Siirry suoraan sisältöön

Tom Sandell johtamaan MPY Yrityspalveluiden ohjelmistorobotiikka- ja automaatioliiketoimintaa

13.10.2021
Tom Sandell johtamaan MPY Yrityspalveluiden ohjelmistorobotiikka- ja automaatioliiketoimintaa

Tom Sandell on nimitetty MPY Yrityspalvelut Oyj:n uudeksi liiketoimintajohtajaksi 18.10.2021 alkaen. Sandellin päävastuuna on ohjelmistorobotiikka- ja automaatioliiketoiminta, jonka MPY toi palvelutarjontaansa kesällä 2021 solmitun Aitomation-yhteistyösopimuksen myötä. Automaatiopalveluiden kysyntä on tällä hetkellä kova ja kokeneen Sandellin nimityksellä MPY vastaa tähän asiakastarpeeseen.

”Meillä on ohjelmistorobotiikassa käynnistynyt useita projekteja, jotka takaavat hyvän alun automaatioliiketoiminnallemme sekä luovat pohjaa vuoden 2022 strategiamme mukaiselle kasvutavoitteellemme. RPA-palvelujen tarve pienissä ja keskisuurissa yrityksissä on jopa ylittänyt odotuksemme. Tomilla on vahva kokonaiskuva siitä, miten toimivia automaatiopalveluja toteutetaan asiakkaille. Olenkin erittäin innoissani, että voimme Tomin johdolla palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin”, MPY Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jari Mylly kertoo.

Sandell siirtyy tehtävään automaatiopalveluyhtiö Digital Workforcelta, jonka maajohtajana hän toimi viimeiset kaksi vuotta. Hänellä on yhteensä 35 vuotta IT-alan kokemusta, joka painottuu erityisesti myynnin johtamiseen sekä uusien liiketoimintamallien ja -palvelujen kehittämiseen. Sandell näkeekin MPY:n uudistumisen ja nopeasti kehittyvät asiakaslähtöiset palvelut erittäin potentiaalisina.

”Ohjelmistorobotiikka pystyy auttamaan merkittävästi pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kustannustehokkuuttaan ja lisäämään työn mielekkyyttä. MPY:n uudet asiakasratkaisut ohjelmistorobotiikassa ja analytiikassa palvelevat juuri PK-yrityksiä, joten näen, että nyt on oikea aika ja paikka kirjoittaa menestystarinaa sekä MPY:n että sen asiakkaiden osalta”, hän selventää.

Lisätietoja:

MPY Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jari Mylly

puh. 044 767 0050, jari.mylly@mpy.fi

Lue lisää MPY:n ja Aitomationin yhteistyöstä täältä.

Tutustu MPY:n automaatiopalveluihin tarkemmin tästä.

Siirry sivun alkuun