Meillä on yli 1000 yritysasiakasta

Meille asiakas on euroja tärkeämpi. Tavoitteenamme on nostaa yritysten tietohallinto ja ICT uudelle tasolle ja valjastaa siitä vapautuvat resurssit tuottavampaan liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme ainoa suomalainen yritys, joka tarjoaa sekä tietohallinnon johtamispalvelut että ICT-teknologia- ja kapasiteettipalvelut. Toimintamme on valtakunnallista, asiantuntijamme ovat kahdellatoista paikkakunnalla Suomessa, aina lähellä asiakasta. Meidän tavoitteena on toimia liimana yritysten liiketoimintojen ja tietohallinnon välillä, tehdä asiakkaidemme ICT:stä yritysten menestystekijä. Haet sitten kumppania oman tietohallintosi tueksi tai mietit kokonaisulkoistusta, uusi MPY on keskisuurille yrityksille oikea kumppani.

Tutustu asiakkaidemme kertomuksiin eri toimialoilta ja kysy lisää jo toteutetuista ratkaisuista myynti- ja asiakkuuspäälliköiltämme!

MPY Asiakaskertomus: Case Inwido asiakaskokemus

Inwido

”Usein IT-hankkeissa ajatellaan, ettei asiakkaan tarvitse itse johtaa tai ajatella asioita. Joka maanantai katsomme esimerkiksi avoimet tiketit läpi ja pidämme IT-palaverin, jossa MPY on tiiviisti mukana”, kertoo Inwidon IT-päällikkö Perttu Vilkuna.

Lue lisää

MPY-asiakkaat-Jamix.jpg

Jamix

"Yhteistyömme MPY Palvelujen kanssa toimii ja pystymme keskittymään liiketoimintamme ytimeen," toimitusjohtaja Mikko Jaatinen toteaa.

KATSO VIDEO

Jukurit.jpg

Mikkelin Jukurit

"Mikään ei toimisi ilman kattavia verkkopalveluja: meillä on 22 kassaa palvelemassa asiakkaita ja tämä vaikeutuisi huomattavasi, jos verkon teho ei olisi riittävä."

LUE LISÄÄ

Synsam

Synsam

"Yhteistyö sujuu hyvin avoimen kommunikaation ansiosta ja MPY:n henkilöstön asenne on ratkaisukeskeinen sekä palvelualtis."

LUE LISÄÄ

Map Medical

Map Medical Technologies

"Arvostamme sitä, että meidän ei tarvitse välttämättä tietää, miten ne bitit pitää kerätä talteen vaan pystymme luottamaan MPY:n asiantuntijoihin."

 KATSO VIDEO

Palpa

Palpa

"MPY:n kautta saamme toimintaamme tarvitsemaamme ICT-osaamista, jolloin oma organisaatiomme voi keskittyä päätyöhönsä."

LUE LISÄÄ 

Arcusys

Valamis ent. Arcusys

"Kotimaisuus on iso asia, sillä meillä on sopimuksia joiden mukaan dataa ei saa viedä ulkomaille. Näissä tapauksissa datan sijaintipaikka on meille tärkeä asia."

LUE LISÄÄ

Maitomaa

Osuuskunta Maitomaa

"Meille toimiva ICT on sekä liiketoimintamme että kilpailukykymme perusta."

KATSO VIDEO

Miele

Miele

"MPY tekee päivittäisen tekemisen meille ICT:n avulla niin helpoksi kuin mahdollista. Se on aitoa, oikeaa yhteistyötä."

LUE LISÄÄ

Kaakon Viestintä

Kaakon Viestintä

"Yhteistyö on toiminut saumattomasti ja koemme olevamme tärkeä kumppani MPY:lle. Näemme arvokkaana lisänä sen, miten palvelujen toimintaa kehitetään ja saamme heiltä kehitysideoita siitä, miten asiat voidaan tehdä entistä paremmin ja tehokkaammin."

LUE LISÄÄ

Susiluoto

Susiluoto Oy

"Käytäntö helpottuu, kun ICT:tä hoitaa yksi kumppani, joka ymmärtää arkemme kiireisen toimintaympäristön, pitää langat käsissään ja on valmis nopeaan ongelmanratkaisuun."

LUE LISÄÄ

Karhulan Valimo

Karhulan Valimo

"Kaikki työ perustuu nykyisin tietoteknisiin ratkaisuihin ja ilman tehokasta tietotekniikkaympäristöä toiminta on mahdotonta. MPY Palvelut valikoitui ICT-ratkaisujen toteuttajaksi selkeän tarjouksen, projektisuunnitelman ja -toteutuksen myötä."

LUE LISÄÄ

Suur-Savon Sähkö

Suur-Savon Sähkö

"MPY on sopivankokoinen kumppani meille ja puhumme samaa kieltä. MPY:läisten avulla saamme uusinta tietoa ICT-alan kehityksestä ja tarvitsemaamme laaja-alaista asiantuntemusta, mikä mahdollistaa sen, että kaikkea ei tarvitse hallita itse."

LUE LISÄÄ

Nordqvist

Nordqvist

"MPY on meille kumppani, joka tietää tarpeemme ja tarjoaa meille ne palvelut, joiden avulla voimme kehittää omaa liiketoimintaamme."

LUE LISÄÄ

Case-Nurmijärven-Sähkö-382x149

Nurmijärven Sähkö

"Nurmijärven Sähkön järjestelmäkartoituksessa katsottiin mitä järjestelmiä meiltä löytyy, ketkä näitä järjestelmiä käyttävät ja miten ne kytkeytyvät toisiinsa", sanoo talousjohtaja Teemu Naatula.

LUE LISÄÄ