Taistelemme oikeiden ratkaisujen puolesta, että sinä voitat – siksi me pyrimme ymmärtämään sinua ja tarpeitasi

  Me haluamme ymmärtää sinua, asiakastamme, mahdollisimman hyvin, koska haluamme asiakkaamme voittavan. Siksi me taistelemme oikeiden ratkaisujen puolesta. Teemme IT-ratkaisuja muuttuvaan maailmaan, jotta sinä voit menestyä ja jotta organisaatiosi voisi hyvin sekä liiketoimintaan tulisi tehoa.

  Jotta sinä menestyt, meidän täytyy kyetä palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin. Meillä on toimialan vahvin tahto palvella ja kasvamme suosittelun kautta. Haluamme myös oppia sinulta. Sinun menestyksesi ohjaa meidän kehitystämme ja rakennamme rohkeasti kanssasi uusia palveluita – liiketoimintatarpeita tukien.

  Haluamme olla Suomen halutuin ICT-talo, jolla on toimialan paras asiakaskokemus. Ja sen me tulemme saavuttamaan, koska olemme valmiita taistelemaan sinun vuoksesi. Asiakkaamme ovat sanoneet meistä, että me esimerkiksi emme lupaa turhia, kun pystytimme kolmessa viikossa asiakkaan ICT-järjestelmät tyhjästä.

  Meille on myös kerrottu, että kannamme vastuumme ja puhumme asiakkaan kieltä. Sen lisäksi, että meillä on tahto onnistua, uskallamme myös epäonnistua. Niistä tilanteista me kuitenkin otamme hyödyn irti ja opimme joka kerta paremmiksi. Olemme läpinäkyviä ja kehitämme itseämme jatkuvasti kaiken palautteen, niin hyvän kuin huonon, pohjalta. Tämän kaiken me teemme siksi, että sinä ja organisaatiosi voitte voittaa.

  Meille asiakas tulee ennen euroja.

  Voimmeko olla avuksi?

  Meillä asiantuntija on aina lähellä sinua.

  OTA YHTEYTTÄ

  Blogi 6.3.2019
  CIO, oletko huonossa suhteessa?

  Mitä kannattaa huomioida, kun ICT-palvelukumppania valitaan? Tässä muutamia näkemyksiä aiheesta, millainen on hyvä ICT-kumppani ja mihin sen valinnassa kannattaa kiinnittää huomio? Sillä hyvä ICT-kumppanuus on kuin parisuhde.

  Blogi 31.1.2019
  Organisaation kypsyys määrittää digitaalisaation etenemisen

  Suomalaisten yritysten tietohallinnon suurin huolen aihe on digitaalinen tietoturva. Tietoturvan kannalta koko toimintaympäristön ymmärtäminen ja tietohallinnon johtaminen ovat avainasemassa.

  Blogi 12.12.2018
  Toimitusjohtaja, seisotko tarinasi takana?

  Kantaa pää pystyssä lippuamme, kun asiakkaamme luottavat kriittiset ICT-palvelunsa meidän käsiimme tai kun me johdamme asiakkaan liiketoimintatiimien kanssa rinta rinnan asiakkaidemme strategisia digihankkeita.