Kattavat IT-palvelut

  Milloin olet viimeksi kartoittanut tai päivittänyt yrityksesi IT-tarpeita? Etsitään yhdessä parhaat ratkaisut varmasti ja nopeasti.

  Me täällä MPY:llä teemme työtä, jotta yhteinen kotiseutumme kasvaisi ja kehittyisi. Oletpa sitten aloitteleva tai kokenut yrittäjä tai yritys Etelä-Savossa, Leppävirralla, Suonenjoella tai Varkaudessa, meiltä löydät monipuoliset IT-ratkaisut yrityksesi liiketoimintaan. Meidän kauttamme saat hankittua myös kaikki oleellisimmat työvälineet helposti ja kätevästi. Näin sinulle jää aikaa siihen tärkeimpään ja voit keskittyä täysillä omaan yritystoimintaasi ja sen kasvattamiseen. 
   

  Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja lähellä 

  Meillä on vuosien kokemus ja vankka ammattitaito IT-palveluista. Ymmärrämme asiakkaitamme, tunnemme kotiseutumme ja paikallisen tavan toimia. Voit jutella suoraan yritysmyyntimme asiantuntijoiden kanssa, tulla piipahtamaan myymälässämme tai lähettää meille oheisella lomakkeella viestiä palveluista, joista olet kiinnostunut. 
   
  Yritys- ja yrittäjämyynti
   
  Asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua ja etsimään juuri sinulle sopivimmat IT-palvelut. Myyntimme yhteystiedot löydät täältä
   
  MPY maailma
   
  Voit myös tulla käymään myymälässämme. Meiltä saat palvelua ilman vuoronumeroa, mukavasti istuen kahvikupin äärellä. MPY maailmassa voit myös tehdä töitä tai tavata muita yrittäjiä - myymälämme tiloissa on yhteisöllistä työskentelytilaa. MPY maailma löytyy osoitteesta Mikonkatu 16, Mikkeli.
   
  Pyydä yhteydenottoa lomakkeella 
   
  Valitse lomakkeelta IT-palvelut, joista olet kiinnostunut ja olemme pikaisesti yhteydessä.

  Miten voimme palvella sinua? 

  Sponsorointi_SOME_1200_yleisimago4

  MPY Telecom Oyj on paikallinen palveluntarjoaja, joka on toiminut alueella pitkään. 95% asiakkaistamme on tyytyväisiä palveluihimme ja tutkimuksen mukaan he ovat valmiita suosittelemaan meitä!