Taistelemme oikeiden ratkaisujen puolesta, että sinä voitat – siksi me pyrimme ymmärtämään sinua ja tarpeitasi

  Me haluamme ymmärtää sinua, asiakastamme, mahdollisimman hyvin, koska haluamme asiakkaamme voittavan. Siksi me taistelemme oikeiden ratkaisujen puolesta. Teemme IT-ratkaisuja muuttuvaan maailmaan, jotta sinä voit menestyä ja jotta organisaatiosi voisi hyvin sekä liiketoimintaan tulisi tehoa. Ymmärrämme, kuinka tärkeää asiakkaan liiketoiminnan sisäistäminen on oikeanlaisen IT-ympäristön rakentamiseksi.

  Jotta sinä menestyt, meidän täytyy kyetä palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin. Meillä on toimialan vahvin tahto palvella ja kasvamme suosittelun kautta. Haluamme myös oppia sinulta. Sinun menestyksesi ohjaa meidän kehitystämme ja rakennamme rohkeasti kanssasi uusia palveluita – liiketoimintatarpeita tukien.

  Haluamme olla Suomen halutuin ICT-talo, jolla on toimialan paras asiakaskokemus. Ja sen me tulemme saavuttamaan, koska olemme valmiita taistelemaan sinun vuoksesi. Asiakkaamme ovat sanoneet meistä, että me esimerkiksi emme lupaa turhia, kun pystytimme kolmessa viikossa asiakkaan ICT-järjestelmät tyhjästä.

  Meille on myös kerrottu, että kannamme vastuumme ja puhumme asiakkaan kieltä. Sen lisäksi, että meillä on tahto onnistua, uskallamme myös epäonnistua. Niistä tilanteista me kuitenkin otamme hyödyn irti ja opimme joka kerta paremmiksi. Olemme läpinäkyviä ja kehitämme itseämme jatkuvasti kaiken palautteen, niin hyvän kuin huonon, pohjalta. Tämän kaiken me teemme siksi, että sinä ja organisaatiosi voitte voittaa.

  Tervetuloa sisäistämisen aikakaudelle!

  Voimmeko olla avuksi?

  Meillä asiantuntija on aina lähellä sinua.

  OTA YHTEYTTÄ

  Blogi 30.8.2019
  CIO, syövätkö lobsterit budjettisi?

  Tietohallinto on murroksessa monella tavalla ja budjetti on yksi kohde muutoksen tuulien ryöpytettävänä. Mitä se kertoo?

  Blogi 31.1.2019
  Organisaation kypsyys määrittää digitaalisaation etenemisen

  Suomalaisten yritysten tietohallinnon suurin huolen aihe on digitaalinen tietoturva. Tietoturvan kannalta koko toimintaympäristön ymmärtäminen ja tietohallinnon johtaminen ovat avainasemassa.

  Blogi 4.9.2019
  Sisäistääkö kumppanisi oikeat asiat? Nyt viimeistään pitäisi.

  Pitäisikö sinun yrityksen tietohallinto valjastaa liiketoiminnan kasvun mahdollistajaksi ja strategiseksi kumppaniksi? Sisäistyspalvelu antaa sinun keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja tuloksiin.