lähikuva Nurmijärven Sähkön valomainos

Mitä hyötyä on ulkoistetusta tietohallintopäälliköstä?

Saat valmiit tietohallintopäällikkötyön prosessit, tehokkaaseen ja hallittuun tekemiseen vaadittavat työkalut ja kokeneen tietohallintopäällikkötiimin huolehtimaan tietohallinnon operatiivisesta johtamisesta. Katso, miten palvelu on auttanut Nurmijärven Sähköä!
 
LUE LISÄÄ
 
parrakas mies tietokoneen näppäimistöllä konesalissa

Teknologia ja kapasiteettipalvelut

Niillä varmistat, että palvelinympäristön hallinta - fyysinen ja virtuaalinen - tukee liiketoiminnan tarpeita. Ympäristö voi olla asiakkaan omissa tiloissa, kolmannen osapuolen salissa, MPY:n Katakri / ISO27001 -salissa tai vaikka Azure-pilvessä.
 
LUE LISÄÄ
nainen istuu tietokoneen ääressä katsomassa näyttöpäätettä

Työasemien hallinta- ja elinkaaripalvelut

Hyvillä ja toimivilla työkaluilla on yhtä suuri merkitys niin rakentamisessa kuin IT:ssäkin: kun käytössä on toimivat työkalut, työssä ei ole katkoja, eikä työaikaa kulu hukkaan.
 
LUE LISÄÄ
kaksi naista ja mies neuvotteluhuoneessa tutkimassa tabletin näytöltä suunnitelmaa

Digitalisaatiopolku

Palvelu auttaa digitalisaation hallitsemisessa ja kehittää asiakkaan toimintaympäristöä digitalisaation keinoin. Saat käyttöösi prosessit, joukon työkaluja sekä asiantuntijaresursseja.
 
LUE LISÄÄ
lähikuva kahdesta miehestä sinisissä kauluspaidoissa tutkimassa paperia

Teknisen ympäristön auditointi

Tietoverkot, palvelimet, työasemat, AD, palomuurit, varmistustoiminta ja virtualisoinnit. Nyt mennään syvälle infraan! Tulosraportti toimii työkaluna myös yrityksesi johdolle.
 
LUE LISÄÄ

YRITYSINTEGRAATIO JA IT

Yritysjärjestelyt muuttavat mittavalla tavalla yritysten toimintaa ja teknologiakenttä muodostaa yhä merkittävämmän kokonaisuuden. Lue oppaasta mitä ainakin kannattaa kartoittaa ja auditoida?
LATAA ILMAINEN OPAS

Tilaa MPY:n uutiskirje

ICT-alan ajankohtaisia ilmiöitä ja mielenkiintoisia asiakaskertomuksia.

TILAA UUTISKIRJE

Voimmeko olla avuksi?

Asiantuntijamme on aina lähellä sinua.

KATSO YHTEYSTIEDOT
Ajankohtaista 5.12.2018
MPY Palvelut toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää!

130-vuotias MPY Palvelut onnittelee 101-vuotiasta Suomea!

Ajankohtaista 25.10.2018
Leppävirran laajakaistan rakentaminen etenee: Ensimmäiset 50 kuntalaista saavat kuituverkon käyttöönsä helmikuussa 2019

Tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin erikoistuneen MPY Palvelut Oyj:n ja Leppävirran kunnan yhteinen valokuituverkkohanke etenee suunnitellusti. Kuituverkkoa on rakennettu viime kesän aikana ja ensimmäiset 50 kuntalaista saavat nopean verkon käyttöönsä helmikuussa 2019.

Asiakascase kuva Inwido logot Tiivi Pihla Lämpölux ja Klas1

Inwido

Yhteistyö MPY:n kanssa näkyy asioiden yksinkertaistumisena ja informaation läpinäkyvyytenä. Aiemmin siiloutunut toiminta on nyt yhdessä tekemistä ja erityisesti johtamiseen kiinnitetään aiempaa enemmän huomiota. MPY:n pitkälle kehitetty palvelu on varmistanut, että tietohallinnosta on tullut ymmärrettävä kokonaisuus aina yritysjohdolle saakka.

LUE ASIAKASTARINA

MPY Palvelut asiakas Smartia Oy:n toimitusjohtaja Hannu Pohjola istuu pödän ääressä kahvikuppi edessään

Smartia

"Hyvin toimiva ICT on meille elinehto. Koska kaikki kauppa tehdään suoraan koneilla, systeemien on pelattava aina ja työkalujen on oltava joka hetki kunnossa."

LUE ASIAKASTARINA

MPY Palvelut asiakas Solenovo Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tanskanen ja kollega Solenovo logon edustalla

Solenovo

"Katakri-tason konesalisuojaus on julkisen sektorin toimijoille kriittinen perusehto, jotta sovelluspalvelujamme hankitaan. Nyt meillä on MPY:n kautta Katakri 4-turvataso käytössämme, mikä on meille vahvuus."

LUE ASIAKASTARINA

Blogi 26.11.2018 11:49
Kuka uskaltaa tappaa järjestelmän yritysintegraatiossa?

Usein ostaja päättää prosessit ja järjestelmät, joihin ostettu yritys yhdistetään. Tämä voi toimia, mutta nopeassa yhdistymisessä voidaan myös menettää ketterät mekanismit ja vaihtaa ne laajoihin, jähmeämmin toimiviin prosesseihin, joissa sulaa pois osa yrityskaupan ja kasvun hyödyistä.

Blogi 8.11.2018 9:28
Ylivertainen käyttäjäkokemus tietoturvallisesti

Nykyaikainen käyttäjä on tottunut käyttämään erilaisia helppoja ja erityisesti helposti saatavilla olevia ratkaisuja omassa henkilökohtaisessa tietotekniikassaan. Kankeat tilausprosessit, pitkä odotusaika sekä ei-ole-eikä-tule -vastaukset eivät ole enää nykyaikana kovin toivottavia.

Blogi 31.10.2018 8:24
Toimitusjohtaja, ATK on uusi ykkösosaamisalueesi

ATK on kaukana ydinfysiikasta, eikä sitä tarvitse tuntea bittitasolla kyetäkseen transformoimaan yrityksen ATK-vetoiseksi. Ensimmäinen toimi on kalibroida oma mieli hyväksymään todellisuus, jossa ei-ATK-vetoiset strategiat ovat vain asemasotaa väistämätöntä vastaan.

Blogi 23.10.2018 7:47
Hyvää uutta vuotta 2019!

Digitalisaatio, robotiikka, industry 4.0, tekoäly, koneoppinen… Suosituimmat termit ovat melkoisia sanahirviöitä. Termihypetyksen takana on kuitenkin valtava määrä tutkimusta, dataa sekä tuotekehitystä - jokaisen termin johtavana ajatuksena on tieto ja sen hyödyntäminen toiminnan parantamisessa.

Blogi 9.10.2018 8:27
Vieraskynä: Työntekijät tekevät hyvän asiakaskokemuksen

Parhaimmillaan juuri käyttäjälle sopiva kone herättää tunteita. Itselleni näin kävi äskettäin, kun sain uuden punaisen, vain 900 grammaa painavan kannettavan. Sellainen luo hyvää työntekijäkokemusta.