Digitalisaatioauditointi

  ...jotta tietohallinto ymmärtäisi liiketoimintaa

  Tietohallinnon tehtävä on tukea liiketoimintaa – onhan näin sinun organisaatiossasi? Miten tietohallinto integroituu liiketoimintaprosesseihin? Mitä pitäisi tehdä sovellusten tai business IT:n kanssa – siis niiden ratkaisujen, joilla me teemme päivittäin työtä. Miten digitalisaatio näkyy?

  Kaikki lähtee liiketoiminnasta ja liiketoimintaprosesseista. Avaamme prosessikartan ja käymme tämän jälkeen eri toimintojen avainhenkilöiden kanssa ne läpi tunnistaen keskeisimmät näkökulmat kuten prosessin merkityksen, kypsyyden, toimivuuden ja kipupisteet. Jokaisen prosessin osalta tunnistamme siihen liittyvät sovellukset, niiden roolin ja hyödyntämisen tason. Mittaamme organisaatiosi digitalisaatioasteen. 

  Projekti antaa ymmärryksen yhtiön prosessien tilasta ja erilaisten sovellusten, ohjelmistojen ja järjestelmien roolista liiketoiminnassa. Se antaa ymmärryksen teknologian hyödyntämisen tasosta ja nostaa kokonaisuuteen liittyvät kehittämistarpeet liiketoimintalähtöisesti esille.

  Saat mittaustuloksen liiketoiminnan ja tietohallinnon todellisesta integraatiosta ja kaupan päälle analyysin liiketoimintaprosessien tilanteesta sekä suuntaviivat business IT:n ja sovellusportfolion kehittämiseen – kartan digitalisaatiojohtamiseen.

  OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