Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa uusituille verkkosivuillemme!

8.2.2021
Tervetuloa uusituille verkkosivuillemme!
 

Uudistimme verkkosivujamme tavoitteena parempi digitaalinen palvelukokemus. Verkkosivumme uudistui tänään 8. helmikuuta 2021. Näkyvimmät uudistukset koskevat sivuston visuaalista ilmettä sekä entistä selkeämpää rakennetta.

Hyvä verkkosivusto on käyttäjälähtöinen ja se koostuu kiinnostavasta, asiakkaiden tarpeita vastaavasta sisällöstä. Sivustoa kehitettäessä olemmekin huomioineet eri käyttäjäryhmät paremmin ja pyrkineet selkiyttämään sisältöjä ja niiden löydettävyyttä, toivottavasti viihdyt uusien sivujemme parissa!

Selkeämpi navigaatio ja sisältökokonaisuudet

Verkkosivustomme sisällöt ovat järjestetty loogisiksi kokonaisuuksiksi ja asiat löytyvät helpommin. Navigaatiota on selkeytetty, jotta sinun olisi helpompi löytää oikean sisällön äärelle. Yrityksille -sivustokokonaisuus on rakennettu palvelemaan yritysasiakkaitamme valtakunnallisesti.

  • Palvelut-osio on jatkossa jaettu kuuteen eri alateemaan, joiden avulla sinun on helpompi hakea tietoa yksittäisestä palvelusta ja sen tarjoamista hyödyistä.
  • Asiakkaat-osio kokoaa yhteen asiakkaidemme näkemyksiä siitä, miten he on kehittäneet toimintaansa liiketoimintalähtöisen IT:n keinoin.
  • Ajankohtaista ja tietopankki-osioon on koottu ajankohtaista tietoa toimialasta ja sen trendeistä. Sieltä löytyvät blogit, webinaaritallenteet sekä suositut ladattavat oppaamme.
  • Meistä on MPY Yrityspalvelut pähkinänkuoressa. Kerromme miten mahdollistamme paremman IT:n nyt ja tulevaisuudessa, MPY Sisäistyspalvelun avulla. 
  • Yhteystiedot-sivuille olemme koonneet kaikki tärkeimmät yhteystiedot.

Mikäli pohdit millaista olisi työskennellä meillä, tutustu MPY Yrityksenä-sivustoon. Sinne on koottu myös kattava paketti tietoa MPY-konsernin eri yhtiöiden toiminnasta. Jos taas haluat tutustua kuluttajille suunnattuihin palveluihimme, klikkaa itsesi MPY Telecom-sivuille.

Löysitkö jotain parannettavaa, kerro se meille

Toivomme, että viihdyt uudistuneella sivustollamme! Mikäli kuitenkin haluat osallistua sivuston kehittämiseen, sillä se työ ei koskaan lopu, otamme mielellämme vastaan palautetta, voit laittaa sitä sähköpostilla osoitteeseen markkinointi@mpy.fi.

Siirry sivun alkuun