Siirry suoraan sisältöön

Yritysnetti Plus - kaikki mitä tarvitset

Yritysnetti Plus on juuri sinun yrityksesi tarpeisiin mukautuva kokonaisratkaisu. 

Jos arvostat vaivattomuutta ja huolettomuutta, Yritysnetti Plus on oikea palvelu yrityksellesi.

Me toimitamme palvelun yrityksellesi kiinteään kuukausihintaan avaimet käteen -periaatteella ja sinä voit keskittyä siihen olennaiseen eli liiketoimintasi pyörittämiseen. 

Mietityttääkö yrityksesi verkkoyhteydet?

MPY:n Yritysnetti Plus on toimiva kokonaisratkaisu, joka on toteutettu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Palvelulla toteutetaan luotettava verkkoyhteys yhteen toimipisteeseen tietoturvallisesti. 

Yritysnetti Plus on vaivaton ja huoleton, koska yrityksesi ei tarvitse investoida laitteisiin, ylläpitoon tai tekniseen osaamiseen. Toimitamme palvelun avaimet käteen -periaatteella. Tämä sisältää asiantuntijoidemme ratkaisusuunnittelun, tietoliikennelaitteet ja palvelun ylläpidon. Palveluun sisältyvä palomuuri suojaa verkkoyhteyden internetin suuntaan. Verkkoa valvotaan ja hallinnoidaan aktiivisesti meidän toimestamme.

Kiinteän pakettihinnoittelun ansiosta kulujen ennakointi on helppoa. Hintaan sisältyy tarvittava laitteisto ja sen elinkaaren hallinta.

Yritysnetti Plus pähkinänkuoressa:

  • Kokonaisratkaisu, joka sisältää lähiverkon, langattoman verkkoyhteyden, palomuurin, verkon valvonnan ja hallinnan, etäyhteyden ja mobiilivarmistuksen
  • Sisältää tarvittavat tietoliikennelaitteet ja niiden elinkaaren hallinnan
  • Kiinteä ja tietoturvallinen verkkoyhteys
  • Toimitus avaimet käteen -periaatteella
  • Kiinteä kuukausihinnoittelu. 

Haluatko tietää lisää?

Täytäthän oheisen lomakkeen, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Voit myös soittaa meille, niin sovitaan tarkemmin, kuinka edetään. Yhteystietomme löydät alta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä myyntiimme!

Niko Hämäläinen
Niko Hämäläinen
Antti Hirvonen
Antti Hirvonen
Siirry sivun alkuun