Siirry suoraan sisältöön
mpy-M365-banner-1920x1200

Microsoft 365 -palvelut yrityksille MPY:ltä

Microsoft 365 on kaiken kattava työkalupakki ja kommunikointialusta yritysten arjen tarpeisiin. Se sisältää Microsoftin ohjelmistot, etä- ja tiimityöalustat, pilvipalvelun ja viestintäalustan yrityksesi käyttöön.

Microsoft 365 oli aiemmin nimeltään Office 365. Jos olet siis käyttänyt Office 365 -palvelua aiemmin, saat samat ominaisuudet kuin ennenkin Microsoft 365:ssä. MPY:ltä saat vielä lisäksi kattavan tietoturvapaketin yrityksesi suojaksi.

Miten yritykseni hyötyy Microsoft 365 -palvelusta?

Tieto- ja toimistotyöhön löytyy monenlaisia työvälineitä ja -ohjelmistoja. Keskittämätön eri palveluntarjoajien palveluiden käyttäminen voi aiheuttaa turhautumista ja hämmennystä eri toimintalogiikoiden muistamisessa sekä eri tiedostomuotojen yhteensopivuuden kanssa.

Microsoft 365 keskittää kaikki tarvittavat palvelut samaan sovellusympäristöön. Microsoft 365:llä kaikki toiminnot pysyvät hyvin hallussa ja tiedostojen käyttö on mutkatonta läpi organisaation yhteydenpidosta yhteistyöhön.

Office-sovellukset kaikille

Microsoft 365:n mukana saat Outlookin, Wordin, Excelin, PowerPointin, OneNoten niin työpöytä- kuin mobiiliversioina iOS- ja Android-laitteille. Kaikki ovat yhteiskäytettävissä reaaliaikaisesti, jolloin yhteistyö niin kasvotusten kuin etänä on yhtä helppoa ja tehokasta.

Kaikki tieto yhdessä paikassa

Tiedon saatavuus on tehokkaan työnteon kulmakiviä. Microsoft 365 varmistaa tiedon saatavuuden OneDrivella ja SharePointilla. Pilvitallennustila on saatavilla missä vain ja millä tahansa laitteella, ja voit jakaa tiedostoja myös ulkoisille yhteyshenkilöille.

Easy Intranet on kokonaisvaltainen työkalu

MPY:n Easy Intranet tuotteeseen kuuluu olennaisena osana SharePoint-dokumentinhallinta. Jos yrityksellä on jo käytössä SharePoint Online -pohjainen intranet, dokumentinhallinta voidaan toimittaa osaksi sitä. Näin ollen yritys saa kaikki hyödyt irti M365-palvelusta, millä tehostetaan päivittäistä työskentelyä.

Teamsin kautta kommunikointi sekä sisäisesti että ulospäin

Teams mahdollistaa etäkokoukset jopa 10 000 hengelle niin organisaatiosi sisällä kuin ulkopuolelle. Teamsilla myös organisaatiosi sisäinen kommunikointi on helppoa niin ryhmäkeskusteluiden kuin yksityisviestien ja videopuheluiden kautta.

MPY Pilvikatsastus antaa ajantasaisen kuvan pilven tietoturvasta

Pilvipalvelut ovat helppo tapa tallentaa ja jakaa tietoa yrityksen sisällä mutta siinä on myös tietoturvariskinsä. MPY:n Pilvikatsastus on helppo ja kustannustehokas tapa pitää yrityksesi pilven tietoturva ajan tasalla. Pilvikatsastuksessa käydään läpi Microsoft-pilven tämän hetkinen tietoturva, sen taso ja mahdolliset riskitekijät. Pilvikatsastuksen suorittaa MPY:n sertifioituneet Microsoft-asiantuntijat.

Tietoturva

Tarjoamme Microsoft-sovelluksia käyttäville yrityksille kattavan tietoturvapaketin Microsoft 365 -palveluiden yhteyteen.

Kysy asiantuntijaltamme sinulle sopivimmasta Microsoft 365 -palvelupaketista

Etätyön johtaminen Microsoft 365 -työkaluilla

Etätyön yleistyessä nousee etätyön johtaminen entistä tärkeämpään asemaan. Microsoft 365:n avulla etätyön johtaminen ja koordinointi on helppoa eikä vaadi normaalin työkulun muuttamista yhden tai useamman työntekijän työskennellessä etänä.

Office-sovellukset mahdollistavat yhteistyön verkon kautta samanaikaisesti muiden kanssa, Teamsin välityksellä onnistuu sekä sisäinen viestiminen että puhelut niin yrityksen sisälle kuin ulkopuolelle ja OneDriven tallennustilasta löytyvät työtiedostot helposti ja kaikille kaikkialla – tietoturvaa unohtamatta.

Teamsin käyttöönotto

MPY tarjoaa tukea Microsoft Teamsin käyttöönotossa. Me autamme sinua, kun yrityksesi ottaa Microsoft Teamsin käyttöön ja tarjoamme sekä konsultointia, tukea että ilmaisia webinaareja. Näillä varmistat, että saat Teamsin käytöstä kaikki mahdolliset tehot irti ja yhteistyö toimii yrityksessäsi mutkattomasti.

