Siirry suoraan sisältöön

Liity MPY:n valokuituun Pieksämäellä!

MPY on rakentanut valokuituverkkoa Pieksämäelle ja nyt sinulla on mahdollisuus liittyä olemassa olevaan valokuituverkkoommme huippuedullisesti!

Valokuituliittymän hinta esimerkiksi omakotitaloille on nyt 19,90 €/kk (sopimuskausi 60 kk). Samalla voit hyödyntää tarjouksemme MPY:n Mobiili Nettikaistasta (150M) 24,90 €/kk, kunnes kuitu on kytketty käyttöösi. 

Mitä valokuitu maksaa ja mitä se mahdollistaa? 

  • Kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinta

   Valokuituliittymän hinta omakotitaloille MPY:n olemassa olevan  valokuituverkon alueella Pieksämäellä on 19,90 €/kk (sopimuskausi 60 kk) + kuitupäätelaite 245 €. Voit ostaa valokuituliittymän myös kertamaksulla 1 390 €. Kertamaksu sisältää kuitupäätelaitteen (arvo 245 €). Kampanjahinta on voimassa 30.9.2022 saakka ja edellyttää samalla vähintään MPY:n kiinteän XXL-laajakaistan (300M) tilaamista (39,90 €/kk, sopimuskausi 24 kk).

   Kampanjahinta sisältää Kotikuitu -liittymän toimituksen ja asennuksen. Lisäksi voit hyödyntää Kotikuitu-liittymän asentamisesta ja kunnossapidosta kotitalousvähennyksen verottajan ohjeiden mukaisesti (ei koske uudisrakennuksia). 

   MPY Osuuskunnan jäsenet saavat -20%:n edun kampanjan aikana kuitupäätelaitteesta. 


   Älä odota nopeutta!

   Tilatessasi MPY:n valokuidun 30.9.2022 mennessä, saat käyttöösi MPY:n mobiilin Nettikaistan (150M) hintaan 24,90 €/kk kunnes Kotikuitu on käytössäsi. WLAN -laite sisältyy palvelun kk-hintaan, avausmaksu 20 €. Hyödynnä nyt tämä huipputarjous!

   Miksi valokuitu ja mitä palveluita se mahdollistaa? 

   Nykykoti tarvitsee toimivaa nettiä, joka ei yski tiukoissakaan tilanteissa.

   Sinulla on jakamaton kiinteä kaista, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Valokuitu takaa, että samaan aikaan koko perheen tietokoneet, tabletit, televisiot, nettipelaaminen ja suoratoistopalvelut toimivat jokaisella laitteella yhtä sujuvasti ilman häiriöitä.

   Valokuitu mahdollistaa netin lisäksi myös monipuolisia lisäpalveluita.

   Toimiva ja nopea laajakaista
   Kotikuitu mahdollistaa nettiyhteyden jo nyt jopa 900 Mbit/s nopeudella sekä tulevaisuuden yli 10 Gigan yhteydet! Nettiliittymät ovat alkaen 24,90 €/kk (50M/50M). 

   Kaapeli-TV
   Perusjakelussa on 36 TV-kanavaa, joista 19 HD-laatuisena. Kaapeli-TV:n kuukausimaksu omakotitaloille on 7,89 €. Lisätarjontaa saat monipuolisesta maksu-TV-tarjonnasta. 

   Laajakaistan lisäpalvelut
   Valittavanasi on useampia laajakaistan lisäpalveluita, kuten MPY viihde, MPY Tuplakaista, F- Secure TOTAL -tietoturvapalvelut sekä Digitalkkarin Huolenpito- ja asennuspalvelut.

   Valokuitu on satsaus, joka nostaa kiinteistösi arvoa. Se on myyntivaltti, jos olet joskus myymässä kotiasi.


   Kiinnostuitko? 

  • Kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinta 

   Nyt MPY:n olemassa olevan valokuituverkon alueella Pieksämäellä on mahdollisuus liittyä huippuedullisesti MPY:n valokuituun. 

