Siirry suoraan sisältöön

Me sisäistämme liiketoimintasi, jotta yrityksesi saa parempaa IT:tä

MPY Sisäistyspalvelu – parempaa ulkoistettua IT:tä

Ulkoistettu IT on monen yrityksen toiminnan kannalta elintärkeä palvelu. Ulkoistamisella saatujen palveluiden laatu ja tarkoituksenmukaisuus voivat vaihdella palvelutuottajan asiakasymmärryksen mukaisesti ja olla vain riittävän hyvää.

Me MPY:llä sisäistämme sinun liiketoimintatarpeesi ja tämän ymmärryksen pohjalta tarjoamme Sisäistyspalveluna tarvitsemasi IT-palvelut ja ratkaisut. Enää ei tarvitse tyytyä riittävän hyvään IT-ulkoistukseen, sillä sisäistetty IT tarkoittaa sitä, että tietohallintosi on myös huomisenkestävää. Valitse mielenrauha liiketoiminnan kehittämiselle ja valitse MPY Sisäistyspalveluna ulkoistettu IT ja tietohallinto.

Tervetuloa sisäistämisen aikakaudelle.

MPY Sisäistyspalvelu pähkinänkuoressa

Me huolehdimme siitä, että tietohallintosi sopeutuu myös tulevaisuuteen – ja se lupaus pitää.

Kun sisäistämme sinun liiketoimintasi, voimme tarjota sinulle oikeita ratkaisuja.

Me uskomme asiakasymmärrykseen ja siihen, että me ymmärrämme mitä asiakkaamme haluaa.

 

 

Me olemme MPY Yrityspalvelut

Me olemme valtakunnallinen ICT-palveluntarjoaja ja huolehdimme siitä, että tietohallintosi sopeutuu myös tulevaisuuteen. Toimimme yhdessä alansa parhaiden toimijoiden kanssa taataksemme parhaan mahdollisen palvelun ja laadun. Saat meiltä kaikki mitä nykyaikaisen ICT-ympäristön pyörittämiseen tarvitset, aina tietohallinnon tilannekuvista tietohallinnon johtamiseen liiketoimintajohteisesti.

Kattavien tietohallintopalveluiden lisäksi tarjoamme tekniset palvelut eli pilvipalvelut ja palvelinratkaisut, laitteet ja loppukäyttäjätuen, tietotyön palvelut, tietoturva- ja kyberturvapalvelut sekä tietoliikenne- ja puhepalvelut yrityskohtaisesti räätälöitynä. Räätälöity palvelu on aina Sisäistyspalvelua, joka pohjaa ymmärrykseen asiakkaan liiketoiminnasta ja sen tarpeista. Sisäistämällä nämä asiat voimme tarjota parhaita mahdollisia IT- ja tietohallinnon palveluita oikeaan tarpeeseen.

MPY Yrityspalvelut numeroina

Liikevaihto:
25 miljoonaa euroa

Työntekijöitä:
115 henkilöä 9 paikkakunnalla

Siirry sivun alkuun