Siirry suoraan sisältöön
mpy_uutiskirje_arvonta

Liity Lempityypiksemme ja osallistut arvontaan!

Moi tyyppi! Liittymällä lempityypiksemme ja tilaamalla uutiskirjeemme, saat sähköpostiisi ajankohtaisimmat uutiset, tarjoukset ja muita hyödyllisiä vinkkejä sekä rahanarvoisia etuja. Tilaamalla uutiskirjeemme kuun loppuun mennessä, osallistut arvontaan ja voit voittaa huikean Samsung Galaxy Watch4 Classic -älykellon.

Mikäli olet jo Lempityyppimme, mutta päivität meille yhteystietosi ja annat markkinointiluvan, saat kaksinkertaisen osallistumisen (2 lipuketta) arvontaan.

Samsungin Galaxy Watch4 Classic -älykello on entistä älykkäämpi, tyylikkäämpi ja hauskempi. Voit kuunnella sillä musiikkia, seurata sen avulla treeniäsi, voit vaikka käynnistää sillä pesukoneen ja voit jopa maksaa sillä. Uusi Samsung Galaxy Watch 4 Classic tekee monia samoja asioita kuin puhelimesi, mutta paljon kätevämmässä koossa.

Onnea arvontaan!

Tilaa uutiskirjeemme ja osallistu arvontaan

* merkityt kohdat ovat pakollisia

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvomme kaikkien uutiskirjeen tilanneiden ja tietonsa päivittäneiden kesken Samsung Galaxy Watch4 Classic -älykellon.

Arvonnan järjestäjä

MPY Telecom Oyj, jäljempänä "MPY" (MPY Telecom Oyj, Mikonkatu 16, 50100 Mikkeli, Y-tunnus: 1570688-2, puh. 030 670 3033).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien MPY:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Jos olet jo uutiskirjeen tilaaja, et automaattisesti ole mukana arvonnassa, ellet päivitä tietojasi uudelleen. 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua kalenterikuukausittain. MPY ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkintona arvotaan 399 euron arvoinen Samsung Galaxy Watch4 Classic -älykello uutiskirjeen tilanneiden ja yhteystietonsa päivittäneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Palkinto arvotaan kuukausittain niiden kesken, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen tai päivittäneet tietonsa.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja voittajalle ilmoittaminen

Palkinnon arvonta suoritetaan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä kaikkien uutiskirjeiden tilanneiden ja yhteystietonsa päivittäneiden joukosta. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. MPY ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. MPY:llä on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta MPY:n omissa medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

MPY sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä voittajalle. 

Arvonnan järjestäjän vastuu

MPY vastaa arpajaisverosta.

MPY:n vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä MPY.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään MPY:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa https://www.mpy.fi/tietosuojaseloste 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Siirry sivun alkuun