Siirry suoraan sisältöön
mpy-front-banner

Me sisäistämme IT-palvelusi

IT-palvelut ovat liiketoimintasi työkalu, mutta huonot ratkaisut voivat hidastaa yrityksesi toimintaa ja kehitystä. Me sisäistämme liiketoimintasi tarpeet ja tarjoamme sen ymmärryksen pohjalta sinun yrityksellesi sopivimmat palvelut.

MPY Yrityspalvelut pähkinänkuoressa

Tuotamme yrityksille ja julkishallinnolle kattavasti  IT-palveluja valtakunnallisesti. Sisäistetyt IT-palvelut ovat myös huomisenkestäviä, minkä ansiosta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.

Palvelut

Olemme tukenasi asiakas- ja liiketoimintalähtöisen ICT:n luomisessa ja kehittämisessä.

Saat kauttamme luotettavat palvelinratkaisut kotimaisesta konesalista ja julkisesta pilvestä. Työn tuottavuuden kehittämisen avuksi kattavat Microsoft 365-palvelut ja koulutuksen. Tietoturvakartoitukset, lisenssit, jatkuvat palvelut sekä osaamista tietoturvan johtamiseen. Modernit tietoliikenne ja puheratkaisut sekä IT-laitteet ja loppukäyttäjätuen. Tutustu palveluihimme näistä linkeistä tai vielä kattavammin palvelut osiosta.

mpy-icon-tietohallinnon-johtaminen

Tietohallinnon
johtaminen

mpy-icon-server

Pilvipalvelut ja
palvelinratkaisut

mpy-icon-loppukayttaja

IT-laitteet
ja loppukäyttäjätuki

mpy-icon-kyberturva

Tietoturva

Jos yrityksesi kaipaa IT:tä, joka oikeasti palvelee liiketoimintaasi, ota yhteyttä.

Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä, jotta voimme yhdessä selvittää sinun liiketoimintasi tarpeet ja voimme tarjota sinun yrityksellesi sopivimmat ratkaisut.

Siirry sivun alkuun