×

  Ajankohtaista ICT:stä:

  CIO, oletko huonossa suhteessa?

  Mitä kannattaa huomioida, kun ICT-palvelukumppania valitaan? Tässä muutamia näkemyksiä aiheesta, millainen on hyvä ICT-kumppani ja mihin sen valinnassa kannattaa kiinnittää huomio? Sillä hyvä ICT-kumppanuus on kuin parisuhde.

  Toimitusjohtaja, vältä nämä 5 virhettä niin pääset pitkälle

  Yritysjohtajan kannattaa pysähtyä hetkeksi ja kirjoittaa opit ylös silloin kun bisneksessä on tullut turpaan. Yrityksesi läpi lyövä nyrkki on täynnä oppia. Sinusta kehkeytyy uusi johtaja turpasaunan aikana. Lue Pekka Mettälän viisi vältettävää virhettä.

  Data on yrityksen neljäs pääoma

  Datan ottaminen hyötykäyttöön ei vaadi niin suurta budjettia kuin kuvitellaan, vaan enemmänkin se on kiinni ajatuksen muutoksen ja käytännön toimenpiteistä, joissa tiedolla johtaminen otetaan osaksi yrityksen arkipäivää ja prosesseja.

  MPY Palvelut sai kovan luokan myyntijohtajan

  Ilja Nykänen (41) on nimetty MPY Palvelut Oyj:n Suomen myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.2.2019 alkaen. Ilja tulee kehittämään yritysasiakkaiden uusmyynnin huipputiimiä.

  lähikuva Nurmijärven Sähkön valomainos

  Mitä hyötyä on ulkoistetusta tietohallintopäälliköstä?

  Saat valmiit tietohallintopäällikkötyön prosessit, tehokkaaseen ja hallittuun tekemiseen vaadittavat työkalut ja kokeneen tietohallintopäällikkötiimin huolehtimaan tietohallinnon operatiivisesta johtamisesta. Katso, miten palvelu on auttanut Nurmijärven Sähköä!
   
  LUE LISÄÄ
   
  parrakas mies tietokoneen näppäimistöllä konesalissa

  Teknologia ja kapasiteettipalvelut

  Niillä varmistat, että palvelinympäristön hallinta - fyysinen ja virtuaalinen - tukee liiketoiminnan tarpeita. Ympäristö voi olla asiakkaan omissa tiloissa, kolmannen osapuolen salissa, MPY:n Katakri / ISO27001 -salissa tai vaikka Azure-pilvessä.
   
  LUE LISÄÄ
  nainen istuu tietokoneen ääressä katsomassa näyttöpäätettä

  Työasemien hallinta- ja elinkaaripalvelut

  Hyvillä ja toimivilla työkaluilla on yhtä suuri merkitys niin rakentamisessa kuin IT:ssäkin: kun käytössä on toimivat työkalut, työssä ei ole katkoja, eikä työaikaa kulu hukkaan.
   
  LUE LISÄÄ
  kaksi naista ja mies neuvotteluhuoneessa tutkimassa tabletin näytöltä suunnitelmaa

  Digitalisaatiopolku

  Palvelu auttaa digitalisaation hallitsemisessa ja kehittää asiakkaan toimintaympäristöä digitalisaation keinoin. Saat käyttöösi prosessit, joukon työkaluja sekä asiantuntijaresursseja.
   
  LUE LISÄÄ
  lähikuva kahdesta miehestä sinisissä kauluspaidoissa tutkimassa paperia

  Teknisen ympäristön auditointi

  Tietoverkot, palvelimet, työasemat, AD, palomuurit, varmistustoiminta ja virtualisoinnit. Nyt mennään syvälle infraan! Tulosraportti toimii työkaluna myös yrityksesi johdolle.
   
  LUE LISÄÄ

  OPAS YRITYSTEN TIETOHALLINTOON

  Tietohallinto on mahdollista valjastaa yrityksen menestystekijäksi, jolla saavutetaan kilpailuetu.
  LATAA ILMAINEN OPAS

  Tilaa MPY:n uutiskirje

  ICT-alan ajankohtaisia ilmiöitä ja mielenkiintoisia asiakaskertomuksia.

  TILAA UUTISKIRJE

  Voimmeko olla avuksi?

  Asiantuntijamme on aina lähellä sinua.

  KATSO YHTEYSTIEDOT
  Ajankohtaista 11.2.2019
  MPY Palvelut sai kovan luokan myyntijohtajan

  Ilja Nykänen (41) on nimetty MPY Palvelut Oyj:n Suomen myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.2.2019 alkaen. Ilja tulee kehittämään yritysasiakkaiden uusmyynnin huipputiimiä.

  Ajankohtaista 18.12.2018
  Hyvän joulun toivotus MPY Palveluilta

  Tänä jouluna lahjoitimme joulumuistamisiin varattuja varoja SOS-Lapsikylissä asuville lapsille Kuopiossa, Oulussa ja Vihannissa. Jokainen lapsikylän lapsi saa oman joululahjan MPY:läisiltä. Näissä kolmessa lapsikylässä asuu yhteensä 63 lasta tai nuorta - tyttöjä ja poikia iältään 1-18-vuotiaita.

  StGeorge-asiakas-case

  Hotelli St. George

  Kustannustehokkuutta haettiin nimenomaan sillä, että useat eri palvelu- ja laitetoimittajat eivät tuo hotelliin omia verkkolaitteita, vaan hyödynnettiin MPY:n rakentamaa verkkoa. Tällä tavalla saatiin portit tarkalle käytölle määrien suhteen ja samalla puristettua kytkinkapasiteetista irti kaiken mahdollisen.

  LUE ASIAKASTARINA

  Vaalea mekkoinen tyttö ja sinipaitainen poika pelaavat shakki lattialla maaten

  Inwido

  Yhteistyö MPY:n kanssa näkyy asioiden yksinkertaistumisena ja informaation läpinäkyvyytenä. Aiemmin siiloutunut toiminta on nyt yhdessä tekemistä ja erityisesti johtamiseen kiinnitetään aiempaa enemmän huomiota. MPY:n pitkälle kehitetty palvelu on varmistanut, että tietohallinnosta on tullut ymmärrettävä kokonaisuus aina yritysjohdolle saakka.

  LUE ASIAKASTARINA

  Pyörätie kaupungin iltavalaistuksessa

  Keypro

  MPY Palvelujen ICT-palvelut täyttivät Keypron korkeat vaatimukset kotimaisuudesta, turvallisuudesta ja skaalautuvuudesta, sillä MPY:lle on myönnetty tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ISO 27001 -sertifikaatti ja tilat on auditoitu Viestintäviraston Katakri V3 4-tason turvaluokitustasolla.

  LUE ASIAKASTARINA