Siirry suoraan sisältöön

IT-laitteiden elinkaari-ja rahoituspalvelut  MPY:ltä  — Pidä yrityksesi laitekanta hallinnassa ja ajan tasalla samalla säästäen työaikaa 

Fotolia_51641805_L-1

Miten palvelu käytännössä toimii?

MPY:n IT-laitteiden elinkaari-ja rahoituspalvelu muuttaa yrityksesi laitehankinnan kiinteästä kuluerästä helpoksi, ennustettavaksi ja joustavaksi kuukausihinnaksi. Maksat palvelusta helposti ennustettavaa kuukausihintaa tarpeidesi mukaan. Yrityksesi käytössä ovat aina ajantasaiset ja tietoturvalliset laitteet ja kokonaisuus pysyy hallinnassa aina yksittäistä mobiililaitetta myöden. Palvelu skaalautuu työntekijöiden määrän sekä muuttuvien tarpeiden mukaisesti ja omistamisen sijaan maksat edullista kuukausivuokraa laitteista. Toimimme yhteistyössä rahoituskumppanin kanssa.

Tietokonejapilviturva (1)

Kenelle palvelu sopii?

MPY:n IT-laitteiden elinkaari-ja rahoituspalvelu sopii yrityksille, jotka haluavat selkeän näkymän laitteiden kustannuksista, sujuvoittaa työntekijöiden työskentelyä ja säästää työaikaa sekä vapauttaa pääomaa yrityksen taseesta liiketoiminnan muihin tarpeisiin. Saat käyttöösi myös aina ajan tasalla olevat laitteet. Palvelun lisäksi käytössä on myös MPY:n verkkokauppa MPY Online , jonka kautta laitetilaukset onnistuvat mutkattomasti.

Kuinka paljon voisit säästää työaikaa ja kustannuksia sekä automatisoida tekemistä palvelun avulla?

Jätä meille yhteystietosi niin asiantuntijamme kertovat, kuinka IT-laitteiden elinkaari ja rahoituspalvelu voisi tehostaa juuri sinun liiketoimintaasi.

 

 

 

 

Tutustu HP:n vieraskynä-blogiin ja poimi vinkit hybridityöhön:

Haluaisitko hankkia yrityksesi IT-laitteet kiinteällä kuukausiveloituksella?

Anna meidän kertoa, kuinka palvelu voisi helpottaa yrityksesi IT-arkea. Ota yhteyttä viereisellä lomakkeella, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä pikimmiten.

Siirry sivun alkuun