Siirry suoraan sisältöön
Liity lempityypiksemme ja osallistu MPY Jackpotiin!

Liity Lempityypiksemme ja osallistu MPY Jackpotiin!

Moi tyyppi! Halusimme kertoa, että liittymällä Lempityypiksemme saat sähköpostiisi ajankohtaisimmat uutiset, tarjoukset ja muita hyödyllisiä vinkkejä sekä rahanarvoisia etuja. Tilaamalla uutiskirjeemme kuun loppuun mennessä, osallistut MPY Jackpotiin ja voit voittaa Samsung Galaxy A12 -älypuhelimen (arvo n. 179 €).

Mikäli olet jo Lempityyppimme, mutta päivität meille yhteystietosi ja annat markkinointiluvan, saat kaksinkertaisen osallistumisen (2 lipuketta) arvontaan.

Samsung Galaxy A12 on erittäin monipuolinen älypuhelin suurella 6,5" näytöllä. Neljän kameran ansiosta saat otettua huippulaatuisia valokuvia, aina ultralaajakulmakameran ikuistamista laajoista näkymistä helposti jaettaviin selfieihin. Suuri ja tehokas akku, joka voidaan pikaladata ja jossa riittää virtaa pitkiinkin päiviin.

Onnea arvontaan!

Tilaa uutiskirjeemme ja osallistu arvontaan

* merkityt kohdat ovat pakollisia

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvomme kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken Samsung Galaxy A12 -älypuhelimen.

Arvonnan järjestäjä

MPY Telecom Oyj, jäljempänä "MPY" (MPY Telecom Oyj, Mikonkatu 16, 50100 Mikkeli, Y-tunnus: 1570688-2, puh. 030 670 3033).


Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien MPY:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Jos olet jo uutiskirjeen tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa. Päivittämällä yhteystietosi tällä sivulla, sinulla on arvonnassa kaksi arpalipuketta

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua kalenterikuukausittain. MPY ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


Palkinnot

Palkintona arvotaan 179 euron arvoinen Samsung Galaxy A12 -älypuhelin uutiskirjeen tilanneiden ja yhteystietonsa päivittäneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.


Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.
Palkinto arvotaan kuukausittain niiden kesken, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen tai päivittäneet tietonsa.
Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja voittajalle ilmoittaminen

Palkinnon arvonta suoritetaan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä kaikkien uutiskirjeiden tilanneiden ja yhteystietonsa päivittäneiden joukosta. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. MPY ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. MPY:llä on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta MPY:n omissa medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
MPY sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä voittajalle.

Arvonnan järjestäjän vastuu

MPY vastaa arpajaisverosta.

MPY:n vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä MPY.


Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään MPY:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa www.mpy.fi/tietosuojaseloste 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Siirry sivun alkuun