Siirry suoraan sisältöön

Enervent: Luotettavuus ja inhimillisyys luovat hyvän IT-kumppanuuden

Toimivassa IT-kumppanuudessa on tärkeä sijansa myös pehmeillä arvoilla, jotka kumpuavat syvästä asiakasymmärryksestä.

Siitä on nyt viitisen vuotta, kun Enervent Zehnder Oy jäi omistajanvaihdoksen yhteydessä ilman omaa IT-osastoa. Tarvittiin osaava, valmistavan teollisuuden tarpeet tunteva IT-partneri, ja kartoitustyön perusteella IT-palveluiden tuottajaksi valittiin MPY.

Huippumoderneja ja energiatehokkaita ilmanvaihtolaitteita valmistava ja myyvä Enervent Zehnder Oy on MPY:n Sisäistyspalveluasiakas. Kumppanuussopimuksen mukaan MPY huolehtii kattavasti Enerventin IT-palveluista virtuaalipalvelimista päätelaitteisiin ja tietoturvasta lähiverkon hallintaanloppukäyttäjätukea unohtamatta.

“Tämä on meidän tarpeisiimme oikea kokonaisuus, jonka kaikki osa-alueet ovat yhtä tärkeitä ja merkityksellisiä. Tarvitsemme juuri nämä palvelut, emmekä pärjäisi ilman niitä”, Enervent Zehnder Oy:n IT-hankinnoista vastaava Sonja Häggman linjaa.

Enervent Zehnderin Manager of Customer relations and Marketing, Sonja Häggman

Luotettava IT-palvelu tukee tuotantoa

Enerventin huippulaadukkaat ilmanvaihtolaitteet valmistetaan yrityksen tuotantotiloissa Porvoossa. Korkea laatu edellyttää niin tietotaitoa kuin luotettavuutta myös järjestelmien ja tietoliikenneyhteyksien saralla.

MPY tukee Enerventin tuotantoa ylläpitämällä laadukkaasti yrityksen tietoliikenneyhteyksiä, lähiverkkoa ja langatonta yritysverkkoa – ja saa Enerventiltä kiitosta ammattimaisuudesta ja luotettavuudesta.

“Jos joskus on ilmennyt yhteysongelmia, ne on saatu nopeasti kuntoon. Apua ja palvelua saa melkeinpä kellonajasta riippumatta, ja sen ansiosta olen ollut monesti huojentunut ja erittäin tyytyväinen”, Sonja Häggman kertoo.

MPY:n Sisäistyspalvelun myötä IT-osaamisen ja tietotaidon jatkuva ylläpito on pois Enervent Zehnder Oy:n omilta harteilta, mikä mahdollistaa täysimääräisen keskittymisen ydinosaamiseen.

“IT-alahan on sellainen, jossa asiat muuttuvat ja kehittyvät koko ajan. Koen, että MPY on erittäin hyvin ajan tasalla alan kehityksestä – ehkä jopa askeleen edellä”, Sonja Häggman kiittää.

“Jos ajatellaan esimerkiksi tietoturvaa: olemme valitettavasti joutuneet lukuisten kyberhyökkäysten kohteeksi, mutta MPY ja heidän järjestelmänsä ovat olleet aina ajan tasalla ja hoitaneet hommansa kuten pitää. Hyökkäykset on torjuttu ja aina on saatu selvitettyä viimeistä yksityiskohtaa myöten, ettei mitään tietoa ole joutunut vääriin käsiin”, Häggman jatkaa.

Inhimillistä asiakasymmärrystä

MPY:n Sisäistyspalvelun keskiössä on asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys ja sitä parhaiten tukevien ratkaisujen tuottaminen. Enervent Zehnderin kohdalla asiakkaan tarpeet on sisäistetty perusteellisesti.

“MPY tuntee kaltaisemme valmistavan teollisuuden toimijan tarpeet ja vaatimukset todella hyvin. Yhteyshenkilömme Jarno Priha on meihin säännöllisesti yhteydessä ja osaa ehdottaa tarpeisiimme toimivia ratkaisuja”, Sonja Häggman kertoo.

Toinen hyvän kumppanuuden kulmakivi on inhimillisyys. Jos jokin ei toimi ja tulee tarve soittaa IT-tukeen, ymmärtävä ja palveleva asenne on osaamisen ohella avain asiakastyytyväisyyteen.

Enerventin tuotteita varastoituna

“Tuollaisessa tilanteessa on yleensä paniikki päällä, mutta kun kumppanin puolella ollaan mukavia ja kannustavia – ja asia hoidetaan rauhallisesti kuntoon, siitä tulee hyvä mieli. Yleensä ottaen puhelu päättyy aina hymyssä suin vaikka ennen soittoa on ollut repimässä hiuksia päästään”, Häggman kuvaa.

Paikallisen palvelimen muutto

Seuraavaksi IT-kumppanuuden agendalla on Enerventin paikallisen serverihuoneen muutto Porvoossa. Hiljattain aloitettu projekti on lähtenyt Sonja Häggmanin mukaan liikkeelle MPY:lle tunnusomaisesti: nopeasti ja vaivattomasti.

“Soitin tästä muutostarpeesta yhteyshenkilöllemme ja hän tuli heti samana päivänä paikan päälle katsomaan tilannetta ja laittamaan projektin hienosti käyntiin”, Häggman kiittää.

Olisiko sinunkin aika löytää IT-kumppani, joka sisäistää liiketoimintasi tarpeet? Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin sisäistetään sinullekin liiketoimintalähtöinen IT!

Enervent Zehnder on suomalainen yritys, jonka intohimona on sisäilmasto. Enervent Zehnder on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut sisäilmastoa parantavia energiatehokkaita ratkaisuja vuodesta 1983 lähtien. Yrityksen teknistä huippuosaamista edustavat sisäänrakennetulla lämpöpumpulla varustetut ilmanvaihtolaitteet sekä mullistava kiinteistöjen energianhallintatekniikka. Enervent Zehnderin ilmanvaihtolaitteita myydään Suomen, Ruotsissa ja Norjassa, minkä lisäksi vientiä on Baltian maihin ja Venäjälle. Enervent Zehnder on osa Zehnder Groupia.

https://www.enervent.fi/ 

Parhaat käytännöt yritysten tietohallintoon

Opas on suunnattu yritysten tietohallinnon tueksi ja sen tarkoituksena on avartaa näkemystä tietohallinnon haasteista sekä antaa vinkkejä tietohallinnosta huolehtimiseen.
Siirry sivun alkuun