IT-laitteiden hallintaa ja tukea

  Asiakkaan liiketoimintaa edistäen

  Tarjoamme ICT-palvelut asiakkaan organisaation tarpeita vastaavana kokonaisuutena. Asiakas saa tietohallinnon käyttöön täsmätarpeisiin sovitetun osaamisen ja mukana tulevat käytössämme olevat huipputyökalut ja niitä tukevat prosessit. Monet tietohallinnon tehtävistä ovat hyvin teknologiasidonnaisia ja automatisoitavia - ja usein automaation kehittäminen ja teknologian ylläpito voi helposti viedä enemmän resursseja kuin mitä itse oli arvioitu. Siksi ulkopuolinen apu on tarpeen - lupaamme tehdä monet asiat paremmin ja kustannustehokkaammin kuin mihin asiakkaan sisäiset resurssit riittävät. Tavoitteenamme on ei vähempää, eikä enempää kuin toimialan paras asiakaskokemus, jonka eteen teemme kovasti työtä.

  Vastuunkantaja palveluksessasi

  MPY:n tarjonta kattaa koko ICT-kentän aina IT-laitteiden hallinnasta ja tuesta, teknologiaan, tietoverkkojen ja kapasiteetin hallintaan. Vahvaa osaamistamme ovat tietohallinnon johtamiseen liittyvät palvelut, joita täydentävät auditoinnit ja kehittämisprojektit. 

  ICT-palvelussamme panostamme läpinäkyvyyteen ja proaktiivisuuteen sekä vastuunkantamiseen. Usein ICT-palveluiden ulkoistamiseen liittyvänä pelkona on hallinnan otteen menettäminen ja me pyrimmekin eri keinoin siihen, että tilanne olisi päinvastoin. Dokumentointi, järjestelmäohjaus, mittarit ja näiden läpinäkyvyys jäntevissä prosesseissa takaa sen, että ulkoistamasi kokonaisuus on paremmin sinun hallussasi kuin koskaan aikaisemmin.

   

  Haluatko keskustella yrityksesi IT-laitteiden hallinnasta ja tuesta? Täytä lomake niin olemme yhteydessä.

  5 KÄYTÄNNÖN VINKKIÄ

  Verkkoprojektissa on hyvä tietää muutama perusasia, jolla on vaikutusta verkkoratkaisun toteuttamiseen. Lataa viisi vinkkiä, mitä kannattaa ottaa huomioon häiriöttömän sisäverkon ja langattoman lähiverkon toteuttamisessa.
  LATAA ILMAINEN OPAS