Siirry suoraan sisältöön

Ura MPY:llä

Tutustu nykyisten MPY:läisten uratarinoihin ja katso avoimet työpaikat

Meillä tehdään töitä yhdessä!

Meille MPY:läisyys tarkoittaa yhteen hiileen puhaltamista, yhteisten tavoitteiden eteen.  Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä ja jokaisella on tärkeä rooli yhteisen hyvän rakentamisessa. Meillä työskentelee yli 160 alan asiantuntijaa ja kasvamme jatkuvasti. Olemme erityisen ylpeitä pitkistä asiakassuhteista ja monipuolisesta palvelutarjoomasta sekä yli 130 vuotisesta historiastamme.  Ketteränä ja keskisuurena toimijana tarjoamme monipuolisia tehtäviä nyt ja tulevaisuudessa. Tule kanssamme rakentamaan parempaa huomista IT:n keinoin. Arvot ohjaavat toimintaa arjessamme ja niitä ovat välittäminen, asiakaskeskeisyys ja läpinäkyvyys. 

tyytyvaiset-asiakkaat-icon

Välittäminen

Olemme työpaikka, jossa kokee tulevansa hyväksytyksi. Välitämme toistamme, asiakkaistamme ja kumppaneistamme sekä puhallamme yhteen hiileen. Työssä on naurua, huumoria ja töihin on kiva tulla. Keskitymme hyviin asioihin samalla pystyen käsittelemään rakentavasti asian kuin asian. Huolehdimme siitä, että työssä jaksaa ja voi hyvin.

nopea-asiakaspalvelu-icon

Asiakaskeskeisyys

Asiakas on työmme tarkoitus ja toimintamme keskiössä. Tunnistamme herkästi asiakkaan tarpeet ja ohjaamme oma-aloitteisesti sopiviin ratkaisuihin asiantuntemukseemme nojautuen. Emme tingi vastuullisuudesta menestyksen kustannuksella. Olemme luotettava ja laadukas kumppani.

tuttu-paikallinen-icon

Läpinäkyvyys

Ymmärrämme kokomme, rajamme, vahvuutemme ja mahdollisuutemme. Olemme rehellisiä siitä, mitä kaikkea MPY juuri nyt on. Teemme pienenä yrityksenä isoja asioita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Viestimme avoimesti ja osallistamme yhteisen tulevaisuuden suunnitteluun. Valtuutamme päätöksentekoon ja vastuun ottamiseen siellä, minne se kulloinkin parhaiten sopii.

Avoimet työpaikat

Kehitysjohtaja

Sijaintisi: Mikkeli
Hakuaika: Hakemukset 26.2.2021 mennessä

Jätä avoin työhakemus

Mikäli meillä ei ollut sinulle sopivia avoimia työtehtäviä mutta koet että sinulla on meille sopivaa osaamista, jätäthän meille avoimen hakemuksen.

Siirry sivun alkuun