Siirry suoraan sisältöön

Uratarina: Juuso Ikonen, työpäivän jälkeen kuuntelen rentoa jazzia

Uratarina: Juuso Ikonen, työpäivän jälkeen kuuntelen rentoa jazzia

MPY Service Deskissä käy kuhina, se toimii yritysasiakkaiden ensimmäisenä kontaktipintana ja siellä työskentelee joukko kovan luokan asiantuntijoita. Yksi niistä on 30-vuotias Juuso Ikonen.

Juuso Ikonen, tekee tärkeää työtä lähellä asiakasta. MPY:n ServiceDeskissä ratkotaan asiakkaiden ongelmatilanteita ja kehitetään heille entistä toimivampia prosesseja. Ongelmatilanteen nopea ratkaisu säästää työaikaa ja tehostaa yrityksen toimintaa, eli hyödyt mitataan selvänä rahana. Toiminta ei pysähdy haastavissakaan paikoissa, kun asiakas saa apua ja opastusta heti, kun sitä tarvitsee.
 
Juuso Ikonen kiinnostui MPY:n tarjoamista mahdollisuuksista, yrityksen tarjoamien urakehityspolkujen kautta. Hänen tavoitteensakin on selkeä, jatkaa nykyisestä Level 1-tason tehtävästä Level 2 - tason tehtäviin. Siellä pureudutaan pidempää työmäärää vaativiin ongelmatilanteisiin ja ratkaisuihin. Juuso näkee, että nykyisessä ympäristössä on mahdollista tutustua moniin eri tapoihin tehdä asioita, hioa omia taitoja ongelmanhallinnassa ja päästä selvittämään kuinka eri toimintatapoja voisi nitoa yhdeksi menettämättä tehokkuutta.
juusoikonen
 
"Olen ollut MPY:lla olen nyt vasta tammikuusta alkaen, mutta uskaltaisin sanoa päässeeni jo työn makuun ja kiinni arkeen. Tiimin jäsenten kanssa on tullut keskusteltua eri asioista, yhtälailla työhön kuin vapaa-aikaankin liittyen, joten porukka on alkanut vähitellen tulemaan tutuksi. Meillä on hyvä työporukka jonka kanssa on miellyttävää työskennellä."
 
"Nyt kun vielä saisin rakennettua uudelleen sen PowerShell Onelinereiden kannan, jonka onnistuin hävittämään edellisestä työstä lähtiessä. Tämä on suurin henkilökohtainen menetys sitten Titanicin".
 
MPY ServiceDeskin saama asiakaspalaute on loistavaa, NPS (Net Promotion Score) on palvelua käyttäneiden asiakkaiden osalta on yli +80. 
 
"Vapaa-ajalla olen käytännössä erakko nykyään. Pääasiassa olen yhteydessä perheeseen ja veljiin verkon kautta, pelaan verkkopelejä koneella ja opiskelen omaa alaani. Mielestäni kuitenkin, kaikkein rentouttavin asia maailmassa on hitaan jazzin kuuntelu ja polkupyörän rustaus; noissa vempeleissä riittää käsille työtä ikuisiksi ajoiksi."
 
Projektina Juusolla on myös uuden, pysyvämmän kodin löytäminen, sillä työ on vienyt miestä paikkakunnalta toiselle. 

Mikäli haluat lukea muitakin Töissä MPY:llä - tarinoita, pääset niihin sujuvasti tästä. 

Siirry sivun alkuun