Siirry suoraan sisältöön

Vauhtia valokuidulla Mikkeliin, nyt 0 €!

Tuomme MPY:n valokuidun Mikkelin keskustaajaman asukkaille kesästä 2022 alkaen ja taajaman muille alueille kysynnän mukaan. 

Kuituun liittyminen nyt 0 €! 

300M nettiyhteys 19,90 €/kk, kunnes kuitu on kytketty käyttöösi. 

Mitä valokuitu maksaa ja mitä se mahdollistaa? 


  • Kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinta


   Nyt Mikkelin kaapeli-tv-verkon omakotitaloasukkaille valokuituliittymä 0 € + kuitupäätelaite 245 € (sis. alv 24%)! Kampanjahinta on voimassa 30.9.2022 saakka ja edellyttää vähintään MPY:n kiinteän XL-laajakaistan tilaamista (29,90 €/kk, sopimuskausi 24 kk). Kampanjahinta sisältää Kotikuitu -liittymän toimituksen ja asennuksen. 


   Älä odota nopeutta!

   Tilatessasi MPY:n valokuidun 30.9.2022 mennessä, saat käyttöösi MPY:n kiinteän XXL-laajakaistan (300M) hintaan 19,90 €/kk (norm. 59,90 €/kk), kunnes Kotikuitu on käytössäsi. Modeemi 0 €. Asiakaspalvelumme tarkistaa saatavuuden antamaasi osoitteeseen. Hyödynnä nyt tämä tarjous!

   Hinta kampanjan jälkeen

   Kampanjan jälkeen liittymishinta on alkaen 1205 € (sis. alv 24 %) sisälle toimitettuna. Kotikuitu toimitetaan avaimet käteen -periaatteella. Asennus ja langattoman verkon mahdollistava päätelaite kuuluvat hintaan. Liittyminen on mahdollista maksaa myös erissä. 

   MPY Osuuskunnan jäsenet saavat -20%:n edun kuituliittymän liittymismaksusta. Kampanjan aikana alennus koskee kuitupäätelaitetta. 

   Lisäksi voit hyödyntää Kotikuituliittymän asentamisesta ja kunnossapidosta kotitalousvähennyksen verottajan ohjeiden mukaisesti (ei koske uudisrakennuksia). 


   Miksi valokuitu ja mitä palveluita se mahdollistaa? 

   Nykykoti tarvitsee toimivaa nettiä, joka ei yski tiukoissakaan tilanteissa.

   Sinulla on jakamaton kiinteä kaista, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Valokuitu takaa, että samaan aikaan koko perheen tietokoneet, tabletit, televisiot, nettipelaaminen ja suoratoistopalvelut toimivat jokaisella laitteella yhtä sujuvasti ilman häiriöitä.

   Valokuitu mahdollistaa netin lisäksi myös monipuolisia lisäpalveluita.

   Toimiva ja nopea laajakaista
   Kotikuitu mahdollistaa nettiyhteyden jo nyt jopa 900 Mbit/s nopeudella sekä tulevaisuuden yli 10 Gigan yhteydet! Nettiliittymät ovat alkaen 24,90 €/kk (50M/50M). 

   Kaapeli-TV
   Perusjakelussa on 36 TV-kanavaa, joista 19 HD-laatuisena. Kaapeli-TV:n kuukausimaksu omakotitaloille on 7,89 €. Lisätarjontaa saat monipuolisesta maksu-TV-tarjonnasta. 

   Laajakaistan lisäpalvelut
   Valittavanasi on useampia laajakaistan lisäpalveluita, kuten MPY viihde, MPY Tuplakaista, F- Secure TOTAL -tietoturvapalvelut sekä Digitalkkarin Huolenpito- ja asennuspalvelut.

   Valokuitu on satsaus, joka nostaa kiinteistösi arvoa. Se on myyntivaltti, jos olet joskus myymässä kotiasi.


   Kiinnostuitko? 

  • Tilaa oma nettiyhteys kunnes taloyhtiönetti on saatavilla

   Mikäli Mikkelin taajaman alueella oleva taloyhtiösi ei tilaa kiinteistölaajakaistaa asukkailleen nyt, voit tilata itsellesi valokuitunetin. Tilaamalla vähintään MPY:n kiinteän XL-laajakaistan (24 kk) 30.9.2022 mennessä, saat hyödyntää alla olevan huipputarjouksemme!

   Hyödynnä nyt tämä huipputarjous 

   Kunnes kuitu on kytketty ja tilaamasi uusi valokuitunetti on käytössäsi, saat  MPY:n kiinteän XXL-laajakaistan (300M) hintaan 19,90 €/kk (norm. 59,90 €/kk). Modeemi 0 €.

   Edullisin laajakaistaratkaisu on taloyhtiön kiinteistölaajakaista (9,90 €/kk/ asunto).

   Lue lisää taloyhtiökohtaisista ratkaisuista.  

   Kiinnostuitko?

