Siirry suoraan sisältöön

Urapolku: Jarkko Kultalahden kasvu asiakkaan CTO rooliin

Urapolku: Jarkko Kultalahden kasvu asiakkaan CTO rooliin

Oulun MPY:n toimipisteellä työskentelevä Jarkko Kultalahti on ottamassa ensiaskeliaan uudessa roolissaan tietohallinnon CTO-asiantuntijatiimissä.  Jatkossa Jarkko keskittyy entistä vahvemmin oululaisten asiakkaiden teknisten ICT-ympäristöjen kehittämiseen ja teknologiavalintoihin. Jarkolla on vuosien kokemus järjestelmä- ja ohjelmistokehityksen, sekä mobiilisovellusten parissa. Viimeiset vuodet hän on työskennellyt MPY:ssä Senior Specialist ja Team Lead - rooleissa aitiopaikalla, lähellä asiakasta.

Uudessa roolissa Jarkko tulee huolehtimaan oululaisten yritysten tietohallinnon ja teknisen ympäristön kehittymisestä, yhdessä asiakkaidemme ja MPY:n sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Tavoitteena on systemaattisesti kehittää ja vahvistaa asiakkaan teknistä ympäristöä, jolla vahvistetaan asiakkaan liiketoiminnan kyvykkyyksiä ja tehokkuutta.

CTO:n työ asiakkaalla alkaa käytäntöjen ja IT-ympäristön kartoituksella ja asiakkaan tarpeita kuuntelemalla.

JarkkoKultalahti

Ulkoistettu CTO säästää asiakkaansa hankinnoissa puhdasta rahaa, kun asioita tehdään systemaattisesti ja virtaviivaisesti yhdessä sovitun kehityspolun ja -aikataulun mukaisesti.

"CTO:n rooli on minulle uusi ja innostava mahdollisuus. Se syntyi asiakkaiden tarpeista ja yhtiönä halusimme vastata siihen. Uudessa tiimissä kehitämme asiakkaiden kanssa heidän liiketoimintaa, hyödyntämällä olemassaolevia ja uusia teknologiaratkaisuja. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaalle aitoa arvoa liiketoiminnan tueksi. Otan haasteen mahdollisuutena ja lähdemme toteuttamaan tätä uutta toimintamallia sekä nykyisten, että uusien asiakkaidemme kanssa", sanoo Jarkko Kultalahti.

Keskustelukumppanina asiakkaan koko organisaatio

Yrityksen teknologiakehitystä ei tehdä kulmahuoneessa tai pelkästään tietohallinnon toimesta. Siihen osallistuu koko organisaatio. Kun kehitystä tehdään kumppanin kanssa, voidaan yrityksen oma energia ja käytetty aika kohdistaa liiketoiminnan eteenpäinviemiseen ja kasvun varmistamiseen. Asiakasorganisaation kypsyystaso määrittelee hyvin paljon käytännön asioita ja etenemisnopeutta. 

Urapolku mahdollistaa muutoksen oman ammatillisen kasvun myötä

CTO-ryhmään nostetaan MPY:n sisältä teknisiä asiantuntijoita, jotka toimivat hankkeissa ja projekteissa laaja-alaisesti asiakkaiden ympäristöjen parantamiseksi ja kehittämiseksi. "Tämä on uusi urapolku MPY:ssä ja CTO-tiimiläiset voivat enenevissä määrin keskittyä omaan ammatilliseen tekemiseen siinä, missä ovat parhaimmillaan.  Tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä asiakastiimien ja muiden MPY:n sisäisten toimintojen kanssa", sanoo tietohallinnon asiatuntijapalveluista MPY:llä vastaava Marko Laukkanen.

Tutustu Tietohallinnon johtamisen -palveluihin

Siirry sivun alkuun