Siirry suoraan sisältöön

Tehokas tietoverkko vauhdittaa Mikkelin Jukurien kotipelejä

SM-liigajoukkue Mikkelin Jukurit on noussut kuin tyhjästä kotimaan jääkiekkokentille ja luonut Mikkeliin koko Etelä-Savoa yhdistävän liigahegemonian: joukkue on saanut ihmiset liikkeelle energisellä pelaamisella ja ennakkoluulottomalla diginäkyvyydellä.

Jukurit ja ICT-talo MPY tekevät yhteistyötä niin tietoverkkopalvelujen kuin näkyvyyden saralla. MPY on vahvasti esillä Jukurien kotihallissa ja kausikorttiyhteistyö on laajaa. Tietoverkkopalveluissa Jukurit luottaa MPY:n asiantuntijoiden osaamiseen. 

Mikkelin Jukurit on tuonut jääkiekon SM-liigakentille nuorekkaan ja energisen heimohengen, joka on sytyttänyt koko Mikkelin kaupungin ja Etelä-Savon seutukunnan oman joukkueen tukijoiksi.

Jukurien ZigiZagi-heimohuuto on kaikunut niin liigakaukaloiden pukuhuoneissa kuin Jukurien suosituissa Facebook-videoissa. Jukureiden toimitusjohtaja Tuomas Muotka pitää dynaamista näkymistä ja nopeaa syttymistä nuoren joukkueen etuoikeutena.

-Rohkeus on meille joukkueena avainjuttu ja mahdollisuus menestykseen. Olemme tuore liigajoukkue pienestä kaupungista, mutta näkymätön, kuulumaton ja vaatimaton ei tarvitse olla.

- Näkyvyys pitää ansaita, eikä saa jäädä sivusta seuraamaan vaan pitää pystyä erottautumaan muista joukkueista. Jukurit on Mikkelin ja koko Etelä-Savon yhteinen juttu, joka osallistuttaa alueen ihmiset. Meidän pitää olla tuon huomion arvoisia ja tarjota yleisölle uusia kokemuksia ja viihdettä, Tuomas Muotka kuvailee.

Tietoverkko vahvistaa asiakaskokemusta

jääkiekkopelin monitorointi

MPY tuottaa Jukurien kotihalliin Mikkelin Ikioma Areenalle sekä harjoitushallille kattavat tietoverkkopalvelut. Yhteistyön puitteissa varmistetaan lähiverkkopalvelut, tietoliikenneyhteydet sekä langattoman lähiverkon (WLAN) toiminta.  

MPY:n korkean käytettävyyden WLAN-ratkaisut mahdollistavat Mikkelin Jukurien liigayleisön palvelemisen tehokkaasti erilaisilla mobiilipäätelaitteilla häiriöttömästi ja varmasti: palvelun resurssit on laskettu palvelemaan hallin täyttä kapasiteettia. Tehokkaat yhteydet lisäävät ottelukävijöiden viihtymistä ja hyvää asiakaskokemusta.

- Mobiiliappsin avulla kävijät voivat äänestää pelin aikana vaikka ensimmäisen maalin tekijää. Mikään ei toimisi ilman kattavia verkkopalveluja: meillä on 22 kassaa palvelemassa asiakkaita ja tämä vaikeutuisi huomattavasi, jos verkon teho ei olisi riittävä. Ihmiset eivät tule vain katsomaan ja kannustamaan, vaan osallistumaan heimohenkeen. Digitaalisuus on tärkeä tekijä yleisön osallistumisessa ja yhteisöllisyyden luomisessa, Muotka sanoo.

Kansainväliset puitteet digipalveluissa

Samanlainen verkkoteknologia kuin Mikkelin Jukurien kotihallissa on käytössä isoilla kansainvälisillä peliareenoilla kuten myös kotimaan suurimmissa halleissa.

Tehokkaiden verkkopalvelujen ansiosta Jukurien kotihallilla voidaan tehdä suoria livehaastatteluja kiekkoerien aikana ja välittää niitä eteenpäin digikanavien kautta. Digitaalisuus on asia, mihin Jukurit ovat kotiotteluissaan erityisesti panostaneet. MPY:n asiantuntijat huolehtivat nopeiden yhteyksien etähallinnasta ja -valvonnasta, jolloin mahdolliset häiriötilanteet voidaan minimoida. Toimiva tietoverkko mahdollistaa tavallista laajemman digikokemuksen.

- Paras asiakaskokemus syntyy asiakkaiden kuuntelemisesta ja heidän tarpeidensa aidosta huomioimisesta myös verkossa palvelujen käyttäjinä, Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka painottaa. Lue lisää https://www.jukurit.fi/

Siirry sivun alkuun