Toimialan paras asiakaskokemus

NSI-badge-38.pngMeidän visionamme on toimialan paras asiakaskokemus. Se tarkoittaa jatkuvaa tekemisen parantamista ja asiakkaan kuuntelua. Teemme päivittäin työtä tuottaaksemme enemmän asiakasarvoa, mitattavuutta ja parantaaksemme kohtaamispisteissä onnistumista; tapahtuipa se sitten verkossa tai vaikka asiantuntijamme kanssa. Kehittämme toimintaamme, prosesseja ja organisaatiorakennetta vastamaan asiakkaan tarpeita ja parantaaksemme asiakaskokemusta.

Taloustutkimuksen 12/2017-1/2018 tekemän asiakassuhdetutkimuksen mukaan strateginen vahvuutemme on osaava henkilöstö. 95% asiakkaistamme on tyytyväisiä palveluihimme ja tutkimuksen mukaan he ovat valmiita suosittelemaan meitä - nettosuositteluindeksimme +38 on hyvällä tasolla.

Mittaamme asiakaskohtaamisten onnistumista jatkuvasti, 95% Service Deskin asiakkaistamme antaa hyvän tai erinomaisen arvosanan, keskiarvon ollessa 5,5 (1-6 asteikko). Ensimmäisen asteen ratkaisuprosentti meillä on 87%, tässä tavoitteenamme on nousta 95%:iin.

Tavoitteenamme on tulevina vuosina automatisoida mahdollisimman paljon perustekemistä ja lisätä tekoälyä prosesseihin, joihin se tuo merkittävää hyötyä esimerkiksi ennakoinnin tai reagointinopeuden kautta. Tämä mahdollistaa entistä proaktiivisemman toiminnan ja säästää asiantuntijoidemme aikaa siihen tärkeimpään: ihmisten kohtaamiseen. Pyrkimyksenä on kasvattaa asiakkaidemme tietohallinnon kyvykkyyksiä liiketoiminnan menestystekijöiksi.

Meille asiakas tulee ennen euroja.

Voimmeko olla avuksi?

Meillä asiantuntija on aina lähellä sinua.

OTA YHTEYTTÄ

Blogi 5.10.2016 9:30
Mitä jos lopettaisimme valehtelun bisneksessä?

2010-luvulla ollaan siirtymässä asiakastyytyväisyyskeskeisyydestä asiakaskokemuskeskeisyyteen. Asiakaskokemus käsittää asiakassuhteen kaikki abstraktiotasot.

Blogi 22.4.2016 8:37
Parasta asiakaskokemusta rakentamassa

Mistä syntyy paras asiakaskokemus? Keskeisiä ovat ainakin organisaation yhteiset tavoitteet, asiakkaiden kuuntelu sekä toimivat järjestelmät.

Blogi 31.8.2017 9:17
”Tein itte, säästin” – ethän enää ajattele näin tietohallinnostasi?

Tietohallinto on luonnollisesti digitalisaatiossa myös itse kohteena ja yhä useampiin asioihin on tarjolla työkaluja ja järjestelmiä.