Siirry suoraan sisältöön

Tuo neuvottelusi 2020-luvulle Teams Neuvotteluhuoneella

MPY
MPY
24.2.2021
Tuo neuvottelusi 2020-luvulle Teams Neuvotteluhuoneella

Olipa kyseessä etänä hoidettu asiakastapaaminen tai sisäinen palaveri, tuhrautuu yleensä palaverin alusta 5–10 minuuttia aikaa toimimattomaan tekniikkaan. Miten siis vältät turhan sekoilun ja säästät kaikkien aikaa ja hermoja?

Neuvottelulaitteita on kautta aikojen ollut monenlaisia ja niitä yhdistävä tekijä on ollut johtojen ja toimimattomien AV -välineiden paljous. Ihmiset ovat tottuneet käyttämään erilaisia päätelaitteita, jotka tyypillisesti on kiinnitetty adapterilla omiin päätelaitteisiin, jotta kuva ja ääni saadaan näkyviin kaikille.  Usein juuri se oikea adapteri onkin lähtenyt edellisen esittäjän mukaan tai muuten vain hukassa.

Kauanko sinulta vie aikaa saada neuvotteluhuone siihen kuntoon, että kuka tahansa voi helposti jakaa neuvottelussa tarvittavaa kuvaa ja ääntä omalta koneeltaan osallistujille? Jos tämä aika on jokaisen neuvottelun alussa viisi minuuttia, voidaan tehdä nopea laskutoimitus. Oletetaan, että yrityksen neuvotteluhuoneessa on viisi neuvottelua päivässä, joihin osallistuu jokaiseen keskimäärin neljä henkilöä ja heistä jokainen kuluttaa palaverin alussa 5 minuuttia toimimattomaan teknologiaan. Tämä tarkoittaa viikossa 8 tuntia ja kuukaudessa 33 tuntia

HubSpot Video


Miltä sinun neuvotteluhuoneesi näyttää ja paljonko olet valmis uhraamaan työtunteja toimimattomiin laitteisiin? Vaikka Korona on siirtänytkin ihmiset toimistolta etätyöpisteille, on varmaa, että kun rokotukset ovat tulleet, tulemme tarvitsemaan neuvotteluhuoneita. Miksei siis nyt varusteta niitä tulevia tarpeita ajatellen - toimiviksi ja tehokkaiksi!

Moderni neuvotteluhuoneratkaisu säästää aikaa ja hermoja

 

MPY Teams Neuvotteluhuone tuo neuvottelusi 2020-luvulle kertaheitolla.  MPY Teams Neuvotteluhuone on kaikki mitä tarvitset muuntaaksesi erikokoiset kokoustilat monipuolisiksi moderneiksi työympäristöiksi. Monipuoliseen neuvotteluhuone ratkaisuun kuuluvat kaikki nykyaikaiset laitteet ja järjestelmät, valmiiksi asennettuina ja käyttövalmiina. Se mahdollistaa oman työpöydän jakamisen täysin langattomasti kaikille osallistujille.

 

Jottei sinun tarvitse ostaa sikaa säkissä tule käymään meillä testaamassa uutta neuvotteluhuonettamme ja kuulemaan palvelusta lisää. Olemme parantaneet omien neuvottelujen tehottomuutta asentamalla suurimpiin toimipisteisiimme Teams neuvotteluhuoneratkaisut. Tilat toimivat samalla demotiloina asiakkaillemme, joten tervetuloa!

Ota suoraan yhteyttä myyntiimme ja varaa aika Vantaan, Oulun tai Mikkelin toimipisteellemme ja tule testaamaan tulevaisuuden neuvotteluhuone tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin soitamme sinulle!

Jätä yhteydenottopyyntö.

 

MPY On Microsoft Gold Partner
logo

 

Siirry sivun alkuun