MPY Palvelut huolehtii Itä-Suomen yliopiston työasemien toimittamisesta


  ICT-talo MPY Palvelut Oyj huolehtii Itä-Suomen yliopiston (UEF) työasemien esiasennuksesta ja toimittamisesta sekä tietojen siirrosta. Sopimus sisältää vuosittain enimmillään 1500 työaseman toimituksen Kuopion, Joensuun ja Savonlinnan kampuksille.

  Tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin erikoistunut MPY Palvelut on solminut työasemapalveluja koskevan palvelusopimuksen Itä-Suomen yliopiston (UEF) kanssa. MPY huolehtii UEF:in työasemien toimittamisesta, niiden esiasennuksista sekä vaihdon yhteydessä tietojen siirrosta. UEF pyrkii hankinnallaan hakemaan kustannussäästöjä sekä samalla sujuvoittamaan ja automatisoimaan asennusprosessia.

  - MPY Palvelut voitti sopimuksen UEF:in asettamien tiukkojen kriteerien perusteella ja erinomaisella palvelujen toimituskyvyllä UEF:in vaatimustason mukaisesti. Työasemia liikkuu vuosittain arviolta 1500 kappaletta ja kampusalueet sijaitsevat eri kaupungeissa, joihin MPY toimittaa käyttövalmiit työasemat sopimuksemme mukaisesti, toteaa Itä-Suomen yliopiston tietohallintojohtaja Juha Eskelinen.

  MPY Palvelujen Marko Kiiski on tyytyväinen solmittuun sopimukseen. MPY Palvelut tavoittelee merkittävää markkina-asemaa kotimaan ICT-markkinoilla alan parhaan asiakaskokemuksen voimalla ja työasemapalvelut ovat tärkeässä roolissa osana etenemistä.

  - MPY keskitti työasemien ja mobiililaitteiden asennuskeskuksensa Vantaalta Kuopioon ja vahvisti työasemien toimituksessa palveluprosessiaan, jotta asiakkaiden työvälinetoimitusten laatu on hyvä ja toimitusaika on nopea. Näin laitteet saadaan asiakkaalle tehokkaasti käyttöön ja säästetään aikaa sekä rahaa, Marko Kiiski sanoo.

  Kiisken mukaan läsnäolo 12 paikkakunnalla kotimaassa on vahvuus, joka tässäkin kilpailutuksessa oli etu. Kuopion ja Joensuun toimipisteissä työskentelee lähes 30 ICT-alan ammattilaista. Kaikkiaan yhtiön palveluksessa koko Suomessa on 180 henkilöä.
  MPY Palvelujen asiakkaana työasemien ja laitteiden osalta Itä-Suomen alueella on UEF:in lisäksi myös Savon koulutuskuntayhtymä ja Savonia-ammattikorkeakoulu.