Oikea kumppani lähelläsi

  Me sisäistämme liiketoimintasi ja tavoitteesi, jotta sinä voit voittaa. Tavoitteenamme on nostaa yritysten tietohallinto ja IT uudelle tasolle ja valjastaa siitä vapautuvat resurssit tuottavampaan liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme ainoa suomalainen yritys, joka tarjoaa kattavaa IT-sisäistyspalvelua, johon kuuluvat sekä tietohallinnon johtamispalvelut että IT-teknologia- ja kapasiteettipalvelut. Toimintamme on valtakunnallista, asiantuntijamme ovat kymmenellä paikkakunnalla Suomessa, aina lähellä asiakasta. Meidän tavoitteena on toimia liimana yritysten liiketoimintojen ja tietohallinnon välillä, tehdä asiakkaidemme IT:stä yritysten menestystekijä. Tämän me saavutamme syvällisellä ymmärryksellä asiakkaidemme tarpeista, joka syntyy tavoitteiden sisäistämisestä.

  Haet sitten kumppania oman tietohallintosi tueksi tai mietit kokonaisulkoistusta, MPY Sisäistyspalvelu on keskisuurille yrityksille oikea kumppani.

  Tutustu asiakkaidemme kertomuksiin eri toimialoilta ja kysy lisää jo toteutetuista ratkaisuista tai sisäistyspalvelustamme myynti- ja asiakkuuspäälliköiltämme!

  mpy-kopar-614x239

  Kopar

  "Luottamus on kaiken A ja O. Meidän kokemus on ollut, että MPY:n asiantuntijat ovat palveluhaluisia ja osaavat asiansa” sanoo Koparin tietohallinnosta Koparilla vastaava talouspäällikkö Harri Peltola.

  Lue lisää
  MPY-Yritykset-Asiakkaat-nosto-StGeorge-614x240

  Hotelli St. George

  ”Kustannustehokkuutta haettiin nimenomaan sillä, että useat eri palvelu- ja laitetoimittajat eivät tuo hotelliin omia verkkolaitteita, vaan hyödynnämme MPY:n rakentamaa verkkoa.”, kertoo Kämp Collection Hotelsin IT manager Marko Virtala.

  Lue lisää

  Aneo Softwaren Markku Lyyski ja Antti Jauho neuvotteluhuoneen valkoisen pöydän ääressä

  Aneo Software

  "MPY:n Katakri-suojatun konesalipalvelun ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Samalla se mahdollistaa ANEO Softwarelle kattavamman palveluvalikoiman ja luotettavan palvelukokemuksen", sanoo Tuote ja teknologia johtaja Markku Lyyski.

  Lue lisää

  Smartian toimitusjohtaja Hannu Pohjola sinisessä kauluspaidassa

  Smartia

  "Hyvin toimiva ICT on meille elinehto. Koska kaikki kauppa tehdään suoraan koneilla, systeemien on pelattava aina ja työkalujen on oltava joka hetki kunnossa."

  LUE LISÄÄ

  nainen silmälasit päässä silmälasiliikkeessä

  Synsam

  "Yhteistyö sujuu hyvin avoimen kommunikaation ansiosta ja MPY:n henkilöstön asenne on ratkaisukeskeinen sekä palvelualtis."

  LUE LISÄÄ

  mies suojahattu päässä tutkimassa konetta

  Map Medical Technologies

  "Arvostamme sitä, että meidän ei tarvitse välttämättä tietää, miten ne bitit pitää kerätä talteen vaan pystymme luottamaan MPY:n asiantuntijoihin."

   KATSO VIDEO

  vihreitä pulloja lähikuvassa

  Palpa

  "MPY:n kautta saamme toimintaamme tarvitsemaamme ICT-osaamista, jolloin oma organisaatiomme voi keskittyä päätyöhönsä."

  LUE LISÄÄ 

  ryhmä iloisia ja heiluttavia ihmisiä ryhmäkuvassa

  Valamis ent. Arcusys

  "Kotimaisuus on iso asia, sillä meillä on sopimuksia joiden mukaan dataa ei saa viedä ulkomaille. Näissä tapauksissa datan sijaintipaikka on meille tärkeä asia."

  LUE LISÄÄ

  vanhempi mies suojahattu päässä meijerissä

  Osuuskunta Maitomaa

  "Meille toimiva ICT on sekä liiketoimintamme että kilpailukykymme perusta."

  KATSO VIDEO

  lähikuva Miele pesukoneen ohjainpaneelista

  Miele

  "MPY tekee päivittäisen tekemisen meille ICT:n avulla niin helpoksi kuin mahdollista. Se on aitoa, oikeaa yhteistyötä."

  LUE LISÄÄ

  Länsi-Savo ja Itä-Savo lehtien lähikuva

  Kaakon Viestintä

  "Yhteistyö on toiminut saumattomasti ja koemme olevamme tärkeä kumppani MPY:lle. Näemme arvokkaana lisänä sen, miten palvelujen toimintaa kehitetään ja saamme heiltä kehitysideoita siitä, miten asiat voidaan tehdä entistä paremmin ja tehokkaammin."

  LUE LISÄÄ

  silmälasipäinen nainen ja mies kauluspaidassa neuvottelevat

  Susiluoto Oy

  "Käytäntö helpottuu, kun ICT:tä hoitaa yksi kumppani, joka ymmärtää arkemme kiireisen toimintaympäristön, pitää langat käsissään ja on valmis nopeaan ongelmanratkaisuun."

