MPY Sisäistyspalvelu

  Tervetuloa sisäistämisen aikakaudelle!

  Enää ei tarvitse tyytyä riittävän hyvään ulkoistettuun IT:hen – me sisäistämme sinun IT-tarpeesi. MPY on markkinoiden ainoa IT-palvelutarjoaja, joka sisäistää asiakkaidensa liiketoiminnan ja tavoitteet.
  Jätä meille yhteydenottopyyntö ja osallistut samalla Sisäistyspalvelu-arvontaan.

  Kun on aika miettiä uutta IT-ulkoistuskumppania, mieleen nousevat kysymykset siitä, mitä ulkoistetaan ja millä perustein uusi kumppani valitaan. Iloksemme voimme kertoa, että se ei ole enää välttämätöntä. MPY Sisäistyspalvelu on sitä varten, ettei sinun tarvitse murehtia tietohallintosi toimivuudesta. Me sisäistämme sinun liiketoimintatarpeesi ja huolehdimme siitä, että tietohallintosi sopeutuu myös tulevaisuuteen – koska huomisen ongelmia ei ratkota eilispäivän ratkaisuilla.

  Me olemme huomanneet, että riittävän hyvin suorittaminen ei enää ole tarpeeksi vaan on taisteltava oikeiden ratkaisujen puolesta. Kun sisäistämme sinun liiketoimintasi, voimme tarjota sinulle oikeita ratkaisuja. Sisäistyspalvelullamme saat jatkuvuutta ja mielenrauhaa liiketoimintalähtöisen tietohallinnon kehittämiseen – me emme pelkää vastata tietohallintosi haasteisiin, vaan tartumme toimeen.

  Sisäistyspalvelun piiriin kuuluvat kaikki yrityksille tarjoamamme IT-palvelut. Tutustu tarjontaamme ja ota meihin yhteyttä, kun tarvitset paremman kuin riittävän hyvän IT-kumppanin.

  Me sisäistämme liiketoimintasi ja IT-tarpeesi, koska enää ei tarvitse tyytyä riittävän hyvään IT:hen. IT-sisäistyksen aikakausi on alkanut!


  Blogi 6.3.2019
  CIO, oletko huonossa suhteessa?

  Mitä kannattaa huomioida, kun ICT-palvelukumppania valitaan? Tässä muutamia näkemyksiä aiheesta, millainen on hyvä ICT-kumppani ja mihin sen valinnassa kannattaa kiinnittää huomio? Sillä hyvä ICT-kumppanuus on kuin parisuhde.

  Blogi 31.1.2019
  Organisaation kypsyys määrittää digitaalisaation etenemisen

  Suomalaisten yritysten tietohallinnon suurin huolen aihe on digitaalinen tietoturva. Tietoturvan kannalta koko toimintaympäristön ymmärtäminen ja tietohallinnon johtaminen ovat avainasemassa.

  Blogi 12.12.2018
  Toimitusjohtaja, seisotko tarinasi takana?

  Kantaa pää pystyssä lippuamme, kun asiakkaamme luottavat kriittiset ICT-palvelunsa meidän käsiimme tai kun me johdamme asiakkaan liiketoimintatiimien kanssa rinta rinnan asiakkaidemme strategisia digihankkeita.