IT-ulkoistus MPY Sisäistyspalveluna

  Tervetuloa sisäistämisen aikakaudelle!

  Mitä sinä saat Sisäistyspalvelusta:

  • Me huolehdimme siitä, että tietohallintosi sopeutuu myös tulevaisuuteen – ja se lupaus pitää
  • Kun sisäistämme sinun liiketoimintasi, voimme tarjota sinulle oikeita ratkaisuja

  Me uskomme asiakasymmärrykseen ja siihen, että me ymmärrämme mitä asiakkaamme haluaa.

  Enää ei tarvitse tyytyä riittävän hyvään ulkoistettuun IT:hen – me sisäistämme sinun IT-tarpeesi. MPY on markkinoiden ainoa IT-palvelutarjoaja, joka sisäistää asiakkaidensa liiketoiminnan ja tavoitteet.

  Kun on aika miettiä uutta IT-ulkoistuskumppania, mieleen nousevat kysymykset siitä, mitä ulkoistetaan ja millä perustein uusi kumppani valitaan. Iloksemme voimme kertoa, että se ei ole enää välttämätöntä. MPY Sisäistyspalvelu on sitä varten, ettei sinun tarvitse murehtia tietohallintosi toimivuudesta. Me sisäistämme sinun liiketoimintatarpeesi ja huolehdimme siitä, että tietohallintosi sopeutuu myös tulevaisuuteen – koska huomisen ongelmia ei ratkota eilispäivän ratkaisuilla.

  Me olemme huomanneet, että riittävän hyvin suorittaminen ei enää ole tarpeeksi vaan on taisteltava oikeiden ratkaisujen puolesta. Kun sisäistämme sinun liiketoimintasi, voimme tarjota sinulle oikeita ratkaisuja. Sisäistyspalvelullamme saat jatkuvuutta ja mielenrauhaa liiketoimintalähtöisen tietohallinnon kehittämiseen – me emme pelkää vastata tietohallintosi haasteisiin, vaan tartumme toimeen.

  Sisäistyspalvelun piiriin kuuluvat kaikki yrityksille tarjoamamme IT-palvelut. Tutustu tarjontaamme ja ota meihin yhteyttä, kun tarvitset paremman kuin riittävän hyvän IT-kumppanin.

  Me sisäistämme liiketoimintasi ja IT-tarpeesi, koska enää ei tarvitse tyytyä riittävän hyvään IT:hen. IT-sisäistyksen aikakausi on alkanut!

  New call-to-action


  Lataa Yritysten tietohallinnon opas.

   

  Blogi 6.3.2019
  CIO, oletko huonossa suhteessa?

  Mitä kannattaa huomioida, kun ICT-palvelukumppania valitaan? Tässä muutamia näkemyksiä aiheesta, millainen on hyvä ICT-kumppani ja mihin sen valinnassa kannattaa kiinnittää huomio? Sillä hyvä ICT-kumppanuus on kuin parisuhde.

  Blogi 31.1.2019
  Organisaation kypsyys määrittää digitaalisaation etenemisen

  Suomalaisten yritysten tietohallinnon suurin huolen aihe on digitaalinen tietoturva. Tietoturvan kannalta koko toimintaympäristön ymmärtäminen ja tietohallinnon johtaminen ovat avainasemassa.

  Blogi 8.2.2021
  Toimitusjohtaja, seisotko tarinasi takana?

  Kantaa pää pystyssä lippuamme, kun asiakkaamme luottavat kriittiset ICT-palvelunsa meidän käsiimme tai kun me johdamme asiakkaan liiketoimintatiimien kanssa rinta rinnan asiakkaidemme strategisia digihankkeita.