Laajakaista ja TV-palvelut

Palveluhinnat Pieksämäen Hakan asiakkaille

MPY Palvelut tuo valokuidun Pieksämäen Hakan asiakkaille alkaen vuonna 2017. Valokuitu on saatavilla kaikkiin Pieksämäen Hakan asuntoihin 2019 mennessä. Tieto valokuituliittymän kytkemisestä lähetetään asukkaille henkillökohtaisesti. 

Valokuitu tekee mahdolliseksi esim. sujuvan etätyön, etäopiskelun sekä viihde- ja pelipalvelut.

Laajakaista

Huoneistoissa on perusnopeus 8/1 Mbit/s. Huoneistokohtaiset lisänopeudet:

  • 100M/50M - 15€/kk
  • 300/100M - 35€/kk

TV-palvelut

Perusjakelussa on 30 TV-kanavaa ja 14 radiokanavaa. TV-lähetyksistä osa jaetaan teräväpiirtona (HD). Lue lisää TV-palveluista mpy.fi/kuluttajat/tvpalvelut.

Kaipaatko lisätietoja?

Asiakaspalvelu
Avoinna arkisin klo 8.00 - 17.00
030 670 3033 (0,084 €/min)

mpy.fi/kuluttajat/asiakaspalvelu

Usein kysytyt kysymykset

Sain asukastiedotteen, koskien kaapeli-tv-operaattorivaihdosta – mitä minun pitäisi nyt tehdä?

Asukastiedotteessa on ilmoitettu kiinteistönne kaapeli-tv-toimittajan vaihtumisajankohta. Mikäli teillä on nykyiseltä KTV-operaattorilta (Telialta) kaapelinetti- tai maksu-tv-palveluita, huomioittehan, etteivät ne toimi enää muutosajankohdan jälkeen. Tällöin teidän tulisi ottaa yhteyttä Teliaan sopimusten irtisanomiseksi. Halutessanne voitte tilata MPY:ltä jatkoa varten vastaavat palvelut.

Irtisanoutuvatko Telian palveluni automaattisesti vai pitääkö minun irtisanoa ne?

Nykyiset palvelunne eivät irtisanoudu automaattisesti vaan teidän tulee itse ilmoittaa palveluiden irtisanomisesta Telialle. Tuokaa irtisanomistilanteessa ilmi se, että syy irtisanomiselle on Telian kaapeli-tv-sopimuksen päättyminen kiinteistössä.

Korvautuvatko nykyiset palvelut automaattisesti MPY:n vastaaviin?

Eivät korvaudu. Voitte valita vastaavat palvelut MPY:ltä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme p. 030 670 3033.

Haluaisin säilyttää nykyisen palveluntarjoajan palvelut, enkä haluaisi muutoksia.

Vuokranantajanne on solminut televisiopalveluiden osalta MPY:n kanssa sopimuksen, jonka myötä palveluntarjoaja tulee vaihtumaan. Muutoksen myötä, teillä on jatkossa käytettävissä markkinoiden moderneimmat palvelut.

Mitä hyötyä/uutta vaihdoksen myötä tulee?

MPY tarjoaa peruskanavien lisäksi lisäkanavia n. 150 maksu-tv-kanavan valikoimasta ja lisäksi laadukasta HD-kuvaa. Valokuidulla toteutettu laajakaistayhteys on puolestaan luotettava, joten tiedonsiirto tapahtuu sujuvasti ja häiriöttömästi niin kotiin kuin kodista maailmalle. Valokuidun avulla pystymme tarjoamaan jopa 300M/10M yhteyksiä.

Mitä jos huoneistoon sisältyvä 8M/1M nettiyhteyden nopeus ei riitä?

Voitte tilata huoneistokohtaisen lisänopeuden MPY:n asiakaspalvelusta p. 030 670 3033.

Maksulliset lisänopeudet:

  • 100M/5M: 15,00 €/kk
  • 300M/10M: 35,00 €/kk

Lisänopeudesta tehdään sopimus suoraan MPY:n kanssa ja maksatte sen itse omalla laskulla.

Millainen TV tai digiboksi tarvitaan?

Digitaalisten lähetysten katsomiseen kaapelitelevisioverkossa tarvitaan kaapeliverkkoon yhteensopiva digisovitin eli digiboksi tai televisio, johon on valmiiksi sisäänrakennettu digisovitin.

Digisovittimen tulee olla tarkoitettu kaapeliverkkoon (Cable ready/DVB-C). Kannattaa myös varmistaa, että laitteessa (digiboksi tai televisio) on Conax salauksenpurkujärjestelmä ja korttipaikka ohjelmakortille.

Kaapeli-TV:n peruspalvelu sisältää kotimaisia ja ulkomaisia perusjakelussa olevia televisiokanavia ja analogisia radiokanavia. Listaus kanavista löytyy osoitteesta www.mpy.fi. Lisäpalveluna on mahdollista hankkia maksullisia kanavia ja maksullisten kanavien katseluun tarvittava ohjelmakortti (kaapelikortti). Kaapelikortin kuukausimaksuun sisältyy muutamia huippukanavia. Lisäkanavapaketteja voi tilata asiakaspalvelustamme, myymälästämme ja jälleenmyyjältämme tai nettisivujemme kautta. Lisätietoa maksullisista kanavavaihtoehdoista löytyy sivulta https://www.mpy.fi/kuluttajat/tvpalvelut.

Mistä tiedän, onko televisioni tai digiboksini Antenna Ready HD tai Cable Ready HD?

Osoitteessa www.testatutlaitteet.fi löydätte luettelon kaikista Suomessa testatusta, teräväpiirtolähetysten katseluun soveltuvista televisiopäätelaitteista niin antenni- kuin kaapeliverkkoon. Antenna- ja Cable Ready HD -hyväksytty laite toimii kaikissa Suomen kaapelitelevisioverkoissa. Myös jälleenmyyjämme ja asiakaspalvelumme voi tarvittaessa auttaa selvittämään laiteiden teknistentietojen ja tyyppimerkintöjen perustella ovatko ne yhteensopivat.

Mistä saan apua ja neuvoja?

Jälleenmyyjämme palvelee mahdollisissa laitehankinnoissa ja lisäpalveluiden tilaamisessa. Jälleenmyyjämme Pieksämäellä on DataProfIT, Keskustie 12, Pieksämäki, puh: 0440 353 550.

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja sähköpostilla maanantaista perjantaihin kello 8-17 p. 030 670 3033 (0,084 €/min) ja asiakaspalvelu@mpy.fi.

Tekninen tuki on apunanne teknisten asioiden ratkomisessa ja mahdollisten palveluiden vikailmoitusten kanssa. Ilmoitusten vastaanotto 24/7 puhelimitse numerossa 030 670 3019 (0,084 €/min) tai sähköpostilla tekninentuki@mpy.fi.