Watson-maksukanavat

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja.

Hinta 8,90 €/kk

Yhdellä kuukausimaksulla voit käyttää Watsonia niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimella. Voit katsoa Watsonia televisiossasi esimerkiksi liittämällä tietokoneen televisioosi tai Airplayn avulla. Kätevimmin käytät palvelua televisiossa kuitenkin Watson tv-tikulla (hinta 119 €)

Watson sisältää seuraavat peruskanavat: Yle TV1, Yle TV1 HD, Yle TV2, Yle TV2 HD, MTV3, Nelonen, Yle Fem/SVT World, Yle Fem HD, Sub, Yle Teema, YLE Teema HD, Liv, Jim, TV5, Kutonen, Fox, AVA, Hero, Frii, TLC ja National Geographic.

Aktivoimalla palvelun Kanavapaketit-valikosta maksuttomat Next- ja HD Start -kanavapaketit, saat vielä seitsemän kanavaa lisää.

Next: Discovery Channel, Eurosport 1, MTV, Travel Channel, Euronews ja TV7. 

HD Start: MTV3 HD.

Lisää urheilua, elokuvia ja viihdettä saat tilaamalla maksukanavat. TV-tikkuun ja selaimeen voit tilata seuraavat kanavapaketit:

Watson TV-tikun käyttöönotto-ohje

Watson TV-tikun käyttöohje

Watson maksu-tv hinnasto

Watsonia voit käyttää mobiililaitteilla ja tietokoneilla 3G, 4G ja langattomissa verkoissa.

Kanavat voivat sisältää ohjelmia, jotka eivät ole luokiteltuja Suomen kuvaohjelmalain mukaisesti. Ohjelmissa voi olla lapsen kehitykselle haitallista aineistoa.

www.watson.fi