  LUE LISÄÄ

  kolme miestä suojakypärät ja suojalasit päässä valimossa

  Karhulan Valimo

  "Kaikki työ perustuu nykyisin tietoteknisiin ratkaisuihin ja ilman tehokasta tietotekniikkaympäristöä toiminta on mahdotonta. MPY Palvelut valikoitui ICT-ratkaisujen toteuttajaksi selkeän tarjouksen, projektisuunnitelman ja -toteutuksen myötä."

  LUE LISÄÄ

  lähikuva hymyilevän miehen kasvoista

  Suur-Savon Sähkö

  "MPY on sopivankokoinen kumppani meille ja puhumme samaa kieltä. MPY:läisten avulla saamme uusinta tietoa ICT-alan kehityksestä ja tarvitsemaamme laaja-alaista asiantuntemusta, mikä mahdollistaa sen, että kaikkea ei tarvitse hallita itse."

  LUE LISÄÄ

  yleisöä jääkiekkopelin katsomossa kannustamassa

  Mikkelin Jukurit

  "Mikään ei toimisi ilman kattavia verkkopalveluja: meillä on 22 kassaa palvelemassa asiakkaita ja tämä vaikeutuisi huomattavasi, jos verkon teho ei olisi riittävä."

  LUE LISÄÄ

  Nurmijärven Sähkön valomainos

  Nurmijärven Sähkö

  "Nurmijärven Sähkön järjestelmäkartoituksessa katsottiin mitä järjestelmiä meiltä löytyy, ketkä näitä järjestelmiä käyttävät ja miten ne kytkeytyvät toisiinsa", sanoo talousjohtaja Teemu Naatula.

  LUE LISÄÄ

  Solenovon työntekijät katsovat toimistossa hymyillen kameraan Solenovon logo kuvion edessä

  Solenovo

  "Asiakkaamme ovat hyvin kiinnostuneita siitä, kuka toimii ICT-palvelujemme tuottajana. Katakri-tason konesalisuojaus on julkisen sektorin toimijoille kriittinen perusehto, jotta sovelluspalvelujamme hankitaan.", sanoo toimitusjohtaja Kimmo Tanskanen.

  LUE LISÄÄ

  Helsingin kaupunginteatterin Myrskyluodon Maija mainosjuliste

  Helsingin kaupunginteatteri

  Helsingin kaupunginteatterille toimitettu vaativan tason sisäverkko- ja langaton lähiverkkopalvelu luo vahvan kivijalan teatterin tietoverkkotarpeille.

  LUE LISÄÄ

  valkoinen Karhu Voima logo sumennetulla taustalla missä tyttö puhaltaa voikukkaan

  Karhu Voima

  Kun Karhu Voima haki kumppania palvelin- ja kapasiteettipalveluihin, valinnassa korostui erityisesti energia-alan tuntemus, paikallisuus ja nopea reagointi.

  LUE LISÄÄ

  tyttö ja poika pelaavat shakkia lattialla maton päällä

  Pihla Group

  ”Usein IT-hankkeissa ajatellaan, ettei asiakkaan tarvitse itse johtaa tai ajatella asioita. Joka maanantai katsomme esimerkiksi avoimet tiketit läpi ja pidämme IT-palaverin, jossa MPY on tiiviisti mukana”, kertoo Pihla Groupin IT-päällikkö Perttu Vilkuna.

  Lue lisää

  MPY Palveluiden asiakas Konwelin edustaja vaaleahiuksinen nainen Konwell tuotteiden vieressä

  Konwell

  Teollisuudelle ja konepajoille laite- ja asiantuntijapalveluja tuottava Konwell hyödyntää modernisti digitaalisia työkaluja omassa toiminnassaan.

  LUE LISÄÄ

  MPY Palveluiden asiakas Hirvensalmen kunta ilmakuvassa

  Hirvensalmen kunta

  ICT-palvelujen tuottamisessa ja valokuiturakentamisessa Hirvensalmen kunta on luottanut MPY Palvelujen asiantuntijuuteen jo usean vuoden ajan.

  LUE LISÄÄ

  hymyilevä mies puvussa taustalla suurtalouskeittiö

  Jamix

  "Yhteistyömme MPY Palvelujen kanssa toimii ja pystymme keskittymään liiketoimintamme ytimeen," toimitusjohtaja Mikko Jaatinen toteaa.

  KATSO VIDEO

  Pyörätie kaupungin iltavalaistuksessa

  Keypro

  "Turvallisen sovellusalustan ja korkean käytettävyyden merkitys yhtiön liiketoiminnalle on hyvin kriittinen ja sen avulla vahvistetaan kansainvälistä kasvua." sanoo toimitusjohtaja Toni Paila.

  Lue lisää

  MPY Palveluiden asiakkaan Moilas logo taustalla ruisleipiä

  Moilas

  Tehokas IT-infrastuktuuri ja tietoverkkopalvelut ovat mahdollistaneet modernit tuotantolinjat ja automatisaation, jonka ansiosta Moilas Oy:n leipomot ovat markkinoiden nykyaikaisempia.

  LUE LISÄÄ

  MPY Palvelut asiakkaan Omnitele logo

  Omnitele

  MPY Palvelut on huolehtinut Omnitelen laitteiden ja lisenssien hallinnasta sekä tuottanut asiantuntijapalveluja asiakkaan liiketoimintaa tukevien ratkaisujen käyttöönottoon.

  LUE LISÄÄ