Oikea kumppani lähelläsi

Meille asiakas on euroja tärkeämpi. Tavoitteenamme on nostaa yritysten tietohallinto ja ICT uudelle tasolle ja valjastaa siitä vapautuvat resurssit tuottavampaan liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme ainoa suomalainen yritys, joka tarjoaa sekä tietohallinnon johtamispalvelut että ICT-teknologia- ja kapasiteettipalvelut. Toimintamme on valtakunnallista, asiantuntijamme ovat kymmenellä paikkakunnalla Suomessa, aina lähellä asiakasta. Meidän tavoitteena on toimia liimana yritysten liiketoimintojen ja tietohallinnon välillä, tehdä asiakkaidemme ICT:stä yritysten menestystekijä. Haet sitten kumppania oman tietohallintosi tueksi tai mietit kokonaisulkoistusta, uusi MPY on keskisuurille yrityksille oikea kumppani.

Tutustu asiakkaidemme kertomuksiin eri toimialoilta ja kysy lisää jo toteutetuista ratkaisuista myynti- ja asiakkuuspäälliköiltämme!

tyttö ja poika pelaavat shakkia lattialla maton päällä

Inwido

”Usein IT-hankkeissa ajatellaan, ettei asiakkaan tarvitse itse johtaa tai ajatella asioita. Joka maanantai katsomme esimerkiksi avoimet tiketit läpi ja pidämme IT-palaverin, jossa MPY on tiiviisti mukana”, kertoo Inwidon IT-päällikkö Perttu Vilkuna.

Lue lisää

hymyilevä mies puvussa taustalla suurtalouskeittiö

Jamix

"Yhteistyömme MPY Palvelujen kanssa toimii ja pystymme keskittymään liiketoimintamme ytimeen," toimitusjohtaja Mikko Jaatinen toteaa.

KATSO VIDEO

Smartian toimitusjohtaja Hannu Pohjola sinisessä kauluspaidassa

Smartia

"Hyvin toimiva ICT on meille elinehto. Koska kaikki kauppa tehdään suoraan koneilla, systeemien on pelattava aina ja työkalujen on oltava joka hetki kunnossa."

LUE LISÄÄ

nainen silmälasit päässä silmälasiliikkeessä

Synsam

"Yhteistyö sujuu hyvin avoimen kommunikaation ansiosta ja MPY:n henkilöstön asenne on ratkaisukeskeinen sekä palvelualtis."

LUE LISÄÄ

mies suojahattu päässä tutkimassa konetta

Map Medical Technologies

"Arvostamme sitä, että meidän ei tarvitse välttämättä tietää, miten ne bitit pitää kerätä talteen vaan pystymme luottamaan MPY:n asiantuntijoihin."

 KATSO VIDEO

vihreitä pulloja lähikuvassa

Palpa

"MPY:n kautta saamme toimintaamme tarvitsemaamme ICT-osaamista, jolloin oma organisaatiomme voi keskittyä päätyöhönsä."

LUE LISÄÄ 

ryhmä iloisia ja heiluttavia ihmisiä ryhmäkuvassa

Valamis ent. Arcusys

"Kotimaisuus on iso asia, sillä meillä on sopimuksia joiden mukaan dataa ei saa viedä ulkomaille. Näissä tapauksissa datan sijaintipaikka on meille tärkeä asia."

LUE LISÄÄ

vanhempi mies suojahattu päässä meijerissä

Osuuskunta Maitomaa

"Meille toimiva ICT on sekä liiketoimintamme että kilpailukykymme perusta."

KATSO VIDEO

lähikuva Miele pesukoneen ohjainpaneelista

Miele

"MPY tekee päivittäisen tekemisen meille ICT:n avulla niin helpoksi kuin mahdollista. Se on aitoa, oikeaa yhteistyötä."

LUE LISÄÄ

Länsi-Savo ja Itä-Savo lehtien lähikuva

Kaakon Viestintä

"Yhteistyö on toiminut saumattomasti ja koemme olevamme tärkeä kumppani MPY:lle. Näemme arvokkaana lisänä sen, miten palvelujen toimintaa kehitetään ja saamme heiltä kehitysideoita siitä, miten asiat voidaan tehdä entistä paremmin ja tehokkaammin."

LUE LISÄÄ

silmälasipäinen nainen ja mies kauluspaidassa neuvottelevat

Susiluoto Oy

"Käytäntö helpottuu, kun ICT:tä hoitaa yksi kumppani, joka ymmärtää arkemme kiireisen toimintaympäristön, pitää langat käsissään ja on valmis nopeaan ongelmanratkaisuun."

LUE LISÄÄ

kolme miestä suojakypärät ja suojalasit päässä valimossa

Karhulan Valimo

"Kaikki työ perustuu nykyisin tietoteknisiin ratkaisuihin ja ilman tehokasta tietotekniikkaympäristöä toiminta on mahdotonta. MPY Palvelut valikoitui ICT-ratkaisujen toteuttajaksi selkeän tarjouksen, projektisuunnitelman ja -toteutuksen myötä."

