katakri V3 4-tasoa. Tarpeesi määrittele sen tarvitsetko virtuaalista tai fyysistä palvelunkapasiteettia vai molempia. 

  Virtuaalisessa ja fyysisessä palvelinkapasiteettipalvelussa MPY tuottaa asiakkaalle ISO27001-sertifioitua konesalipalvelua omasta Katakri-luokitellusta palvelukeskuksestaan. Virtuaalista palvelinkapasiteettia voidaan muokata joustavasti käyttötarpeen mukaan ja molempia konesalipalveluita voidaan täydentää monipuolisilla lisäpalveluilla. Myös julkisten pilvipalveluiden liittäminen kokonaisuuteen (esim. Azure) hybridipilvipalveluna on mahdollista.

   

   OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