Artturi – Varmasti turvallinen kumppani kunnossapitoon

  ANEO Software Oy kehittää Suomen suosituinta kunnossapidon tietojärjestelmää Artturia, jolla ohjataan kunnossapidon ja huoltopalvelun toimintaa niin julkisella sektorilla kuin teollisuudessa. Järjestelmän toimintavarmuus ja tietoturva ovat kriittisiä asioita Artturin käyttäjille. Siksi tietojärjestelmän palvelinympäristönä on MPY:n Katakri-suojattu konesali.

  ANEO Software Oy:n edistyksellinen Artturi-tietojärjestelmä on toimialariippumaton ja sitä käytetään muun muassa teollisuuden ja energiantuotannon kunnossapito- ja huoltopalveluissa, elinkaaripalveluissa, yleisesti kiinteistöpalveluissa sekä kaupunkien ja kuntien teknisissä toimissa.

  Yhä useampi ANEO Software Oy:n asiakas käyttää Artturi-järjestelmää kustannustehokkaana ja varmatoimisena SaaS (Software as a Service) -palveluna, eli kansanomaisemmin pilvipalveluna. SaaS-palvelun tarjoamisen mahdollistaa MPY Palvelut, jonka konesaliympäristö toimii Artturi-järjestelmän alustana.

  – Jatkuvasti kasvava SaaS-palvelutarjoamamme korostaa MPY-kumppanuuden ja -konesalipalveluiden merkitystä meille. Myös kunnossapidon kohdalla ollaan koko ajan menossa kohti 24/7-ajattelua, jossa järjestelmät ja resurssit ovat aina käytettävissä paikasta ja ajasta riippumatta.

   

  ”Meidän asiakkaidemme kunnossapitojärjestelmät ovat olleet jatkuvasti käytettävissä eikä palvelukatkoja ole esiintynyt,”

   

  ANEO Softwaren myynti- ja asiakkuusjohtaja Antti Jauho kertoo.

  Korkeimman luokan tietoturvavaatimukset

  ANEO Software Oy:n asiakaskuntaan kuuluu useita yhteiskunnallisen infrastruktuurin kannalta merkittäviä toimijoita. Siksi yrityksen vaatimukset tietoturvalle ovat erittäin korkealla tasolla. Olennaisen tärkeää on myös se, että Artturi-järjestelmän dataa käsitellään ja säilytetään Suomessa.

  – Kun puhutaan esimerkiksi sähkön tai veden jakeluun liittyvistä toimijoista, on päivänselvää, että tarvitaan korkeimman tason tietoturvaratkaisuja. Järjestelmien tulee olla luotettavassa ympäristössä, ANEO Software Oy:n Tuotteet ja teknologia -sektoria johtava Markku Lyyski valaisee.

  MPY:n konesalipalvelu vastaa ANEO Software Oy:n tietoturvavaatimuksiin. Artturi-kunnossapitojärjestelmän palvelimet ovat Katakri V3 4-tason tietoturvaluokitellussa konesalissa Suomessa. Tietoturvaa täydentää F-Secure Radar -järjestelmä, joka skannaa palvelimia ja niiden mahdollisia muutoksia.

   

  ”MPY:n Katakri-suojatun konesalipalvelun ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Samalla se mahdollistaa ANEO Softwarelle kattavamman palveluvalikoiman ja luotettavan palvelukokemuksen,”

   

  Lyyski sanoo.

  ANEO Software Oy on ollut kaikin puolin tyytyväinen ICT-kumppanuuteen. Markku Lyyski arvostaa erityisesti suoraa keskusteluyhteyttä MPY:n konesaliasiantuntijoihin.

  – Kumppanuuden aikana yhteistyö on kehittynyt ja syventynyt: MPY:n asiantuntijat tunnistavat suunnan, johon olemme menossa, ja esittävät proaktiivisesti uusia ideoita ja palveluita, joita tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa. Yhteistyömme on erittäin sujuvaa.

   

  Kiinnostuitko Katakri-suojatusta konesalista?

  Lataa maksuton Katakri-opas