Siirry suoraan sisältöön

Jos olet ihminen, tule MPY:lle kaltaistesi joukkoon

Jos olet ihminen, tule MPY:lle kaltaistesi joukkoon

Me emme MPY:llä tarvitse ninjoja tai rokkistaroja – vaan ICT-alan ihmisiä kasvavaan tiimiimme.

Kysyntä ICT-alan osaajista on ollut viime vuosina kovaa, kun yritykset investoivat digitaliseen muutokseen, pilvisiirtymään ja tietoturvaan. Kun yritykset tavoittelevat lisäksi kasvua – on rekrytointi jatkuvaa ja haastateltavien ihmisten määrä suuri. Kun uusien osaavien konsulttien rekrytointi on vaikeaa – pyrkivät useat yritykset erottautumaan rekrytointimarkkinalla mitä erilaisin keinoin. Yritykset joutuvat näkemään paljon vaivaa kaltaisesi ICT-alan työntekijöiden houkutteluun.

MPY:llä olemme käyttäneet viimeisen vuoden aikana paljon aikaa arvojemme mukaiseen toimintaan, tiimien rakentamiseen ja asiakkaan nostamiseen keskiöön. Meillä ICT-alan osaajien ei tarvitse olla supertähtiä, rokkistaroja, ninjoja, tai moniosaajia, vaan haluamme MPY:llä rakentaa tiimit, joiden jäsenet täydentävät toinen toisiaan. Meille on tärkeää, että työ on mielekästä ja töissä tuntee tulevansa hyväksytyksi.

Emme usko, että osaajat pitäisi kaikki hakea pois kilpailijalta. Ainakin omassa lapsuudessani ninjatarinat liittyivät vakoiluun, soluttautumiseen, väijytyksiin ja aseelliseen taisteluun – joista mikään ei sovi yhteen meidän MPY:läisten arvojen kanssa.

Meillä ei siis ole nykyiselläänkään kyseisiä superstaroja vaan aitoja ihmisiä, jotka haluavat tehdä töitä yhdessä ja luoda MPY:stä sellaisen ICT-alan työpaikan, jossa meidän on hyvä olla. Rakennamme yhdessä tiimiä, joka pitää asiakkaan asioiden ratkaisemisesta ja palvelun tuottamisesta nostaen asiakkaan keskiöön.

Haluaisitko tulla mukaan? Sen mitä toivomme sinulta on, että pystyt asettamaan asiakkaan toiminnan keskiöön ja haluat tehdä työsi myötätuntoisella asenteella – hyvien työkavereiden kanssa. Meillä MPY:ssä on töissä ihmisiä, jotka katsovat ninjatarinoita vain elokuvina.

Jos siis haluat mukaan kasvavaan ja menestyvään tiimiin – niin laita vapaamuotoinen hakemus alla olevan linkin kautta.

Katso avoimet työpaikkamme

Terveisin,

Juha Häkämies

MPY:läinen

Siirry sivun alkuun