LUE LISÄÄ

lähikuva hymyilevän miehen kasvoista

Suur-Savon Sähkö

"MPY on sopivankokoinen kumppani meille ja puhumme samaa kieltä. MPY:läisten avulla saamme uusinta tietoa ICT-alan kehityksestä ja tarvitsemaamme laaja-alaista asiantuntemusta, mikä mahdollistaa sen, että kaikkea ei tarvitse hallita itse."

LUE LISÄÄ

silmälasipäinen mies pikkutakissa

Nordqvist

"MPY on meille kumppani, joka tietää tarpeemme ja tarjoaa meille ne palvelut, joiden avulla voimme kehittää omaa liiketoimintaamme."

LUE LISÄÄ

Nurmijärven Sähkön valomainos

Nurmijärven Sähkö

"Nurmijärven Sähkön järjestelmäkartoituksessa katsottiin mitä järjestelmiä meiltä löytyy, ketkä näitä järjestelmiä käyttävät ja miten ne kytkeytyvät toisiinsa", sanoo talousjohtaja Teemu Naatula.

LUE LISÄÄ

Solenovon työntekijät katsovat toimistossa hymyillen kameraan Solenovon logo kuvion edessä

Solenovo

"Asiakkaamme ovat hyvin kiinnostuneita siitä, kuka toimii ICT-palvelujemme tuottajana. Katakri-tason konesalisuojaus on julkisen sektorin toimijoille kriittinen perusehto, jotta sovelluspalvelujamme hankitaan.", sanoo toimitusjohtaja Kimmo Tanskanen.

LUE LISÄÄ

yleisöä jääkiekkopelin katsomossa kannustamassa

Mikkelin Jukurit

"Mikään ei toimisi ilman kattavia verkkopalveluja: meillä on 22 kassaa palvelemassa asiakkaita ja tämä vaikeutuisi huomattavasi, jos verkon teho ei olisi riittävä."

LUE LISÄÄ

valkoinen Karhu Voima logo sumennetulla taustalla missä tyttö puhaltaa voikukkaan

Karhu Voima

Kun Karhu Voima haki kumppania palvelin- ja kapasiteettipalveluihin, valinnassa korostui erityisesti energia-alan tuntemus, paikallisuus ja nopea reagointi.

LUE LISÄÄ

MPY Palveluiden asiakkaan Diacor vastaanottotiski hymyilevä vaaleahiuksinen nainen

Diacor

Jotta diacorilaiset voivat keskittyä terveyspalvelujen tuottamiseen, he valitsivat IT-kumppanikseen MPY Palvelut.

LUE LISÄÄ

Helsingin kaupunginteatterin Myrskyluodon Maija mainosjuliste

Helsingin kaupunginteatteri

Helsingin kaupunginteatterille toimitettu vaativan tason sisäverkko- ja langaton lähiverkkopalvelu luo vahvan kivijalan teatterin tietoverkkotarpeille.

LUE LISÄÄ

MPY Palveluiden asiakas Hirvensalmen kunta ilmakuvassa

Hirvensalmen kunta

ICT-palvelujen tuottamisessa ja valokuiturakentamisessa Hirvensalmen kunta on luottanut MPY Palvelujen asiantuntijuuteen jo usean vuoden ajan.

LUE LISÄÄ

MPY Palvelut asiakkaan Itä-Suomen yliopiston logo ja rakennus taustalla ei-fokuksessa

Itä-Suomen yliopisto

MPY huolehtii Itä-Suomen yliopiston työasemien toimittamisesta, niiden esiasennuksista sekä vaihdon yhteydessä tietojen siirrosta.

LUE LISÄÄ

MPY Palveluiden asiakas Konwelin edustaja vaaleahiuksinen nainen Konwell tuotteiden vieressä

Konwell

Teollisuudelle ja konepajoille laite- ja asiantuntijapalveluja tuottava Konwell hyödyntää modernisti digitaalisia työkaluja omassa toiminnassaan.

LUE LISÄÄ

MPY Palveluiden asiakkaan Moilas logo taustalla ruisleipiä

Moilas

Tehokas IT-infrastuktuuri ja tietoverkkopalvelut ovat mahdollistaneet modernit tuotantolinjat ja automatisaation, jonka ansiosta Moilas Oy:n leipomot ovat markkinoiden nykyaikaisempia.

LUE LISÄÄ

MPY Palvelut asiakkaan Omnitele logo

Omnitele

MPY Palvelut on huolehtinut Omnitelen laitteiden ja lisenssien hallinnasta sekä tuottanut asiantuntijapalveluja asiakkaan liiketoimintaa tukevien ratkaisujen käyttöönottoon.

LUE LISÄÄ