Oikea kumppani lähelläsi

    Me sisäistämme liiketoimintasi ja tavoitteesi, jotta sinä voit voittaa. Tavoitteenamme on nostaa yritysten tietohallinto ja IT uudelle tasolle ja valjastaa siitä vapautuvat resurssit tuottavampaan liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme ainoa suomalainen yritys, joka tarjoaa kattavaa IT-sisäistyspalvelua, johon kuuluvat sekä tietohallinnon johtamispalvelut että IT-teknologia- ja kapasiteettipalvelut. Toimintamme on valtakunnallista, asiantuntijamme ovat kymmenellä paikkakunnalla Suomessa, aina lähellä asiakasta.

    Meidän tavoitteena on toimia liimana yritysten liiketoimintojen ja tietohallinnon välillä, tehdä asiakkaidemme IT:stä yritysten menestystekijä. Tämän me saavutamme syvällisellä ymmärryksellä asiakkaidemme tarpeista, joka syntyy tavoitteiden sisäistämisestä.

    Haet sitten kumppania oman tietohallintosi tueksi tai mietit kokonaisulkoistusta, MPY Sisäistyspalvelu on keskisuurille yrityksille oikea kumppani.

    Tutustu asiakkaidemme kertomuksiin eri toimialoilta ja kysy lisää jo toteutetuista ratkaisuista tai sisäistyspalvelustamme myynti- ja asiakkuuspäälliköiltämme!