Työpaikat

Haluatko mukaan rakentamaan ICT-alan parasta asiakaskokemusta?

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja sen aktiivista kehittämistä. Haemme huippujengiimme osaajia, joilta löytyy sisua sekä halua työskennellä lähellä asiakasta. Meillä työntekijät viihtyvät pitkään ja takaavat näin myös tyytyväiset asiakkaat. 

Avoimet haut:

IT Specialist, Customer Team Vantaa

Asiakkuustiimiimme Vantaalla etsii jengiinsä uutta IT-alan moniosaajaa välittömään ja palveluhenkiseen tiimiinsä. Työskentelet osana tiiviistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiä ja pääset näyttämään kyntesi vahvuuksiesi mukaan. Vastaat nimettyjen asiakkaidemme palvelin-, työasema- ja tietoliikenneympäristöistä kokonaisuutena. Tukenasi on myös eri alueiden HC-osaajia mm. palvelin-, konesali- ja tietoliikennealueilta.

Lue lisää ja hae paikkaa

 

Tilauskoordinaattori, Mikkeli

Vahvistamme tilauksien ja hankinnan tiimiämme asiakaslähtöisellä ja palveluhenkisellä tilauskoordinaattorilla. Pääset mukaan osaavaan ja kokeneeseen tiimimme, joka vastaa siitä, että IT-arjen tilaukset ja toimitukset liikkuvat sutjakkaasti. Tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, vaihtelevan ja haasteellisenkin työn osana huippujengiämme. Toimit yhteistyössä Suomen johtavien IT-tukkurien, päämiehien ja yritysasiakkaiden kanssa. Suurin osa reipasta ja humoristista hankinnan tiimiämme sijaitsee Mikkelissä. Tehtävä aluksi projektista johtuen 12 kuukauden määräaikainen, jonka jälkeen jatkoa arvioidaan.

Tutustu tehtävään ja laita hakemuksesi 


Jätä avoin hakemus


 

Ajankohtaista 21.9.2018
Uratarina: IT-asiantuntijuutta Oulusta

Yksi MPY Palveluiden kymmenestä toimipaikkakunnasta on Oulu, missä työskentelevät IT palvelun asiantuntijat Henri Piirto ja Jarkko Kultalahti. Lue heidän uratarina.

Ajankohtaista 7.12.2017
Uratarina: tietoturvapäällikkönä MPY:llä

Mitä tietohallinnon johtaminen tarkoittaa tietohallintopäällikön näkökulmasta? Lue MPY:n Mikko Saarenpään uratarina!

Ajankohtaista 11.9.2017
MPY:n Jarno Priha: Menestytään kimpassa

Asiakkuuspäällikkö Jarno Prihan mietteitä asiakaskokemuksesta ja työskentelystä MPY:lla.

Ajankohtaista 16.6.2017
MPY Palvelut haastaa Suomen IT-jättiläiset: MPY kasvaa yrityskaupalla – ostaa tietohallintojohtamisen asiantuntijan Net Man Oy:n

ICT-palvelutalo MPY Palvelut Oyj on ostanut tietohallintojohtamiseen erikoistuneen asiantuntijayrityksen Net Man Oy:n koko osakekannan.

Ajankohtaista 26.4.2017
MPY:n Pekka Mettälä: Meillä saa olla oma itsensä

Kun MPY:ssä ryhdyttiin järjestelmällisesti kehittämään avointa yrityskulttuuria, yksilötason päätöksentekohalukkuus nousi huimasti.