Meillä on yli 2000 yritysasiakasta

Meille asiakas on euroja tärkeämpi. Tavoitteenamme on nostaa yritysten tietohallinto ja ICT uudelle tasolle ja valjastaa siitä vapautuvat resurssit tuottavampaan liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme ainoa suomalainen yritys, joka tarjoaa sekä tietohallinnon johtamispalvelut että ICT-teknologia- ja kapasiteettipalvelut. Toimintamme on valtakunnallista, asiantuntijamme ovat kahdellatoista paikkakunnalla Suomessa, aina lähellä asiakasta. Meidän tavoitteena on toimia liimana yritysten liiketoimintojen ja tietohallinnon välillä, tehdä asiakkaidemme ICT:stä yritysten menestystekijä. Haet sitten kumppania oman tietohallintosi tueksi tai mietit kokonaisulkoistusta, uusi MPY on keskisuurille yrityksille oikea kumppani.

Tutustu asiakkaidemme kertomuksiin eri toimialoilta ja kysy lisää jo toteutetuista ratkaisuista myynti- ja asiakkuuspäälliköiltämme!

MPY-asiakkaat-Maitomaa.jpg

Osuuskunta Maitomaa

"Meille toimiva ICT on sekä liiketoimintamme että kilpailukykymme perusta," sanoo toimitusjohtaja Mikko Sairanen.

KATSO VIDEO

MPY-asiakkaat-Jamix.jpg

Jamix

"Yhteistyömme MPY Palvelujen kanssa toimii ja pystymme keskittymään liiketoimintamme ytimeen," toimitusjohtaja Mikko Jaatinen toteaa.

KATSO VIDEO

Susiluoto Oy

"Käytäntö helpottuu, kun ICT:tä hoitaa yksi kumppani, joka ymmärtää arkemme kiireisen toimintaympäristön, pitää langat käsissään ja on valmis nopeaan ongelmanratkaisuun."

LUE LISÄÄ

Synsam

"Yhteistyö sujuu hyvin avoimen kommunikaation ansiosta ja MPY:n henkilöstön asenne on ratkaisukeskeinen sekä palvelualtis."

LUE LISÄÄ

Map Medical Technologies

"Arvostamme sitä, että meidän ei tarvitse välttämättä tietää, miten ne bitit pitää kerätä talteen vaan pystymme luottamaan MPY:n asiantuntijoihin."

 KATSO VIDEO

Palpa

"Arvostamme sitä, että meidän ei tarvitse välttämättä tietää, miten ne bitit pitää kerätä talteen vaan pystymme luottamaan MPY:n asiantuntijoihin."

LUE LISÄÄ 

Arcusys

"Kotimaisuus on iso asia, sillä meillä on sopimuksia joiden mukaan dataa ei saa viedä ulkomaille. Näissä tapauksissa datan sijaintipaikka on meille tärkeä asia."

LUE LISÄÄ

Solenovo

"IT:n puolella käytettävyys ja vikasietoisuus ovat keskeisessä roolissa ja jos ongelmia ilmenee, niin ne on ratkaistava nopeasti. MPY:ltä olemme saaneet aitoa palvelua, jossa kokonaisuus toimii."

LUE LISÄÄ

Miele

"MPY tekee päivittäisen tekemisen meille ICT:n avulla niin helpoksi kuin mahdollista. Se on aitoa, oikeaa yhteistyötä."

LUE LISÄÄ

Kaakon Viestintä

"Yhteistyö on toiminut saumattomasti ja koemme olevamme tärkeä kumppani MPY:lle. Näemme arvokkaana lisänä sen, miten palvelujen toimintaa kehitetään ja saamme heiltä kehitysideoita siitä, miten asiat voidaan tehdä entistä paremmin ja tehokkaammin."

LUE LISÄÄ

Konwell

"Kyllä ICT on meillä aivan ratkaisevassa roolissa - jos ICT ei toimi, kaikki pysähtyy. Työ olisi hidasta ja hankaa ilman toimivia tietotekniikkapalveluja."

LUE LISÄÄ

Karhulan Valimo

"Kaikki työ perustuu nykyisin tietoteknisiin ratkaisuihin ja ilman tehokasta tietotekniikkaympäristöä toiminta on mahdotonta. MPY Palvelut valikoitui ICT-ratkaisujen toteuttajaksi selkeän tarjouksen, projektisuunnitelman ja -toteutuksen myötä."

LUE LISÄÄ

Suur-Savon Sähkö

"MPY on sopivankokoinen kumppani meille ja puhumme samaa kieltä. MPY:läisten avulla saamme uusinta tietoa ICT-alan kehityksestä ja tarvitsemaamme laaja-alaista asiantuntemusta, mikä mahdollistaa sen, että kaikkea ei tarvitse hallita itse."

LUE LISÄÄ

Nordqvist

"Olemme investoineet digitaalisuuteen ja tehokkaisiin ICT-ratkaisuihin, jotta voimme toimia mahdollisimman kustannustehokkaasti ja jouhevasti. MPY:n asiantuntijat auttoivat meitä kartoittamaan tilanteen ja tunnistamaan ne kehityskohteet, joihin panostaa. MPY on meille kumppani, joka tietää tarpeemme ja tarjoaa meille ne palvelut, joiden avulla voimme kehittää omaa liiketoimintaamme."

LUE LISÄÄ