Siirry suoraan sisältöön

Juho Huopaniemi MPY Yrityspalveluiden tuotteistusjohtajaksi

9.9.2020
Juho Huopaniemi MPY Yrityspalveluiden tuotteistusjohtajaksi

Juho Huopaniemi, DI, aloittaa MPY Yrityspalveluiden tuotteistusjohtajana lokakuussa. Huopaniemi siirtyy tehtävään Elisalta, jossa hän on toiminut vuodesta 2010 alkaen mm. teknologiajohtajana, liiketoimintajohtajana ja tuotejohtajana. Viimeiset kuusi vuotta Huopaniemi on toiminut Elisan IT-liiketoiminnassa. 

Huopaniemi tulee vastaamaan uudessa roolissaan MPY:n yritysasiakkaiden tuoteportfoliosta.

”Tuotteistusjohtajan valinnassa painotimme vahvaa osaamista ulkoistusmarkkinasta ja innovatiivista kykyä kehittää tuote- ja palveluliiketoimintaa. Juholla on pitkä kokemus kapasiteettipalveluista sekä osaamista laaja-alaisesti ICT-tarjoamasta. Olen todella tyytyväinen saadessani Juhon osaksi MPY Yrityspalveluiden Oyj:n johtoryhmää,” sanoo MPY Yrityspalveluiden toimitusjohtaja Jari Mylly.

200908_1_Huopaniemi_2481some2

”MPY:n IT-palveluliiketoiminta on kehittynyt ja kasvanut vuosien varrella ja MPY:n mielikuva markkinassa on positiivinen. Uudessa työssäni pystyn hyödyntämään aiempaa kokemustani IT-palveluliiketoiminnan palveluiden kehittämisestä yhdessä MPY:n huippuammattilaisten kanssa. Haluamme vahvistaa entisestään MPY:n asemaa johtavana keskisuurten yritysten asiakaslähtöisenä, sisäistyspalvelu kumppanina,” kuvaa Juho Huopaniemi.

Lisätietoja:

MPY Yrityspalvelut Oyj, toimitusjohtaja Jari Mylly, jari.mylly@mpy.fi, puh.044 767 0050               

 

 

Siirry sivun alkuun