Siirry suoraan sisältöön
mpy-laitteet-banner-1920x1200

Laite- ja elinkaaripalvelut sekä loppukäyttäjätuki

Onko yrityksesi verkkoinfrastruktuuri kunnossa mutta työasemat ja mobiililaitteet vanhentuvat tai eivät vastaa yrityksesi tarpeita? MPY:n laite- ja elinkaaripalveluilla sekä loppukäyttäjätuella varmistat, että sinulla on liiketoiminnallesi sopivimmat laitteet, niiden käyttö sujuu ongelmatilanteissakin etkä joudu huolehtimaan vanhentuvista laitteista.

Laite-ja elinkaaripalvelut sekä loppukäyttäjätuki pähkinänkuoressa

Sisäistämällä liiketoimintasi tarpeet voimme tarjota sinun liiketoimintasi kannalta sopivimmat laite- ja elinkaaripalvelut sekä  toimivan loppukäyttäjätuen. MPY:n kautta saat laitteet valmiiksi asennettuina, tarvittavan ja jatkuvan käyttäjätuen sekä laitekannan ylläpidon sinulle sopivalla tavalla, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

Loppukäyttäjätuki

Loppukäyttäjätuki varmistaa, etteivät sinä ja työntekijäsi joudu painimaan teknisten ongelmien kanssa yksin. Nopea ongelmanratkaisu minimoi tuottamattoman työajan, mistä kiittää liiketoimintasi lisäksi tietohallintosi. Loppukäyttäjätuki räätälöidään sinun yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin.

Laitehallinta

Työasemien ja mobiililaitteiden keskitetty laitehallinta on yrityksesi toiminnan ajan tasalla pitävä palvelu. Samalla palvelulla varmistat toimivat laitteet ja ohjelmat työntekijöillesi läpi organisaation sekä saat pidettyä laitekannan elinkaarimallin mukaisesti liiketoimintasi tarpeiden tasalla. Laitehallinta on myös yksi tärkeä osa tietohallintosi tietoturvakokonaisuutta.

Laitehankinta

Kun hankit työasemat ja mobiililaitteet MPY:n kautta, pystyt tilaamaan kaikki tarvittavat laitteet kätevästi yhdeltä alustalta MPY Onlinesta. MPY Online mahdollistaa 24/7 tilausten tekemisen.

Miten yritykseni hyötyy laite-ja elinkaaripalveluista sekä loppukäyttäjätuesta?

Kun yrityksesi laitteet ovat liiketoiminnallesi sopivat ja hankinta strategista, on niiden laitekokonaisuuden hallinta helppoa yhtä lailla sinulle ja tietohallinnollesi. Työntekijäsi pysyvät tuottavina, kun laitteet ja ohjelmat palvelevat toimintaa eikä apu ole koskaan pitkän odotuksen takana. Et myöskään joudu tilanteeseen, jossa mobiili- tai päätelaite on päässyt vanhentumaan auttamattomasti, vaan laitteet vastaavat aina vaatimuksiasi.

Microsoft 365 ja Intune laitehallintakeskukseksi?

Laitehallinta ja niiden vaihtaminen voi tuntua vanhanaikaiselta järjestelyltä verrattuna mobiililaitteista tuttuun tapaan vaihtaa laitetta uudempaan versioon. Microsoft Intune, joka kuuluu tarjoamiimme Microsoft 365 -palveluihin voi olla Autopilot-toimintoineen ratkaisu ketterään laitehallintaan. 

Ota yhteyttä ja laitetaan yrityksesi laite-, loppukäyttäjätuki- ja elinkaariratkaisut huomisen tasalle.

Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä ja aloitetaan yhdessä yrityksesi laitehallinnan sisäistäminen.

Siirry sivun alkuun