Ajankohtaista ICT:stä:

  Sisäistääkö kumppanisi oikeat asiat? Nyt viimeistään pitäisi.

  Pitäisikö sinun yrityksen tietohallinto valjastaa liiketoiminnan kasvun mahdollistajaksi ja strategiseksi kumppaniksi? Sisäistyspalvelu antaa sinun keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja tuloksiin.

  CIO, syövätkö lobsterit budjettisi?

  Tietohallinto on murroksessa monella tavalla ja budjetti on yksi kohde muutoksen tuulien ryöpytettävänä. Mitä se kertoo?

  Tietojenkalastelu - tarvitseeko siihen oikeasti kiinnittää huomiota

  Tietojen kalastelu - joka päivästä ja asiasta varoitellaan joka suunnasta. Tarvitseeko tähän oikeasti kiinnittää huomiota vai onko kyseessä punkkihysteria?

  Hei Windows Server 2008, SQL Server tai Windows 7 -käyttäjät, nyt täytyy miettiä tulevaa!

  Microsoft on ilmoittanut lopettavansa tuen Windows Server 2008 ja SQL Server -serveripalveluihinsa sekä Windows 7 -käyttöjärjestelmäänsä. Lue koko juttu.

  nainen puhuu puhelimeen puisen työpöydän ääressä ja katsoo kannettavaa tietokonetta

  Onko liiketoimintaa uhkaavat ulkoiset ja sisäiset tietoturvariskit hallussa?

  Tutustu tietoturvapalveluun, joka on suunnattu Microsoft-sovelluksia käyttäville yrityksille. Kartoitamme, sisäistämme, valvomme, turvaamme ja tarjoamme parhaat ratkaisut Office 365 -ympäristöönne.
   
  LUE LISÄÄ
   
  parrakas mies tietokoneen näppäimistöllä konesalissa

  Teknologia ja kapasiteettipalvelut

  Näillä varmistat, että palvelinympäristön hallinta – fyysinen ja virtuaalinen – tukee liiketoiminnan tarpeita. Ympäristö voi olla asiakkaan omissa tiloissa, kolmannen osapuolen salissa, MPY:n Katakri / ISO27001 -salissa tai vaikka Azure-pilvessä. Sisäistämällä tarpeesi varmistamme, että kapasiteettisi on enemmän kuin riittävän hyvä.
   
  LUE LISÄÄ
  nainen istuu tietokoneen ääressä katsomassa näyttöpäätettä

  Työasemien hallinta- ja elinkaaripalvelut

  Hyvillä ja toimivilla työkaluilla on yhtä suuri merkitys niin rakentamisessa kuin IT:ssäkin. Kun käytössä on toimivat työkalut, työssä ei ole katkoja, eikä työaikaa kulu hukkaan. Me sisäistämme tarpeesi ja ja tarjoamme sinulle oikeat työkalut oikeaan työhön.
   
  LUE LISÄÄ
  kaksi naista ja mies neuvotteluhuoneessa tutkimassa tabletin näytöltä suunnitelmaa

  Digitalisaatiopolku

  Sisäistämällä toimintaympäristösi voimme auttaa sinua digitalisaation hallitsemisessa ja kehittää toimintaympäristöäsi digitalisaation keinoin. Saat käyttöösi prosessit, joukon työkaluja sekä asiantuntijaresursseja.
   
  LUE LISÄÄ
  lähikuva kahdesta miehestä sinisissä kauluspaidoissa tutkimassa paperia

  Teknisen ympäristön auditointi

  Tietoverkot, palvelimet, työasemat, AD, palomuurit, varmistustoiminta ja virtualisoinnit. Nyt mennään syvälle infraan ja sisäistetään! Tulosraportti toimii työkaluna myös yrityksesi johdolle.
   
  LUE LISÄÄ

  PARHAAT KÄYTÄNNÖT TIETOHALLINTOON

  Avarra näkemystä tietohallinnon haasteista sekä nappaa vinkkejä yritysten tietohallinnosta huolehtimiseen.
  LATAA ILMAINEN OPAS

  Tilaa MPY:n uutiskirje

  ICT-alan ajankohtaisia ilmiöitä ja mielenkiintoisia asiakaskertomuksia.

  TILAA UUTISKIRJE

  Voimmeko olla avuksi?

  Asiantuntijamme on aina lähellä sinua.

  KATSO YHTEYSTIEDOT
  Ajankohtaista 19.6.2019
  MPY Palvelut eriyttää yritys – ja verkkoliiketoiminnan omiksi yhtiöikseen ja yhtiön toimitusjohtaja vaihtuu

  MPY Palvelut ja sen omistava MPY Osuuskunta ovat päättäneet eriyttää yritys- ja verkkoliiketoiminnan sekä konsernipalvelut omiksi yhtiöikseen.

  StGeorge-asiakas-case

  Hotelli St. George

  Kustannustehokkuutta haettiin nimenomaan sillä, että useat eri palvelu- ja laitetoimittajat eivät tuo hotelliin omia verkkolaitteita, vaan hyödynnettiin MPY:n rakentamaa verkkoa. Tällä tavalla saatiin portit tarkalle käytölle määrien suhteen ja samalla puristettua kytkinkapasiteetista irti kaiken mahdollisen.

  LUE ASIAKASTARINA

  Vaalea mekkoinen tyttö ja sinipaitainen poika pelaavat shakki lattialla maaten

  Inwido

  Yhteistyö MPY:n kanssa näkyy asioiden yksinkertaistumisena ja informaation läpinäkyvyytenä. Aiemmin siiloutunut toiminta on nyt yhdessä tekemistä ja erityisesti johtamiseen kiinnitetään aiempaa enemmän huomiota. MPY:n pitkälle kehitetty palvelu on varmistanut, että tietohallinnosta on tullut ymmärrettävä kokonaisuus aina yritysjohdolle saakka.

  LUE ASIAKASTARINA

  Aneo-asiakas-case-670x356

  ANEO Software

  ANEO Software Oy:n asiakaskuntaan kuuluu useita yhteiskunnallisen infrastruktuurin kannalta merkittäviä toimijoita. Siksi yrityksen vaatimukset tietoturvalle ovat erittäin korkealla tasolla. Olennaisen tärkeää on myös se, että Artturi-järjestelmän dataa käsitellään ja säilytetään Suomessa.

  LUE ASIAKASTARINA