Työpaikat

Haluatko mukaan rakentamaan ICT-alan parasta asiakaskokemusta?

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja sen aktiivista kehittämistä. Haemme huippujengiimme osaajia, joilta löytyy sisua sekä halua työskennellä lähellä asiakasta. Meillä työntekijät viihtyvät pitkään ja takaavat näin myös tyytyväiset asiakkaat. 

IT-palvelutuotannon esimies (Vantaa)

Vahvistamme palvelutuotantoamme esimiehellä Vantaan toimipisteeseen. Toimit MPY palvelutuotannon asiantuntijoiden esimiehenä ja vastaat asiakkaiden päivittäisen IT-arjen pyörittämisestä yhdessä huippu asiantuntijoiden kanssa. Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on mielenkiintoa kehittää henkilöstöä ja liiketoimintaamme rennolla, mutta systemaattisella otteella. Lue lisää ja hae paikkaa!

Onsite System Specialist (Vantaa)

Etsimme lähiasiakastyön IT-ammattilaista Vantaalle. Lähituen tiimimme etsii välitöntä, asiantuntevaa ja asiakkaan kanssa hyvin toimeen tulevaa tiimikaveria. Työskentelet asiakaskentällä itseohjautuvasti osana toimivaa, kiinteää ja pientä asiakastiimiä.

Ketterät tiimimme ovat organisoituneet asiakkaidemme ympärille, jossa sinä toimi yrityksemme kasvoina auttaen meitä ratkomaan päivittäisi IT-haasteita, tunnistamaan asiakkaidemme tarpeita ja teknisiä kehityskohteita. Et tule jäämään tehtävässäsi yksin, koska tukenasi on eri alueiden syväosaajia mm. työasema-, palvelin- ja tietoliikennealueilta. Tehtävä tarjoaa näkymän eri toimialojen IT-ympäristöihin ja moderneihin ratkaisuihin. Toivomme, että osaat lukea asiakkaidemme tarpeita ja pidät huolta heidän työasema-, palvelin- ja tietoliikenneympäristöistä ennakoivalla ja välittävällä otteellasi.  Lue lisää ja hae paikkaa!


Jätä avoin hakemus


 

Ajankohtaista 7.12.2017
Uratarina: tietoturvapäällikkönä MPY:llä

Mitä tietohallinnon johtaminen tarkoittaa tietohallintopäällikön näkökulmasta? Lue MPY:n Mikko Saarenpään uratarina!

Ajankohtaista 11.9.2017
MPY:n Jarno Priha: Menestytään kimpassa

Asiakkuuspäällikkö Jarno Prihan mietteitä asiakaskokemuksesta ja työskentelystä MPY:lla.

Ajankohtaista 16.6.2017
MPY Palvelut haastaa Suomen IT-jättiläiset: MPY kasvaa yrityskaupalla – ostaa tietohallintojohtamisen asiantuntijan Net Man Oy:n

ICT-palvelutalo MPY Palvelut Oyj on ostanut tietohallintojohtamiseen erikoistuneen asiantuntijayrityksen Net Man Oy:n koko osakekannan.

Ajankohtaista 26.4.2017
MPY:n Pekka Mettälä: Meillä saa olla oma itsensä

Kun MPY:ssä ryhdyttiin järjestelmällisesti kehittämään avointa yrityskulttuuria, yksilötason päätöksentekohalukkuus nousi huimasti.

Ajankohtaista 2.2.2017
MPY:n Elisa Ketomaa: Urapolku huippujengissä

Asiakaspalvelun ammattilainen Elisa Ketomaa on työskennellyt MPY:llä eri rooleissa jo lähes 15 vuoden ajan.