parrakas mies tietokoneen näppäimistöllä konesalissa

Teknologia ja kapasiteettipalvelut

Niillä varmistat, että palvelinympäristön hallinta - fyysinen ja virtuaalinen - tukee liiketoiminnan tarpeita. Ympäristö voi olla asiakkaan omissa tiloissa, kolmannen osapuolen salissa, MPY:n Katakri / ISO27001 -salissa tai vaikka Azure-pilvessä.
 
LUE LISÄÄ
nainen istuu tietokoneen ääressä katsomassa näyttöpäätettä

Työasemien hallinta- ja elinkaaripalvelut

Hyvillä ja toimivilla työkaluilla on yhtä suuri merkitys niin rakentamisessa kuin IT:ssäkin: kun käytössä on toimivat työkalut, työssä ei ole katkoja, eikä työaikaa kulu hukkaan.
 
LUE LISÄÄ
kaksi naista ja mies neuvotteluhuoneessa tutkimassa tabletin näytöltä suunnitelmaa

Digitalisaatiopolku

Palvelu auttaa digitalisaation hallitsemisessa ja kehittää asiakkaan toimintaympäristöä digitalisaation keinoin. Saat käyttöösi prosessit, joukon työkaluja sekä asiantuntijaresursseja.
 
LUE LISÄÄ
lähikuva kahdesta miehestä sinisissä kauluspaidoissa tutkimassa paperia

Teknisen ympäristön auditointi

Tietoverkot, palvelimet, työasemat, AD, palomuurit, varmistustoiminta ja virtualisoinnit. Nyt mennään syvälle infraan! Tulosraportti toimii työkaluna myös yrityksesi johdolle.
 
LUE LISÄÄ

KATAKRI

Mitä hyötyä Katakrista on?
LATAA ILMAINEN OPAS

Tilaa MPY:n uutiskirje

ICT-alan ajankohtaisia ilmiöitä ja mielenkiintoisia asiakaskertomuksia.

TILAA UUTISKIRJE

Voimmeko olla avuksi?

Asiantuntijamme on aina lähellä sinua.

KATSO YHTEYSTIEDOT
Ajankohtaista 26.9.2018
MPY toteutti hotelli St. Georgen modernin tietoverkkoratkaisun

Toteutettuun ratkaisuun kuului sisäverkko sekä langaton lähiverkkopalvelu, jossa tietoturvallisuus ja verkon peittävyys olivat keskeisessä roolissa. St. Georgen hotelliverkon tulee palvella uusia verkkoteknologioita ja mediansiirtolaitteita useiden vuosien ajan.

Ajankohtaista 6.9.2018
MPY Palvelut on valittu Fujitsu SELECT Partner of the Year 2018 -kumppaniksi

Tietotekniikkaan ja tietohallintopalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj on valittu Fujitsu SELECT Partner of the Year 2018 -kumppaniksi. Valinnan perusteluina on pitkäaikainen, tiivis yhteistyö, jonka avulla on tuotettu hyvää asiakaskokemusta ja lisäarvoa yhteisten asiakkaiden liiketoimintaan.

Asiakascase kuva Inwido logot Tiivi Pihla Lämpölux ja Klas1

Inwido

Yhteistyö MPY:n kanssa näkyy asioiden yksinkertaistumisena ja informaation läpinäkyvyytenä. Aiemmin siiloutunut toiminta on nyt yhdessä tekemistä ja erityisesti johtamiseen kiinnitetään aiempaa enemmän huomiota. MPY:n pitkälle kehitetty palvelu on varmistanut, että tietohallinnosta on tullut ymmärrettävä kokonaisuus aina yritysjohdolle saakka.

LUE ASIKASTARINA

MPY Palvelut asiakas Smartia Oy:n toimitusjohtaja Hannu Pohjola istuu pödän ääressä kahvikuppi edessään

Smartia

"Hyvin toimiva ICT on meille elinehto. Koska kaikki kauppa tehdään suoraan koneilla, systeemien on pelattava aina ja työkalujen on oltava joka hetki kunnossa."

LUE ASIKASTARINA

MPY Palvelut asiakas Solenovo Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tanskanen ja kollega Solenovo logon edustalla

Solenovo

"Katakri-tason konesalisuojaus on julkisen sektorin toimijoille kriittinen perusehto, jotta sovelluspalvelujamme hankitaan. Nyt meillä on MPY:n kautta Katakri 4-turvataso käytössämme, mikä on meille vahvuus."

LUE ASIKASTARINA

Blogi 9.10.2018 8:27
Vieraskynä: Työntekijät tekevät hyvän asiakaskokemuksen

Parhaimmillaan juuri käyttäjälle sopiva kone herättää tunteita. Itselleni näin kävi äskettäin, kun sain uuden punaisen, vain 900 grammaa painavan kannettavan. Sellainen luo hyvää työntekijäkokemusta.

Blogi 1.10.2018 12:42
Onnettomuus ei tule kello kaulassa, pallosalamasta puhumattakaan

Inwidon tehtailla it on osa lean-ajattelua. It ja lean ovat yhteistyössä toimiva voima, jossa kumpaakin tarvitaan hoitamaan oma osansa kokonaisuudesta. Inwidon tehtailla laadukkaaseen tietohallintoon ja tietotekniikkaan on panostettu siinä missä leaniinkin.

Blogi 18.9.2018 8:22
Tietojärjestelmien konmaritus on tätä päivää – joko olet kokeillut?

IT-kustannusten kasvu on suoraan verrannollinen järjestelmien määrän kasvuun. Järjestelmiä on pelottavan helppoa ottaa käyttöön ja kokonaisymmärrys kuluista voi olla kokonaan hämärän peitossa. Kun järjestelmiä hankitaan pilvipalveluina, niin hankinta ei välttämättä ole edes tietohallinnon tiedossa.

Blogi 11.9.2018 13:42
Työ ei syrji – ihmiset sen tekevät

Tasa-arvoisessa Suomessa yhdenvertaisuuden pitäisi olla itsestäänselvyys, joka jää kuitenkin toteutumatta. Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n, Työ ei syrji -kampanjan tavoitteena on syrjinnän vähentäminen suomalaisessa työelämässä. MPY Palvelut on mukana kampanjassa.

Blogi 31.8.2018 9:17
Digitalisaatiovakiointi pitää robotit kurissa

Robottien arvioidaan korvaavan tutkimusten mukaan 3-14% työvoimasta ja 60% ammateista tulee muuttumaan, kun 30% niihin liittyvistä tehtävistä automatisoidaan 2030 mennessä.