Siirry suoraan sisältöön

Meillä tehdään töitä yhdessä!

Meille MPY:läisyys tarkoittaa yhteen hiileen puhaltamista yhteisten tavoitteiden eteen.  Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä ja jokaisella on tärkeä rooli yhteisen hyvän rakentamisessa. Meillä työskentelee yli 160 alan asiantuntijaa kahdeksalla paikkakunnalla ja kasvamme jatkuvasti. Olemme erityisen ylpeitä pitkistä asiakassuhteista ja monipuolisesta palvelutarjoomasta sekä yli 130 vuotisesta historiastamme.  Ketteränä ja keskisuurena toimijana tarjoamme monipuolisia tehtäviä nyt ja tulevaisuudessa!

130-vuotinen historia

+160 asiantuntijaa

8 paikkakuntaa

Mielekäs työ, aidot ihmiset ja vaikuttaminen
- ei niin vaikeita asioita!

Nämä asiat saat MPY:llä työskennellessäsi henkilöstöetujen lisäksi!

Mielekäs työ

Mielekäs työ

MPY:llä työ tempaisee mukaansa. Olemme innostava työpaikka, joka tarjoaa haasteita ja jossa on tekemisen meininki. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä asiakkaan parhaaksi.

MPY:llä annetaan vapautta ja uskotaan meihin ja meidän osaamiseemme. Meillä kuunnellaan työntekijöitä ja annetaan mahdollisuus kasvaa yhtiön sisällä. MPY ei ole isoin yhtiö markkinassa ja siksi MPY:llä pitää keskittyä tekemään asiat fiksusti.”

Aidot ihmiset

Aidot ihmiset

MPY:llä saat olla oma itsesi, kuulut heti porukkaan ja osaamistasi arvostetaan. Meillä auttaminen ja ystävällisyys kuuluvat jokaiseen arjen kohtaamiseen.

MPYläisyys tarkoittaa yhteisöllisyyttä, ystävyyttä ja ihmisläheisyyttä: Työntekijät keskenään sekä asiakkaille ollaan hyviä kumppaneita.”

Vaikuttaminen

Vaikuttaminen

MPY:llä toimitaan rohkeasti ja mutkattomasti. Teemme ihmisläheistä IT:tä, jonka avulla pääset luomaan hyvinvointia ja menestystä asiakkaillamme. 

Vakauttahyvinvointia ja mahdollisuuksia -  niin liiketoiminnassa kuin elämässä. Näin mielessäni MPY:n näen.”

​​

AVOIMET TYÖPAIKAT

Olisitko sinä osa MPY:n tarinaa?

Specialist tai Senior Specialist - IT Infrastructure

Etsimme useampia IT-alan asiantuntijoita työskentelemään osana tiiviitä ja osaamiseltaan laaja-alaisia asiakkuustiimejämme MPY:n toimipistepaikkakunnille, sekä asiantuntijaa Ylivieskan toimipisteelle.


Sijainti: Oulu, Vantaa, Kuopio, Mikkeli, Tampere, Kouvola, Joensuu tai Ylivieska

Hakuaika päättyy: 30.9.2021

Lakiasiainpäällikkö

 
Etsimme lakiasiainpäällikköä (legal counsel) hoitamaan MPY-konsernin lakiasioita. Oikeudellisena neuvonantajana otat vastuun konsernin emoyhtiön ja liiketoimintayhtiöiden lakiasioiden tukemisesta. Osallistut konsernin hallituksien kokouksiin, erilaisiin hankkeisiin, ohjaat yhtiön sopimuspolitiikkaa ja tuet osaltasi liiketoimintoja asiakashankkeissa.
 
Sijainti: Vantaa tai Mikkeli
 
Hakuaika päättyy: 30.9.2021

Specialist, Service Desk

 
Etsimme Service Desk-toimintoomme useampaa asiakaslähtöistä ja palveluhenkistä Specialistia vakituiseen työsuhteeseen
 
Sijainti: Mikkeli
 
Hakuaika päättyy: 3.10.2021

Avoin hakemus

 
Mikäli meillä ei juuri nyt ollut sinulle sopivia työtehtäviä avoinna, jätäthän meille avoimen hakemuksen!

ARVOT MPY:LLÄ

tyytyvaiset-asiakkaat-icon

Välittäminen

Olemme työpaikka, jossa kokee tulevansa hyväksytyksi. Välitämme toistamme, asiakkaistamme ja kumppaneistamme sekä puhallamme yhteen hiileen. Työssä on naurua, huumoria ja töihin on kiva tulla. Keskitymme hyviin asioihin samalla pystyen käsittelemään rakentavasti asian kuin asian. Huolehdimme siitä, että työssä jaksaa ja voi hyvin.

nopea-asiakaspalvelu-icon

Asiakaskeskeisyys

Asiakas on työmme tarkoitus ja toimintamme keskiössä. Tunnistamme herkästi asiakkaan tarpeet ja ohjaamme oma-aloitteisesti sopiviin ratkaisuihin asiantuntemukseemme nojautuen. Emme tingi vastuullisuudesta menestyksen kustannuksella. Olemme luotettava ja laadukas kumppani.

tuttu-paikallinen-icon

Läpinäkyvyys

Ymmärrämme kokomme, rajamme, vahvuutemme ja mahdollisuutemme. Olemme rehellisiä siitä, mitä kaikkea MPY juuri nyt on. Teemme pienenä yrityksenä isoja asioita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Viestimme avoimesti ja osallistamme yhteisen tulevaisuuden suunnitteluun. Valtuutamme päätöksentekoon ja vastuun ottamiseen siellä, minne se kulloinkin parhaiten sopii.

Siirry sivun alkuun