Teams-käytön koulutus

Tarjoamme etä- ja läsnäpalveluna koulutuksia, kattavia työpajoja ja konsultaatiota Teamsin haltuunottoon ottaessasi Microsoft Teamsin käyttöön yrityksellesi. Kaikki palvelumme ovat skaalattavissa ja räätälöitävissä sinun yrityksesi tarpeisiin, jotta saatte kaiken irti Teamsistä yrityksessäsi.

Teams-videopuhelut etätöihin ja etäpalavereihin

Teamsillä järjestät videopuhelut organisaation sisäisesti niin etäkonttorilla kuin toisilla toimipisteillä toimivien työntekijöiden kesken. Pystyt myös järjestämään etäpalaverit organisaatiosi ulkopuolisten osallistujien kanssa helposti Teamsillä. Mikäli kaikki osallistujat eivät käytä Microsoft Teamsia, vieraidesi ei tarvitse ladata Teams-sovellusta itselleen vaan he voivat osallistua kätevästi selaimen kautta kokoukseesi. Isot tapahtumatkaan eivät ole poissuljettuja, sillä yhteen Teams-kokoukseen voi osallistua jopa 10 000 henkilöä yhtä aikaa.

Microsoft Teams yrityksille

Microsoft Teams taipuu monenlaisiin yritysten kommunikointi-, yhteistyö-, kokous- ja puhetarpeisiin. Helppokäyttöisyys ja saatavuus eri laitteille takaa tehokkaan yhteydenpidon ja yhteistyön niin toimistolla, etänä kuin tien päälläkin. Microsoft Teams korvaa Skype for Businessin. Jos olet siis käyttänyt aiemmin Skype for Businessia, saat samat toiminnot parempina Teamsissa ja paljon lisäominaisuuksia.

Modernit työympäristöt, etätyö ja oma teho työssä – Datacowboyta kuuntelemalla sinäkin voit kasvattaa potentiaaliasi

Teams Neuvotteluhuone viimeistelee kokoustilat

Microsoft Teams Neuvotteluhuone on nykyaikainen ratkaisu toimiston neuvottelu- ja yhteistyötiloihin, jolla varmistat työnteon tehokkuuden ja säästät tekniikan säätöön ja odotteluun tarvittavassa ajassa.

Teams-etätyön kokonaisratkaisu mahdollistaa monipuolisen kommunikoinnin ja yhteistyön ilman, että kokoukseen tai työpajaan osallistuvat henkilöt ovat fyysisesti samassa paikassa.
Teams neuvotteluhuone -ratkaisu toteutetaan fyysiseen neuvottelutilaan. Se mahdollistaa sujuvan yhteisen neuvotteluhuonekokemuksen Microsoft Teamsin ominaisuuksilla, osallistujien fyysisestä sijainnista riippumatta.

Palvelumme sisältää Teams-huoneen teknisen toteutuksen ja laitteet tarkoituksenmukaisessa laajuudessa. Tekninen toteutus sisältää aina neuvottelutilaan asennettavan paneelilaitteen ja sen yhdistämisen muihin laitteisiin.

Teams Puhe – puhepalvelut keskitetysti pilvestä

Teams puhepalvelut yhdistää kommunikaation ja ryhmätyön pilveen. Microsoft Office 365 mahdollistaa kustannustehokkaan puhelinvaihteen pilvipalveluna, minkä ansiosta et tarvitse enää perinteistä puhelinjärjestelmää ja investointeja infraan. Soitat ja vastaanotat puheluita Teamsin työasema- tai mobiilisovelluksella. Saat sen avulla esim. pilvipuhelut, vastaajan, ryhmäpuhelut sekä helpdeskin pilvestä. Säästät niillä aikaa IT-asiantuntijoilta ja helpotat työskentelyä. Palvelu on kustannustehokas, sillä soitat puhelut aina kotimaan hinnoin, mistäpäin maailmaa tahansa.

Mikä vaikuttaa Microsoft 365 -palvelun hintaan lisenssin lisäksi?

Microsoft 365 -palvelun hintaan vaikuttavat sekä Microsoft 365 -palvelupaketin hinta että sen yhteyteen tilatut lisäpalvelut. Me MPY:llä haluamme sisäistää liiketoimintasi tavoitteet, jotta voimme tarjota sinulle oikeita ratkaisuja. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin selvitetään yhdessä sinun yrityksellesi sopivin palvelukokonaisuus, joka palvelee yrityksesi liiketoimintaa tänään ja tulevaisuudessakin.

Microsoft 365 -palveluun siirryttäessä kannattaa heti opetella parhaat käytännöt ja hyödylliset toiminnot. Ottamalla käyttöönottokoulutuksen heti Microsoft 365 -palvelun sovellusympäristöön siirryttäessä varmistat, että saat kaiken irti uusista palveluista ja sovellusympäristöstäsi eivätkä Office- ja Teams-sovellukset jää vain tallennus- ja viestintäkanavaksi.

Kysy asiantuntijaltamme sinulle sopivimmasta Microsoft 365-palvelupaketista.

Microsoft 365 -palvelun hintaan vaikuttavat sekä Microsoft 365 -palvelupaketin hinta että sen yhteyteen tilatut lisäpalvelut. Me MPY:llä haluamme sisäistää liiketoimintasi tavoitteet, jotta voimme tarjota sinulle oikeita ratkaisuja.

Siirry sivun alkuun