Siirry suoraan sisältöön

Paikallisesti arjessasi kaikkialla Suomessa

MPY muodostuu kolmesta osasta: MPY Osuuskunnasta, MPY Yrityspalvelut Oyj:stä sekä MPY Telecom Oyj:stä. Jokaisella MPY-konsernin osalla on oma tärkeä tehtävänsä.

MPY Osuuskunta

Me olemme MPY Osuuskunta

Me varmistamme, että MPY:n yli 130 vuoden historia jatkuu tulevaisuudessakin. Me MPY Osuuskunnassa huolehdimme, että asiakkaamme ja jäsenemme saavat oikeat palvelut ja voivat taloudellisesti hyvin.

Toiminnassamme haluamme olla asiakkaan valitsema valtakunnallinen kumppani.

Parempaa paikallista palvelua jo vuodesta 1888

MPY Osuuskunnan toiminnan tarkoitus on liiketoimintaa harjoittamalla tuottaa palveluja ja etuja jäsenilleen ja asiakkailleen ja näin edistää heidän taloudellista hyvinvointia. 

MPY Osuuskunta lukuina

  • Omistaa 100 % MPY Yrityspalvelut Oyj:stä ja MPY Telecom Oyj:stä

  • Työntekijöitä n. 160 henkilöä yhdeksällä paikkakunnalla

  • Jäseninä n. 8400, joilla on osuuksia n. 17 400

  • Liikevaihto 36,2 miljoonaa euroa (2019)

MPY Yrityspalvelut

Me olemme MPY Yrityspalvelut

Me olemme valtakunnallinen ICT-palveluntarjoaja ja huolehdimme siitä, että tietohallintosi sopeutuu myös tulevaisuuteen. Toimimme yhdessä alansa parhaiden toimijoiden kanssa taataksemme parhaan mahdollisen palvelun ja laadun. Saat meiltä kaikki mitä nykyaikaisen ICT-ympäristön pyörittämiseen tarvitset, aina tietohallinnon tilannekuvista tietohallinnon johtamiseen liiketoimintajohteisesti.

Kattavien tietohallintopalveluiden lisäksi tarjoamme pilvipalvelut ja palvelinratkaisut, tietoliikenne- ja puhepalvelut, laitteet ja loppukäyttäjätuen, tietotyön palvelut sekä kattavat tietoturvapalvelut yrityskohtaisesti räätälöitynä.

Räätälöity palvelu on aina Sisäistyspalvelua, joka pohjaa ymmärrykseen asiakkaan liiketoiminnasta ja sen tarpeista. Sisäistämällä nämä asiat voimme tarjota parhaita mahdollisia IT- ja tietohallinnon palveluita oikeaan tarpeeseen.

Me sisäistämme liiketoimintasi, jotta yrityksesi saa parempaa IT:tä

Meille tärkeintä on se, että yrityksesi IT vastaa liiketoimintasi tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Sisäistämällä yrityksesi liiketoiminnan tarpeet voimme tarjota sinulle parhaimmat IT- ja tietohallintoratkaisut, koska me ymmärrämme mikä sinulle on parasta. Sitä on MPY Yrityspalvelut ja MPY Sisäistyspalvelu.

MPY Yrityspalvelut lukuina

  • Liikevaihto 25 miljoonaa euroa
  • Työntekijöitä 115 henkilöä 8 paikkakunnalla

MPY Telecom

Me olemme MPY Telecom

Me Telecomin asiakaspalvelijat ja asiantuntijat tuotamme paikallisia asiantuntijapalveluita kuluttajille, pienyrityksille, yrittäjille sekä operaattoriasiakkaillemme. Toimimme paikallisesti Etelä-Savossa, Leppävirralla, Suonenjoella ja Varkaudessa, mutta Digitalkkarit -palveluitamme saat valtakunnallisesti. 

Palveluihimme kuuluvat nettiliittymät, TV-palvelut sekä digitaalisen arjen palvelut. Tarjoamme myös valokuiturakentamista niin kotitalouksille kuin taloyhtiöille. Kauttamme saa monipuoliset IT-palvelut, kuten nettiyhteydet ja erilaiset viestintäratkaisut pienyrityksille ja yrittäjille. Vastaamme myös operaattoriasiakkaidemme tietoliikenneyhteyksistä ja laitetilapalveluista.

Palvelemme henkilökohtaisesti ja lähellä.

Sydänjäljen jättävää palvelua kuluttaja-asiakkaille, talonyhtiöille ja pienyrityksille

Olemme joukko kotiseuturakkaita verkkoalan ja asiakaspalvelun ammattilaisia, joiden kunnia-asia on taata kotiseudullemme laadukkaat nettiyhteydet, tarjota monipuolisia elämyksiä ja sujuvoittaa jokaisen koti- ja työarkea. Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja etsimme niihin parhaat ratkaisut varmasti ja nopeasti. Rakastu paikalliseen!

MPY Telecom lukuina

  • Liikevaihto 10 miljoonaa euroa
  • Työntekijöitä 35 henkilöä Mikkelin seudulla

MPY-konsernin arvot

Koko MPY:tä ajavat samat arvot: 
Välittäminen
Asiakaskeskeisyys
Läpinäkyvyys.

Näillä arvoilla pidämme työpaikkamme välittävinä ja asiakkaat tyytyväisinä, varmistamme laadukkaat palvelut ja ratkaisut asiakkaillemme sekä luomme turvallisuutta ja kasvua läpinäkyvällä toiminnalla. Nämä arvot kantavat MPY:tä pitkälle.

MPY:n johto ja hallitus

MPY-yhtiöiden johtoryhmien ja hallitusjäsenten tiedot

Onko sinulla kysyttävää yrityksestämme

Ota yhteyttä, me autamme mielellämme.

Siirry sivun alkuun