MPY2020_Facebook_Header3

Hei!

Tuukkala-Porrassalmi-Helppanala -välille rakennetaan kesällä 2021 valokuitua, jos tilaajia on riittävästi. Suunnittelutyön helpottamiseksi toivomme ilmoittamaan liittymisestänne vuoden 2020 loppuun mennessä. Rakennusvaiheessa on ehdottomasti edullisinta liittyä kuituun, joten vinkkaa asiasta myös naapurillesi! Mitä enemmän on liittyjiä, sitä varmemmin hanke toteutuu. 

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat ohittamaton osa nykyaikaista asumista. Valitse siis yksi yhteys - kaikki palvelut!

Miksi valitsisit valokuidun eli MPY:n kotikuidun? 

Nopeat tietoyhteydet nykykodissa ovat yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto. Kuituliittymä lisää asumismukavuutta ja laatua sekä nostaa myös asuntosi arvoa.

Valokuituverkko on nykymuotoisen tietoliikenteen ehdoton edellytys ja luotettava tekniikka, joka takaa riittävän nopeat yhteydet myös tulevaisuudessa. Etätyön yleistyminen, monipuoliset viihdepalvelut sekä terveys- ja hyvinvointipalvelut vaativat kapasiteettia, jonka valokuitu mahdollistaa nyt ja vähintään seuraavat 50-100 vuotta. Myös TV-lähetykset ja palvelut toimivat valokuituverkossa häiriöttömästi.


Mitä kotikuitu sisältää?

Kotikuitu toteutetaan avaimet käteen –periaatteella. Asennus ja päätelaite kuuluvat hintaan. Kotikuitu mahdollistaa nettiyhteyden jo nyt jopa 900 Mbit/s nopeudella sekä monipuolisia palveluita. Liittyminen on tehty helpoksi, maksuvaihtoehtoja on useita, kertamaksusta jopa 15 vuoden maksuaikaan.


Kaapeli-TV, häiriötöntä TV-kuvaa teräväpiirrolla! 

Tarjoamme alueellanne myös kaapeli-TV -lähetykset. Kaapeli-TV vaatii toimiakseen valokuidun. Perusjakelussa on jo 32 TV-kanavaa, joista 13 HD-laatuisina. Kaapeli-TV:n saat  hintaan 7,44 €/kk. Lisätarjontaa voit ostaa kätevästi monipuolisesta maksu-TV -tarjonnasta. Tämän jälkeen ei ole myöskään tarvetta kattoantennille! Myös tulevaisuuden UHD-lähetykset tarvitsevat jatkossa valokuidun.

Liittymän hinta 

Liittymän hinta on 2 000 € (sis. alv 24%) sisälle toimitettuna. Hinta sisältää kotikuitupäätteen, jossa on myös langaton verkko. Liittyminen on mahdollista maksaa myös osissa. Nettiliittymät alkaen 19,90 €/kk (50M/50M). Kotitalousvähennykseen oikeuttava työn osuus on 560 €. 

Täytäthän oheisen lomakkeen, niin olen sinuun pikimmiten yhteydessä. Saat toki soittaa minulle suoraankin, niin kerron sinulle heti lisää valokuidusta. Yhteystiedot löydät alta. 

 

Huomisen kotiseutua rakentamassa!

 

Mikko Syrjälä

Myyntipäällikkö