Siirry suoraan sisältöön

Microsoft Teams -koulutukset ja työpajat

Osaaminen on tärkeä osa palveluiden sujuvaa käyttöä

Microsoft Teams mahdollistaa tehokkaamman työskentelyn koko organisaatiossa, niin läsnä- kuin etätyössä. Koulutus ja työpaja -palveluidemme avulla saat järjestelmän parhaat ominaisuudet ja toiminnot tehokäyttöön, eikä Teams jää vain pikakuvakkeeksi pöydällesi. Tutustu tarkemmin valmiiksi paketoituihin ja hyvät arviot saaneihin koulutuksiimme.

Tarjoamme etä-ja läsnäpalveluna koulutuksia, kattavia työpajoja sekä konsultaatiota Teamsin haltuunottoon. Palvelut ovat skaalautuvia ja niiden sisällöt on mahdollista räätälöidä organisaatiokohtaiset tarpeet huomioiden. 

Covid-19 pandemiasta johtuen, etätyön määrä on ainakin hetkellisesti kasvanut merkittävästi ja olemme valjastaneet kouluttajamme pitämään koulutuksia nopeallakin aikataululla. Koulutukset pidämme toistaiseksi pääsääntöisesti etäkoulutuksina. Koulutukset ovat kestoltaan alk. tunnin, mutta ne voidaan myös toteuttaa pienemmissä jaksoissa.

Teams koulutukset räätälöidysti eri toiminnoille

Räätälöidyt koulutuskokonaisuudet organisaatioiden eri toimintojen ja yksiköiden tarpeisiin.

  • Teams etätyökäyttäjille peruskoulutus on virtuaalinen koulutuspaketti organisaatioille, joissa tehdään etätyötä. Perusasioiden lisäksi pureudumme oman työskentelyn tehostamiseen etänä ja miten Teams valjastetaan tukemaan koko organisaatiota.
  • Teams henkilöstöhallinnolle on läpileikkaus henkilöstöhallinnon mahdollisuuksista hyödyntää Teamsiä oman työn tehostamiseksi. Käymme lävitse mm. tiedotus -ja viestintämahdollisuudet, työntekijöiden perehdytysprosessin sekä automatisoidut vastausviestit
  • Teams johtoryhmälle koulutuksessa sovelluksen läpikäynnin lisäksi katsomme kriittisimmät toiminnot ja ominaisuudet, joiden avulla johtoryhmä voi sujuvoittaa toimintaansa. Tutustumme konkreettisesti esimerkiksi palaverikäytäntöjen sekä pöytäkirjojen tehokkaaseen hallinnointiin.

Yrityskohtaiset käyttökoulutukset 

  • Teams tutuksi on koulutus, jossa käymme lävitse keskeisimmät ominaisuudet ja toiminnot. Koulutus antaa valmiudet käytännön tekemiseen ja tehostaa modernia tiimityöskentyä. Soveltuu parhaiten pienyrityksille.
  • Teams teho on pidetään lähikoulutuksena ja siinä pureudutaan peruskäytön lisäksi asiakaskohtaisiin käyttötapauksiin, liittyen esimerkiksi henkilökohtaisen työn tehostamiseen, projektien fiksumpaan ja virtaviivaisempaan hallintaan sekä modernin kokoustamisen mahdollisuuksiin.

Työpajat

Teams työpajat tarjoavat toimintatapojen mallinnusta pelikirjojen avulla ja käyttöönottoja skaalatuin kokonaisuuksin yrityksesi koosta, liiketoiminnasta ja tarpeista riippuen.

  • Teams pelisäännöt työpajassa käydään läpi organisaation pelisäännöt työkirja, läsnätyön pelikirja oikeiden työvälineiden hyödyntämistä varten sekä hallintomalli ja tiedotuspohjat. Työpajaan kuuluu lisäksi myös perustietoturva ja käytön asetukset.
  • Teams käyttöönotto työpajat on suunniteltu uusille Teams käyttäjille, se sisältää Teams koulutuksen, ympäristön perustason tietoturvan, käytönasetukset sekä pelisäännöt työpajan. Lisäksi käymme lävitse jalkautussuunnitelman muutoksen tuomisesta osaksi henkilökunnan arkea.
  • Tämä työpaja voidaan toteuttaa myös laajennettuna, jolloin se sisältää yrityskohtaisen räätälöidyn pelisäännöt -työpajan sekä raportin, läsnätyön pelikirjan, hallintomallin ja tiedotuksen sekä muutoksen hallinnan tuen. Laaja käyttöönotto on paketti, jossa huomioidaan myös tietoisuuden ja osaamisen ylläpidosta käyttöönoton jälkeen. Soveltuu organisaatioille, joilla 75 + tietotyöläistä. 

Konsultaatio

  • Sertifioituneet Microsoft-asiantuntijoidemme osaaminen on huippuluokkaa ja tarpeen vaatiessa toteutamme koulutuksia ja työpajoja myös täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöidysti sekä toteutamme konsultaatiota Microsoft palveluihin.

Microsoft Teams asiantuntijamme kautta saat Teams-asiantuntijan prosessit ja työkalut, sekä valmiuden ottaa paras hyöty ja kilpailuetu järjestelmästä irti. Palvelun avulla järjestelmä ei jää vain pikakuvakkeeksi työntekijöiden työpöydällä.

Jätä yhteydenottopyyntö niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

MPY On Microsoft Gold Partner ja asiantuntijamme ovat sertifioituneet Microsoftin palveluihin ja tuotteisiin.

logo
Siirry sivun alkuun