Siirry suoraan sisältöön

Me sisäistämme liiketoimintasi, jotta yrityksesi saa parempaa IT:tä

MPY Sisäistyspalvelu – parempaa ulkoistettua IT:tä

Ulkoistettu IT on monen yrityksen toiminnan kannalta elintärkeä palvelu. Ulkoistamisella saatujen palveluiden laatu ja tarkoituksenmukaisuus voivat vaihdella palvelutuottajan asiakasymmärryksen mukaisesti ja olla vain riittävän hyvää.

Me MPY:llä sisäistämme sinun liiketoimintatarpeesi ja tämän ymmärryksen pohjalta tarjoamme Sisäistyspalveluna tarvitsemasi IT-palvelut ja ratkaisut. Enää ei tarvitse tyytyä riittävän hyvään IT-ulkoistukseen, sillä sisäistetty IT tarkoittaa sitä, että tietohallintosi on myös huomisenkestävää. Valitse mielenrauha liiketoiminnan kehittämiselle ja valitse MPY Sisäistyspalveluna ulkoistettu IT ja tietohallinto.

Tervetuloa sisäistämisen aikakaudelle.

Katso_Sisaistyspalvelun_tarina

MPY Sisäistyspalvelu pähkinänkuoressa

Me huolehdimme siitä, että tietohallintosi sopeutuu myös tulevaisuuteen – ja se lupaus pitää.

Kun sisäistämme sinun liiketoimintasi, voimme tarjota sinulle oikeita ratkaisuja.

Me uskomme asiakasymmärrykseen ja siihen, että me ymmärrämme mitä asiakkaamme haluaa.

 

 

Me olemme MPY Yrityspalvelut

Me olemme valtakunnallinen ICT-palveluntarjoaja ja huolehdimme siitä, että tietohallintosi sopeutuu myös tulevaisuuteen. Toimimme yhdessä alansa parhaiden toimijoiden kanssa taataksemme parhaan mahdollisen palvelun ja laadun. Saat meiltä kaikki mitä nykyaikaisen ICT-ympäristön pyörittämiseen tarvitset, aina tietohallinnon tilannekuvista tietohallinnon johtamiseen liiketoimintajohteisesti.

Kattavien tietohallintopalveluiden lisäksi tarjoamme tekniset palvelut eli pilvipalvelut ja palvelinratkaisut, laitteet ja loppukäyttäjätuen, tietotyön palvelut, tietoturva- ja kyberturvapalvelut sekä tietoliikenne- ja puhepalvelut yrityskohtaisesti räätälöitynä. Räätälöity palvelu on aina Sisäistyspalvelua, joka pohjaa ymmärrykseen asiakkaan liiketoiminnasta ja sen tarpeista. Sisäistämällä nämä asiat voimme tarjota parhaita mahdollisia IT- ja tietohallinnon palveluita oikeaan tarpeeseen.

MPY Yrityspalvelut numeroina

Liikevaihto:
25 miljoonaa euroa

Työntekijöitä:
115 henkilöä 8 paikkakunnalla

Siirry sivun alkuun