   Ota yhteyttä! Tarkistamme MPY:n valokuidun antaamaasi osoitteeseen ja annamme räätälöidyn tarjouksen haluamillenne palveluille taloyhtiöllesi. 

   Miksi valokuitu ja mitä palveluita se mahdollistaa?

   Nopeat tietoyhteydet ovat yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto. Etätyön ja -opiskelun yleistyminen, monipuoliset viihde- ja pelipalvelut sekä terveys- ja hoivapalvelut vaativat tulevaisuudessa yhä enemmän kapasiteettia, jonka vain tasainen ja vakaa valokuituyhteys mahdollistaa.

   Taloyhtiönetti
   Nyt on kannattava hetki ottaa nettiyhteydet myös koko taloyhtiön kattavalla ratkaisulla. Taloyhtiönetin perusnopeuksien hinnat ovat alkaen 9,90 €/kk/huoneisto. Tämä on asukkaille edullisin tapa saada kiinteä nettiyhteys asuntoon. 

   Kaapeli-TV
   Toimitamme myös kaapeli-TV-lähetykset.  Perusjakelussa on 36 TV-kanavaa, joista 19 teräväpiirtolaadulla (HD). Erillisiä kattoantenneja ei enää tarvita, MPY vastaa verkon huollosta ja ylläpidosta. 

   Miten edetä? 
   Taloyhtiön asukkaat voivat jutella isännöitsijän, taloyhtiön hallituksen edustajien ja naapureiden kanssa taloyhtiökohtaisesta palvelusta. Asia kannattaa nostaa esille myös yhtiökokouksessa. 

   Kiinnostuitko? 

  • Kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinta

   Ota yhteyttä yritysmyyntimme Anttiin tai Nikoon ja kysy tarjousta.

   Miksi valokuitu?

   Valokuitu on nykyaikaisen tietoliikenteen ehdoton edellytys, joka takaa yrityksellesi sujuvan arjen. Valokuitu on sekä ominaisuuksiltaan että tiedonsiirtokyvyltään ylivoimainen. Etäkokoukset ja striimaukset sujuvat pätkimättä sekä raskaimmatkin tiedostot siirtyvät paikasta toiseen jouhevasti eikä aikaa kulu turhaan odotteluun.

   Valokuitu on aidosti paras yhteys yrityksellesi. Yhteys on toimintavarma, luotettava ja tehokas. Käytössäsi on lähes rajaton nopeus, joka ei vaihtele.

   Maailmanluokan IT-palvelut ja -tuotteet

   Saat meiltä yrityksellesi MPY laajakaistapalvelun ja tietoturvallisen MPY Yritysnetin markkinoiden parhaimpaan hintaan. Liittymän avausmaksut nyt -50%! 

   Lue lisää palveluistamme. 


   Kiinnostuitko? 

Nyt on aika liittyä MPY:n valokuituun!

Olemme rakentaneet valokuituverkkoa kattavasti Pieksämäelle aiempien vuosien aikana. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä olemassa olevaan valokuituverkkoommme huippuedullisesti!

Toimi nyt ja täytä oheinen lomake!

Voit myös suoraan ottaa yhteyttä myyntiimme sinua askarruttavissa asioissa, niin jutellaan lisää! 

 

 

 

 

Kyllä kiitos, haluan liittyä valokuituun. 
Täytä ja lähetä lomake meille, otamme sinuun pikaisesti yhteyttä. 

Vauhtia valokuidulla Pieksämäelle! Ota yhteyttä myyntiimme. 

Mikko Syrjälä
Mikko Syrjälä
Myyntipäällikkö (valokuitu, kiinteistöt, omakotitalot)
Karoliina Kukkonen
Karoliina Kukkonen
Myyntipäällikkö (valokuitu, kiinteistöt, omakotitalot)
Niko Hämäläinen
Niko Hämäläinen
Myyntipäällikkö (yritykset, yrittäjät)
Antti Hirvonen
Antti Hirvonen
Myyntineuvottelija (yritykset, yrittäjät)
Perttu Hautalampi
Perttu Hautalampi
Myyntipäällikkö (yritykset, yrittäjät)
Siirry sivun alkuun