Siirry suoraan sisältöön

Meillä tehdään töitä yhdessä!

Meille MPY:läisyys tarkoittaa yhteen hiileen puhaltamista yhteisten tavoitteiden eteen.  Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä ja jokaisella on tärkeä rooli yhteisen hyvän rakentamisessa. Meillä työskentelee yli 160 alan asiantuntijaa kahdeksalla paikkakunnalla ja kasvamme jatkuvasti. Olemme erityisen ylpeitä pitkistä asiakassuhteista ja monipuolisesta palvelutarjoomasta sekä yli 130 vuotisesta historiastamme.  Ketteränä ja keskisuurena toimijana tarjoamme monipuolisia tehtäviä nyt ja tulevaisuudessa!

130-vuotinen historia

+160 asiantuntijaa

8 paikkakuntaa

Mielekäs työ, aidot ihmiset ja vaikuttaminen
- ei niin vaikeita asioita!

Nämä asiat saat MPY:llä työskennellessäsi henkilöstöetujen lisäksi!

Mielekäs työ

Mielekäs työ

MPY:llä työ tempaisee mukaansa. Olemme innostava työpaikka, joka tarjoaa haasteita ja jossa on tekemisen meininki. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä asiakkaan parhaaksi.

MPY:llä annetaan vapautta ja uskotaan meihin ja meidän osaamiseemme. Meillä kuunnellaan työntekijöitä ja annetaan mahdollisuus kasvaa yhtiön sisällä. MPY ei ole isoin yhtiö markkinassa ja siksi MPY:llä pitää keskittyä tekemään asiat fiksusti.”

Aidot ihmiset

Aidot ihmiset

MPY:llä saat olla oma itsesi, kuulut heti porukkaan ja osaamistasi arvostetaan. Meillä auttaminen ja ystävällisyys kuuluvat jokaiseen arjen kohtaamiseen.

MPYläisyys tarkoittaa yhteisöllisyyttä, ystävyyttä ja ihmisläheisyyttä: Työntekijät keskenään sekä asiakkaille ollaan hyviä kumppaneita.”

Vaikuttaminen

Vaikuttaminen

MPY:llä toimitaan rohkeasti ja mutkattomasti. Teemme ihmisläheistä IT:tä, jonka avulla pääset luomaan hyvinvointia ja menestystä asiakkaillamme. 

Vakauttahyvinvointia ja mahdollisuuksia -  niin liiketoiminnassa kuin elämässä. Näin mielessäni MPY:n näen.”

​​

AVOIMET TYÖPAIKAT

Olisitko sinä osa MPY:n tarinaa?

SOC Analyst

 

MPY Yrityspalvelut etsii SOC Analystia Security Operations Centeriin

SOC-tiimin vastuulla on MPY:n omien ympäristöjen lisäksi asiakasyritysten kyberturvallisuuden valvominen ja suojaaminen sekä tietoturvaherätteisiin reagoiminen ja tietoturvauhkien ja -riskien mitigointi. SOC Analystin tehtävässä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua ja kasvaa ammatillisesti erilaisten järjestelmien parissa haastavissa asiakasympäristöissä.

MPY:n SOC-palvelut täydentävät asiakkaidemme pilvi-, konesali- ja muita IT-palveluita. SOC Analystina työskentelet osana MPY:n kyberturvapalvelutuotantoa.

IA Arkkitehti / Microsoft Power Platform Ratkaisuarkkitehti

 
Vastaat Älykkään Automaatio -liiketoiminnan kokonaisarkkitehtuurista sekä asiakkaan liiketoimintahaasteiden palvelu- ja teknologiaratkaisuista. Osallistut roolisi mukaisesti asiakasprojekteihin ja tehtäviisi kuuluu asiakkaan tarpeiden kartoitus, määrittely ja ennen kaikkea ratkaisuehdotukset. 
 
 Sijainti: Oulu, Vantaa, Kuopio, Tampere, Kouvola, Joensuu, Mikkeli tai Ylivieska
 
Hakuaika päättyy: 13.2.2022

Microsoft Power Platform -Tekninen konsultti ja kehittäjä

 
Haemme useampaa Microsoft Power Platform teknologian tuntevaa Älykkään Automaation osaajaa. Työskennellä voit millä tahansa toimipisteellämme ympäri Suomen  (Oulu, Vantaa, Kuopio, Tampere, Kouvola, Joensuu, Mikkeli tai Ylivieska), ja meillä on myös mahdollisuus työskennellä etänä.
 
