Siirry suoraan sisältöön
mpy-laitteet-banner-1920x1200

Laitehallinta ja loppukäyttäjätuki

Onko yrityksesi verkkoinfrastruktuuri kunnossa mutta työasemat ja mobiililaitteet vanhentuvat tai eivät vastaa yrityksesi tarpeita? MPY:n laitehallinta ja loppukäyttäjätuella varmistat, että sinulla on liiketoiminnallesi sopivimmat laitteet, niiden käyttö sujuu ongelmatilanteissakin etkä joudu huolehtimaan vanhentuvista laitteista. Autamme myös soveltamaan Microsoft 365 -palveluita niin laitehallinnassa kuin tietoturvassakin, jotta pääset hyötymään niiden mahdollistamasta ketterämmästä toimintatavasta yrityksellesi.

Laitehallinta ja loppukäyttäjätuki pähkinänkuoressa

Sisäistämällä liiketoimintasi tarpeet voimme tarjota sinun liiketoimintasi kannalta sopivimmat laitehallinta -ja loppukäyttäjätukipalvelut.  MPY:n kautta saat laitteet valmiiksi asennettuina, tarvittavan ja jatkuvan käyttäjätuen sekä laitekannan ylläpidon sinulle sopivalla tavalla, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi. Laitteisiin, laiteinventaarioon ja loppukäyttäjätukeen liittyvät tiedot ovat helposti saatavillasi helpon selainnäkymän, CIO Dashboardin kautta.

Loppukäyttäjätuki

Loppukäyttäjätuki varmistaa, etteivät sinä ja työntekijäsi joudu painimaan teknisten ongelmien kanssa yksin. Nopea ongelmanratkaisu minimoi tuottamattoman työajan, mistä kiittää liiketoimintasi lisäksi tietohallintosi. Loppukäyttäjätuki räätälöidään sinun yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin. Tarvittaessa tuki tulee myös paikan päälle ja auttaa esimerkiksi uusien laitteiden käyttöönotossa.

Laitehallinta

Työasemien ja mobiililaitteiden keskitetty laitehallinta varmistaa laitteidesi ohjelmistojen ajantasaisuuden ja sekä mahdollistaa laitteiden helpon käyttöönoton vaikka Windows Autopilotilla. Laitehallinnan avulla yrityksesi toiminnan työkalut pidetään ajan tasalla sekä ylläpidetään niiden tietoturvaa. Samalla varmistat toimivat laitteet loppukäyttäjille ja voit hallita helposti näiden elinkaarta, jotta laitekantaa uudistetaan tarpeidesi mukaisesti. Laitekannan näkymä on käytössäsi jatkuvasti CIO Dashboardin kautta. Laitehallinta on tärkeä osa tietohallintosi tietoturvakokonaisuutta.

Laitehankinta

Kun hankit työasemat ja mobiililaitteet MPY:n kautta, pystyt tilaamaan kaikki tarvittavat laitteet kätevästi yhdeltä alustalta MPY Onlinesta. MPY Online mahdollistaa 24/7 tilausten tekemisen. Laitteet tulevat loppukäyttäjille esiasennettuina tai loppukäyttäjä voi tehdä helpon itseohjatun käyttöönoton Windows Autopilotilla.

CIO Dashboard

CIO Dashboard antaa yrityksellesi kokonaisvaltaisen näkymän yrityksesi IT-palveluista, laitteista ja loppukäyttäjien palvelupyynnöistä. Näet laitteiden inventaarion, laitteiden tukitilanteen sekä voi tutkia loppukäyttäjätuen käyttäjätyytyväisyyttä tai avoimia tikettejä. CIO Dashboard on sinulle ikkuna palvelutuotantoomme ja helpottaa jokapäiväistä yhteistoimintaamme.

Miten yritykseni hyötyy laite-ja elinkaaripalveluista sekä loppukäyttäjätuesta?

Kun yrityksesi laitteet ovat liiketoiminnallesi sopivat ja hankinta jatkuvan elinkaarimallin mukaista, on laitekokonaisuuden hallinta helppoa yhtä lailla sinulle ja tietohallinnollesi. Työntekijäsi pysyvät tuottavina, kun laitteet ja ohjelmat palvelevat toimintaa eikä apu ole koskaan pitkän odotuksen takana. Et myöskään joudu tilanteeseen, jossa mobiili- tai päätelaite on päässyt vanhentumaan auttamattomasti, vaan laitteet vastaavat aina vaatimuksiasi.

Microsoft 365 ja Intune laitehallintaratkaisuksi?

Perinteisen laitehallinnan uudistaminen Microsoft 365 pohjaiseen Intune laitehallintaan auttaa yksinkertaistamaan IT:n hallintaa ja muuttaa toimintaa nopeammaksi ja ketterämmäksi. Laitteiden ja ohjelmistojen päivittäminen muuttuu helpommaksi ja uusien laitteiden käyttöönotto on mutkatonta. Käyttäjien pilvi-identiteetit voidaan suojata entistä turvallisemmin, jotta yrityksesi data olisi entistäkin paremmin suojassa. Autamme sinua kehittämään IT-palveluitasi ja soveltamaan Microsoft 365 palveluita parhaiden käytäntöjen mukaisesti niin työasemissa kuin mobiileissakin.

Ota yhteyttä ja laitetaan yrityksesi laite-, loppukäyttäjätuki- ja elinkaariratkaisut huomisen tasalle.

Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä ja aloitetaan yhdessä yrityksesi laitehallinnan sisäistäminen.

Siirry sivun alkuun