Ajankohtaista ICT:stä:

  Jani Ekman MPY-konsernin digitalisaatiojohtajaksi

  MPY-konsernin digitalisaatiojohtajana aloittaa marraskuussa Jani Ekman.

  Marianne Vapaavuori MPY Yrityspalveluiden tarjoomajohtajaksi

  Marianne Vapaavuori, KTM on valittu MPY Yrityspalveluiden tarjoomajohtajaksi. Vapaavuorella on pitkä kokemus ICT-toimialasta ja ulkoistusliiketoiminnasta.

  Juho Huopaniemi MPY Yrityspalveluiden tuotteistusjohtajaksi

  Helsinkiläinen 47-vuotias Juho Huopaniemi, DI, on nimetty MPY Yrityspalveluiden tuotteistusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi lokakuusta 2020 alkaen. Huopaniemi siirtyy tehtävään Elisalta.

  Kyberhyökkäysten ennakointi on investointi liiketoiminnan jatkuvuuteen

  Tietomurtoja tehtaillaan jatkuvalla syötöllä. Halvin ratkaisu yrityksille olisi ennakoida tämä mahdollisuus ja laittaa tietoturva edes välttävään kuntoon.

  nainen puhuu puhelimeen puisen työpöydän ääressä ja katsoo kannettavaa tietokonetta

  Tietotyön palvelut ja johtaminen

  Microsoft 365 on kaiken kattava työkalupakki ja kommunikointialusta yritysten tietotyön arjen tarpeisiin. Se sisältää Microsoftin ohjelmistot, etä- ja tiimityöalustat, pilvipalvelun ja viestintäalustan yrityksesi käyttöön. Microsoft 365 -palveluun siirryttäessä kannattaa heti opetella parhaat käytännöt ja hyödylliset toiminnot. Ottamalla käyttöönottokoulutuksen heti Microsoft 365 -palvelun sovellusympäristöön siirryttäessä varmistat, että saat kaiken irti uusista palveluista ja sovellusympäristöstäsi eivätkä Office- ja Teams-sovellukset jää vain tallennus- ja viestintäkanavaksi.
   
  TUTUSTU
   
  parrakas mies tietokoneen näppäimistöllä konesalissa

  Teknologia ja kapasiteettipalvelut

  Näillä varmistat, että palvelinympäristön hallinta – fyysinen ja virtuaalinen – tukee liiketoiminnan tarpeita. Ympäristö voi olla asiakkaan omissa tiloissa, kolmannen osapuolen salissa, MPY:n Katakri / ISO27001 -salissa tai vaikka Azure-pilvessä. Sisäistämällä tarpeesi varmistamme, että kapasiteettisi on enemmän kuin riittävän hyvä.
   
  LUE LISÄÄ
  nainen istuu tietokoneen ääressä katsomassa näyttöpäätettä

  Työasemien hallinta- ja elinkaaripalvelut

  Hyvillä ja toimivilla työkaluilla on yhtä suuri merkitys niin rakentamisessa kuin IT:ssäkin. Kun käytössä on toimivat työkalut, työssä ei ole katkoja, eikä työaikaa kulu hukkaan. Me sisäistämme tarpeesi ja ja tarjoamme sinulle oikeat työkalut oikeaan työhön.
   
  LUE LISÄÄ
  kaksi naista ja mies neuvotteluhuoneessa tutkimassa tabletin näytöltä suunnitelmaa

  Digitalisaatiopolku

  Sisäistämällä toimintaympäristösi voimme auttaa sinua digitalisaation hallitsemisessa ja kehittää toimintaympäristöäsi digitalisaation keinoin. Saat käyttöösi prosessit, joukon työkaluja sekä asiantuntijaresursseja.
   
  LUE LISÄÄ
  lähikuva kahdesta miehestä sinisissä kauluspaidoissa tutkimassa paperia

  Teknisen ympäristön auditointi

  Tietoverkot, palvelimet, työasemat, AD, palomuurit, varmistustoiminta ja virtualisoinnit. Nyt mennään syvälle infraan ja sisäistetään! Tulosraportti toimii työkaluna myös yrityksesi johdolle.
   
  LUE LISÄÄ

  PARHAAT KÄYTÄNNÖT TIETOHALLINTOON

  Avarra näkemystä tietohallinnon haasteista sekä nappaa vinkkejä yritysten tietohallinnosta huolehtimiseen.
  LATAA ILMAINEN OPAS

  Tilaa MPY:n uutiskirje

  ICT-alan ajankohtaisia ilmiöitä ja mielenkiintoisia asiakaskertomuksia.

  TILAA UUTISKIRJE

  Voimmeko olla avuksi?

  Asiantuntijamme on aina lähellä sinua.

  KATSO YHTEYSTIEDOT
  Ajankohtaista 30.10.2020
  Jani Ekman MPY-konsernin digitalisaatiojohtajaksi

  MPY-konsernin digitalisaatiojohtajana aloittaa marraskuussa Jani Ekman.

  Ajankohtaista 21.9.2020
  Urapolku: Jarkko Kultalahden kasvu asiakkaan CTO rooliin

  Mitä tietohallinnon johtaminen ja -kehitys tarkoittaa CTO:n näkökulmasta? Lue MPY:n Jarkko Kultalahden uratarina.

  mpy-case-loimua-banner-v2-1920x750

  Loimua

  Tietohallinnon uusimisen ja IT-kumppanin vaihtamisen voi tehdä hyvin tai hyvin huonosti. Jälkimmäisen lopputuloksen riski on todella suuri etenkin silloin, kun uusiminen tapahtuu nopealla aikataululla. Kaukolämmön tuottaja ja jakelija Loimuan nimi- ja konsernimuutos pakottivat uusimaan sekä IT-infran että palveluita nopealla aikataululla. MPY sisäisti pelin hengen ja Loimuan tarpeen haltuunotosta käytännön kumppanuuteen erinomaisella lopputuloksella.

  “Olemme saaneet laadukkaan ja joustavan kumppanin, jonka kanssa on helppo toimia ja joka tukee meitä laajasti liiketoiminnan tarpeiden täyttämisessä. Tiedämme saavamme tarvittaessa asiantuntevaa apua eri osa-alueilla”, kertoo Loimuan tietohallintopäällikkö Kimmo Keronen.

  Katso ja lue Loimuan asiakastarina

  MPY-Yritykset-Asiakkaat-nosto-Smartia-500x195

  Smartia

  "Hyvin toimiva ICT on meille elinehto. Koska kaikki kauppa tehdään suoraan koneilla, systeemien on pelattava aina ja työkalujen on oltava joka hetki kunnossa." kuvailee Smartia Oy:n toimitusjohtaja Hannu Pohjola. MPY Yrityspalvelujen ja Smartian tiet kohtasivat liiketoimintalähtöisen ICT:n ja tietohallinnon tehtävillä.
   

  Lue asiakastarina

  MPY-Yritykset-Asiakkaat-nosto-StGeorge-614x240

  Hotelli St. George

  MPY toteutti Kämp Collection Hotels -ketjuun kuuluvan hotelli St. Georgen vaativan tietoverkkokokonaisuuden. Toteutettuun ratkaisuun kuului sisäverkko sekä langaton lähiverkkopalvelu, jossa tietoturvallisuus ja verkon peittävyys olivat keskeisessä roolissa. St. Georgen hotelliverkon tulee palvella uusia verkkoteknologioita ja mediansiirtolaitteita useiden vuosien ajan. 

  LUE ASIAKASTARINA