 
 Sijainti: Oulu, Vantaa, Kuopio, Tampere, Kouvola, Joensuu, Mikkeli tai Ylivieska
 
Hakuaika päättyy: 13.2.2022

Azure-arkkitehti

 
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana tiivistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiä. Päätoimenasi on auttaa asiakkaitamme pilvisiirtymässä sparraamalla, konsultoimalla ja toteuttamalla erilaisia asiakaslähtöisiä pilviprojekteja. Olet lisäksi mukana sisäisissä tuotteistus- ja kehitysprojekteissamme sekä tarvittaessa koulutat muita asiantuntijatiimejä ja levität hyvää osaamistasi.
 
 
 Sijainti: Oulu, Vantaa, Kuopio, Tampere, Kouvola, Joensuu, Mikkeli tai Ylivieska
 
Hakuaika päättyy: 31.01.2022

Palvelupäällikkö

 

MPY Yrityspalvelut etsii palvelupäällikköä työskentelemään merkittävimpien asiakkaidemme kanssa. Voit olla etsimämme osaaja, jos sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä IT-palvelunhallinnasta, palvelukokonaisuuksien tuottamisesta ja esimerkkejä onnistumisista. Toimit sujuvasti MPY:n ja asiakkaidemme verkostoissa ja olet aito tiimipelaaja. Sinulla on riittävä ja ajantasainen kokonaisymmärrys ICT-teknologioista.

Hakuaika päättyy: 28.2.2022

IT-projektipäällikkö

 

Toimit projektipäällikkönä osana MPY Yrityspalveluiden projektitiimiä. Projektipäällikkönä vastaat sinulle määritettyjen projektien onnistumisesta ja läpiviennistä projektibudjetin, laadun ja asiakastyytyväisyyden mukaisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, palvelutuotannon ja asiakkaiden kanssa. Toimipaikkasi voi sijaita eri puolella Suomea MPY:n toimipisteissä (Oulu, Vantaa, Kuopio, Tampere, Kouvola, Joensuu, Mikkeli tai Ylivieska) ja voit tehdä myös joustavasti etätöitä.

 

Hakuaika päättyy: 28.2.2022

Digitalkkarit-yrittäjä

 
Digitalkkarina pääset työskentelemään lähellä asiakasta, joko hänen kotonaan, etäyhteyden avulla tai puhelimitse erilaisissa tietokoneiden - tai viihde-elektroniikan käyttöön liittyvissä asioissa. Koulutat ja pidät tiivistä yhteistyötä alueesi Digitalkkarit-jälleenmyyjiin, joita ovat mm. alan johtavat kodinkoneketjut. Toimit aktiivisesti myynnin edistämistehtävissä myymälöissä ja messuilla. 
 
Sijainti: Rauma/Pori
 
Työsuhteen tyyppi: Itsenäinen yrittäjä

Specialist, Service Desk

 
Etsimme Service Desk-toimintoomme Mikkeliin useampaa asiakaslähtöistä ja palveluhenkistä Specialistia palkalliseen työharjoittelujaksoon tai määräaikaiseen/vakituiseen työsuhteeseen tilanteesi mukaan. 
 
Sijainti: Mikkeli
 
Työsuhteen tyyppi: Työharjoittelu / Määräaikainen / Vakituinen (tilanteesi mukaan)

Avoin hakemus

 
Kiinnostaako ura MPY:llä? Haemme jatkuvasti joukkoomme asiantuntijoita ja osaajia, joilta löytyy hyvää asennetta sekä halua työskennellä lähellä asiakasta. Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoinna osaamistasi vastaavaa tehtävää, jätä meille avoin hakemus!

ARVOT MPY:LLÄ

tyytyvaiset-asiakkaat-icon

Välittäminen

Olemme työpaikka, jossa kokee tulevansa hyväksytyksi. Välitämme toistamme, asiakkaistamme ja kumppaneistamme sekä puhallamme yhteen hiileen. Työssä on naurua, huumoria ja töihin on kiva tulla. Keskitymme hyviin asioihin samalla pystyen käsittelemään rakentavasti asian kuin asian. Huolehdimme siitä, että työssä jaksaa ja voi hyvin.

nopea-asiakaspalvelu-icon

Asiakaskeskeisyys

Asiakas on työmme tarkoitus ja toimintamme keskiössä. Tunnistamme herkästi asiakkaan tarpeet ja ohjaamme oma-aloitteisesti sopiviin ratkaisuihin asiantuntemukseemme nojautuen. Emme tingi vastuullisuudesta menestyksen kustannuksella. Olemme luotettava ja laadukas kumppani.

tuttu-paikallinen-icon

Läpinäkyvyys

Ymmärrämme kokomme, rajamme, vahvuutemme ja mahdollisuutemme. Olemme rehellisiä siitä, mitä kaikkea MPY juuri nyt on. Teemme pienenä yrityksenä isoja asioita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Viestimme avoimesti ja osallistamme yhteisen tulevaisuuden suunnitteluun. Valtuutamme päätöksentekoon ja vastuun ottamiseen siellä, minne se kulloinkin parhaiten sopii.

Siirry sivun alkuun