Tule mukaan rakentamaan ICT-alan parasta asiakaskokemusta

  Etsimme jatkuvasti joukkoomme huippuammattialisia, joilla on halua muuttaa totuttuja toimintatapoja ja työskennellä lähellä asiakasta. Katso avoimet työpaikat, jätä hakemus ja kerro meille itsestäsi!
   
  KATSO TYÖPAIKAT
  Lumisen vuorenhuipun valloitus - Tule mukaan rakentamaan ICT-alan parasta asiakaskokemusta - katso työpaikat
  MPY toimitusjohtaja Pekka Mettälä

  "Meillä saa olla oma itsensä"

  Rehellisyys ja yksilön arvostus ovat avoimen yrityskulttuurin perusta, sanoo toimitusjohtaja Pekka Mettälä. ICT-alan paras asiakaskokemus on kova tavoite, mutta toimitaan rehellisesti ja avoimesti, saavutetaan tuloksia, sanoo toimitusjohtaja Pekka Mettälä.
   
  LUE PEKAN BLOGI

  Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi

  Tilaa MPY Palvelut blogikirjoitukset
  MPY-Elisa-Ketomaa-750x450-01.jpg

  Urapolku huippujengissä

  Kokenut asiakaspalvelun ammattilainen Elisa Ketomaa on yksi huippujengiläisistä. Elisa on työskennellyt MPY:llä eri rooleissa jo lähes 15 vuoden ajan. “Isosta talosta on löytynyt uusia haasteita urapolulle ja työ sekä oikea asenne on opettanut ja antanut mahdollisuuden kehittää itseäni osana Huippujengiä”.
   
  LUE LISÄÄ
  Ajankohtaista 2.7.2019
  Uratarina: Jari Vesanen vahvistamaan MPY:n asiakashankintaa

  MPY:llä on kevään aikana aloittanut uusia työkavereita Oulussa, Mikkelissä ja Vantaalla. Lue Jarin ensimmäisten viikkojen tunnelmista MPY:llä.

  Ajankohtaista 19.6.2019
  MPY Palvelut eriyttää yritys – ja verkkoliiketoiminnan omiksi yhtiöikseen ja yhtiön toimitusjohtaja vaihtuu

  MPY Palvelut ja sen omistava MPY Osuuskunta ovat päättäneet eriyttää yritys- ja verkkoliiketoiminnan sekä konsernipalvelut omiksi yhtiöikseen.