lähikuva Nurmijärven Sähkön valomainos

Mitä hyötyä on ulkoistetusta tietohallintopäälliköstä?

Saat valmiit tietohallintopäällikkötyön prosessit, tehokkaaseen ja hallittuun tekemiseen vaadittavat työkalut ja kokeneen tietohallintopäällikkötiimin huolehtimaan tietohallinnon operatiivisesta johtamisesta. Katso, miten palvelu on auttanut Nurmijärven Sähköä!
 
LUE LISÄÄ
 
parrakas mies tietokoneen näppäimistöllä konesalissa

Teknologia ja kapasiteettipalvelut

Niillä varmistat, että palvelinympäristön hallinta - fyysinen ja virtuaalinen - tukee liiketoiminnan tarpeita. Ympäristö voi olla asiakkaan omissa tiloissa, kolmannen osapuolen salissa, MPY:n Katakri / ISO27001 -salissa tai vaikka Azure-pilvessä.
 
LUE LISÄÄ
nainen istuu tietokoneen ääressä katsomassa näyttöpäätettä

Työasemien hallinta- ja elinkaaripalvelut

Hyvillä ja toimivilla työkaluilla on yhtä suuri merkitys niin rakentamisessa kuin IT:ssäkin: kun käytössä on toimivat työkalut, työssä ei ole katkoja, eikä työaikaa kulu hukkaan.
 
LUE LISÄÄ
kaksi naista ja mies neuvotteluhuoneessa tutkimassa tabletin näytöltä suunnitelmaa

Digitalisaatiopolku

Palvelu auttaa digitalisaation hallitsemisessa ja kehittää asiakkaan toimintaympäristöä digitalisaation keinoin. Saat käyttöösi prosessit, joukon työkaluja sekä asiantuntijaresursseja.
 
LUE LISÄÄ
lähikuva kahdesta miehestä sinisissä kauluspaidoissa tutkimassa paperia

Teknisen ympäristön auditointi

Tietoverkot, palvelimet, työasemat, AD, palomuurit, varmistustoiminta ja virtualisoinnit. Nyt mennään syvälle infraan! Tulosraportti toimii työkaluna myös yrityksesi johdolle.
 
LUE LISÄÄ

KATAKRI

Mitä hyötyä Katakrista on?
LATAA ILMAINEN OPAS

Tilaa MPY:n uutiskirje

ICT-alan ajankohtaisia ilmiöitä ja mielenkiintoisia asiakaskertomuksia.

TILAA UUTISKIRJE

Voimmeko olla avuksi?

Asiantuntijamme on aina lähellä sinua.

KATSO YHTEYSTIEDOT
Ajankohtaista 13.8.2018
IS-Hankinnan 4 miljoonan euron IT-laitesopimus MPY Palveluille

Tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj toimittaa jatkossa IT-laitteet ja -tarvikkeet sekä niihin liittyvät asiantuntijapalvelut IS-Hankinta Oy:n kilpailutuksen mukaisesti yhteishankinnassa mukana olleille organisaatioille. Hankinnan kokonaisarvo on 4 milj. euroa.

Ajankohtaista 24.5.2018
MPY vuosikertomus 2017 on nyt julkaistu!

Lue vuoden 2017 vuosikertomus nyt netistä!

Ajankohtaista 3.5.2018
Kansainvälistyvä Keypro vahvistaa ICT-palvelujaan MPY:n avulla

Verkkotiedon hallintaan erikoistunut kotimainen palvelu- ja sovellusosaaja Keypro Oy ulkoistaa palvelin-, kapasiteetti- ja yritysverkkopalvelunsa tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin keskittyneelle MPY Palvelut Oyj:lle.

mies suojahattu päässä tutkimassa laitetta

Map Medical Technologies

"Arvostamme sitä, että meidän ei tarvitse välttämättä tietää, miten ne bitit pitää kerätä talteen vaan pystymme luottamaan MPY:n asiantuntijoihin."

KATSO VIDEO

mies suojahattu ja kuulosuojaimet päässä meijerillä

Osuuskunta Maitomaa

"Olemme ylpeitä Hyvää Suomesta -tunnuksestamme. Kumppanin valitsemisessakin ajattelimme tätä luontevaa jatkumoa: me toivomme suomalaisten asiakkaiden suosivan kotimaisia elintarvikkeita ja yhtä lailla me suosimme kotimaista toimijaa."

KATSO VIDEO

esimies ja kaksi kokkia kokinhatut päässä keittiössä

Jamix

"Heidän skaalautuva palvelunsa on olennainen osa toimintavarmuuttamme. Tietoturvan osalta katakri on sen verran kova luu, että sen kun kertoo asiakkaalle, ei yleensä kuulu mutinoita vaan hyväksyviä päännyökkäyksiä."

KATSO VIDEO

Ajankohtaista 4.7.2018 8:05
Kun riittämättömyyden tunne iskee (bisnes)somessa

Käytän blogiartikkelini anti-sankarina fiktiivistä ”Pekka Mettälä” nimistä toimitusjohtajahahmoa, koska tosielämän hahmo saattaisi muuten menettää some-maineensa.

Ajankohtaista 18.6.2018 8:50
Digiä suomeksi – toimitusjohtaja kiittää!

Yhtiöitä johdetaan tällä hetkellä median, tutkimuslaitosten ja teknologiayhtiöiden luomassa hirmumyrskyssä. Digitalisaatio sitä, tätä ja tuota. Mistä tässä digitalisaatio oksennuksessa on oikein kyse?

Ajankohtaista 13.6.2018 10:42
100 päivää huippujengissä – tältä se maistuu

Omalta kohdaltani tein viime vuoden vaihteessa päätöksen siirtyä MPY Palvelut Oyj:hin. Siis 130 vuotta vanhaan palveluyritykseen, miksi? Miten 1888 perustettu yritys voisi edustaa jotain sellaista joka katsoo eteenpäin, muuttuu nopeasti ja kehittyy asiakkaiden mukana?

Ajankohtaista 31.5.2018 11:19
Vieraskynä: Päivittämätön ohjelmisto on reitti haittaohjelmalle

Tiesit varmasti että päivittämätön ohjelmisto on reitti haittaohjelmalle. F-Securen tietoturva-asiantuntija kertoo miksi päivityksiä ei kannata jättää tekemättä ja mitä tavallinen tietotekniikan käyttäjä tai organisaation IT-vastaava voi tehdä?

Ajankohtaista 24.5.2018 11:29
Data tulee ennen analytiikkaa

Blogissa MPY Palvelujen digitalisaatiojohtaja Harri Takala kirjoittaa yritysten datasta, sen määrästä ja laadusta sekä kuinka saada relevanttia data analysoitavaksi.