   Etuhintaehdot Laajakaista (G.Fast) 1.6.-30.9.2022

  • Kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinta

   Mikkelin taajaman alueella vaihdamme nykyiset kaapeliyhteydet valokuituun maksutta vuoden 2024 loppuun mennessä.

   Hyödynnä samalla tämä huipputarjous 

   Mikäli tilaatte tulevaan kuituun pohjautuvan kiinteistölaajakaistan 30.9.2022 mennessä taloyhtiöönne, saatte käyttöönne kaapelitelevisioverkon kautta kaapelikaistan hintaan 9,90 €/kk/asunto. Liittyminen ja modeemi 0 €. Tarkistamme saatavuuden antamaasi osoitteeseen. 

   Miksi valokuitu ja mitä palveluita se mahdollistaa?

   Nopeat tietoyhteydet ovat yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto. Etätyön ja -opiskelun yleistyminen, monipuoliset viihde- ja pelipalvelut sekä terveys- ja hoivapalvelut vaativat tulevaisuudessa yhä enemmän kapasiteettia, jonka vain tasainen ja vakaa valokuituyhteys mahdollistaa.

   Taloyhtiönetti
   Nyt on kannattava hetki ottaa nettiyhteydet myös koko taloyhtiön kattavalla ratkaisulla. Taloyhtiönetin perusnopeuksien hinnat ovat alkaen 9,90 €/kk/huoneisto. Tämä on asukkaille edullisin tapa saada kiinteä nettiyhteys asuntoon. 

   Kaapeli-TV
   Toimitamme myös kaapeli-TV-lähetykset.  Perusjakelussa on 36 TV-kanavaa, joista 19 teräväpiirtolaadulla (HD). Erillisiä kattoantenneja ei enää tarvita, MPY vastaa verkon huollosta ja ylläpidosta. Kaapeli-TV:n kustannus on 7,89 €/kk/asunto.

   Miten edetä? 
   Taloyhtiön asukkaat voivat jutella isännöitsijän, taloyhtiön hallituksen edustajien ja naapureiden kanssa taloyhtiökohtaisesta palvelusta. Asia kannattaa nostaa esille myös yhtiökokouksessa. 

   Kiinnostuitko? 

  • Kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinta

   Parannamme Mikkelin taajaman alueen yritysten mahdollisuuksia tulevaisuuden tietoverkolla.

   Liittymismaksu ja nykyisten palveluiden siirto valokuitukaapeliin on nyt 0 €. MPY hoitaa kaikki tarvittavat laitteet ja asennukset. Nyt liittymän avausmaksut uusille liittymille -50 % sekä lähiverkkokartoitus 0 €! 

   Miksi valokuitu?

   Valokuitu on nykyaikaisen tietoliikenteen ehdoton edellytys, joka takaa yrityksellesi sujuvan arjen. Valokuitu on sekä ominaisuuksiltaan että tiedonsiirtokyvyltään ylivoimainen. Etäkokoukset ja striimaukset sujuvat pätkimättä sekä raskaimmatkin tiedostot siirtyvät paikasta toiseen jouhevasti eikä aikaa kulu turhaan odotteluun.

   Valokuitu on aidosti paras yhteys yrityksellesi. Yhteys on toimintavarma, luotettava ja tehokas. Käytössäsi on lähes rajaton nopeus, joka ei vaihtele.

   Kiinnostuitko? 

Liittyminen valokuituun kannattaa!

Laajennamme valokuituverkkoa Mikkelin taajaman alueella. Rakennettavat alueet ovat: Emola, Huusharju, Kaituenmäki, Kattilansilta, Kirjala, Laajaharju, Laajalampi, Launiala, Lehmuskylä, Lähemäki, Orijärvi, Peitsari, Pitkäjärvi, Rantakylä, Rouhiala, Savisilta, Siekkilä, Silvasti, Tupala, Tuppurala, Tusku ja Urpola. 

Toimi nyt! 

Ota meihin yhteyttä sinulle parhaiten sopivimmalla tavalla.  

Varmista saatavuus ja tilaa OmaMPY-palvelussamme

Täytä oheinen yhteydenottolomake

Soita myyjillemme, yhteystiedot löydät alta

 

Kyllä kiitos, haluan liittyä valokuituun. 
Täytä ja lähetä lomake meille, otamme sinuun pikaisesti yhteyttä. 

Vauhtia valokuidulla Mikkeliin! Ota yhteyttä myyntiimme. 

Mikko Syrjälä
Mikko Syrjälä
Myyntipäällikkö (valokuitu, kiinteistöt, omakotitalot)
Karoliina Kukkonen
Karoliina Kukkonen
Myyntipäällikkö (valokuitu, kiinteistöt, omakotitalot)
Niko Hämäläinen
Niko Hämäläinen
Myyntipäällikkö (yritykset, yrittäjät)
Antti Hirvonen
Antti Hirvonen
Myyntineuvottelija (yritykset, yrittäjät)
Perttu Hautalampi
Perttu Hautalampi
Myyntipäällikkö (yritykset, yrittäjät)
Siirry sivun alkuun