Siirry suoraan sisältöön

Liikkuva työ vaatii tehokkaat ratkaisut

Suomalainen Omnitele Oy on kansainvälisesti tunnettu matkapuhelinverkkoratkaisuihin erikoistunut konsulttitalo, joka auttaa asiakkaitaan mobiiliverkkostrategioiden toteuttamisessa ympäri maailmaa. Omnitele yhdistää asiakkaidensa käyttöön teknologiaosaamisensa ja operaattoriliiketoiminnan kokemuksen Suomessa ja muualla Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä sekä Karibian alueella. Omnitelen henkilöstö on tottunut matkustamaan ja hyödyntämään ICT:n mahdollisuuksia liikkuvassa työssään.

MPY Yrityspalvelut on toiminut Omnitelen kumppanina jo usean vuoden ajan liikkuvan ja tuottavan työn ratkaisuissa, joissa kustannustehokkaat, paikasta riippumattomat palvelut ovat olleet etusijalla. 

MPY on huolehtinut Omnitelen laitteiden ja lisenssien hallinnasta sekä tuottanut asiantuntijapalveluja asiakkaan liiketoimintaa tukevien ratkaisujen käyttöönottoon. Palvelut ovat skaalautuneet asiakkaan tarpeiden mukaan ja esimerkiksi pilvipalvelujen hyödyntäminen on ollut Omnitelen kohdalla tehokas valinta. Liikkuvaan työhön vakioidut laitteet tilataan MPY:n verkkokaupasta, jossa on valmiina palveluna käyttäjilleen sopivat laitepaketit. Lisäksi loppukäyttäjätuki huolehtii paikallisiin palvelutarpeisiin vastaamisesta. Omnitelellä on käytössään myös MPY:n Katakri-tason konesalipalvelut. 

- Olemme olleet MPY:n asiakkaina jo vuosia ja erittäin tyytyväisiä palvelutasoon. Asiat hoituvat suoraviivaisesti ja tehokkaasti ilman turhia koukeroita, vahvistaa Omnitelen konsultointipalveluista vastaava johtaja Karri Virkajärvi.

MPY:ltä Omnitele hankki myös Microsoft Office 365-pilvipalvelut, jotka mahdollistavat sen, että työtä on mahdollista tehdä tuottavasti missä vain. MPY:n asiantuntijat huolehtivat palvelujen käyttöönotosta sekä opastuksesta ja MPY vastaa myös O365-palvelujen ylläpidosta. MPY:n asiantuntijat olivat mukana myös CRM-onlinepalvelun käyttöönotossa ja palvelujen siirtämisessä pilvialustalle. Virkajärvi on ollut tyytyväinen asioiden etenemiseen MPY:n kanssa.

- Voimme hyvin suositella MPY:tä palvelukumppanina, Karri Virkajärvi painottaa. Lue lisää: https://omnitele.com/

Siirry sivun alkuun