Watson-maksukanavat

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja.

Hinta 8,90 €/kk

Yhdellä kuukausimaksulla voit käyttää Watsonia niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimella. Voit katsoa Watsonia televisiossasi esimerkiksi liittämällä tietokoneen televisioosi tai Airplayn avulla. Kätevimmin käytät palvelua televisiossa kuitenkin Watson tv-tikulla (hinta 119 €)

Watson sisältää seuraavat peruskanavat: Yle TV1, Yle TV1 HD, Yle TV2, Yle TV2 HD, MTV3, Nelonen, Yle Fem/SVT World, Yle Fem HD, Sub, Yle Teema, YLE Teema HD, Liv, Jim, TV5, Kutonen, Fox, AVA, Hero, Frii ja TLC.

Aktivoimalla palvelun Kanavapaketit-valikosta maksuttomat Next- ja HD Start -kanavapaketit, saat vielä seitsemän kanavaa lisää.

Next: Discovery Channel, Eurosport 1, MTV, Travel Channel, Euronews ja TV7. 

HD Start: MTV3 HD.

Lisää urheilua, elokuvia ja viihdettä saat tilaamalla maksukanavat. TV-tikkuun ja selaimeen voit tilata seuraavat kanavapaketit:

Watson TV-tikun käyttöönotto-ohje

Watson TV-tikun käyttöohje

Watson maksu-tv hinnasto

Watsonia voit käyttää mobiililaitteilla ja tietokoneilla 3G, 4G ja langattomissa verkoissa.

Kanavat voivat sisältää ohjelmia, jotka eivät ole luokiteltuja Suomen kuvaohjelmalain mukaisesti. Ohjelmissa voi olla lapsen kehitykselle haitallista aineistoa.