Siirry suoraan sisältöön
Lempityyppi toukokuu

Liity Lempityypiksemme ja osallistut arvontaan!

Moi tyyppi! Liittymällä lempityypiksemme ja tilaamalla uutiskirjeemme, saat sähköpostiisi ajankohtaisimmat uutiset, tarjoukset ja muita hyödyllisiä vinkkejä sekä rahanarvoisia etuja. Tilaamalla uutiskirjeemme kuun loppuun mennessä, osallistut arvontaan ja voit voittaa Lenovo IdeaPad3 -kannettavan tietokoneen. 

Mikäli olet jo Lempityyppimme, mutta päivität meille yhteystietosi ja annat markkinointiluvan, saat kaksinkertaisen osallistumisen (2 lipuketta) arvontaan.

14-tuumainen Lenovon IdeaPad 3 -sarjan kannettava tietokone on jokapäiväiseen käyttöön suunniteltu luotettava ja kevyt tietokone. Arvo 499 €.

Onnea arvontaan!

Tilaa uutiskirjeemme ja osallistu arvontaan

* merkityt kohdat ovat pakollisia

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvomme kaikkien uutiskirjeen tilanneiden ja tietonsa päivittäneiden kesken Lenovo IdeaPad3 -kannettavan tietokoneen (arvo 499 €).

Arvonnan järjestäjä

MPY Telecom Oyj, jäljempänä "MPY" (MPY Telecom Oyj, Mikonkatu 16, 50100 Mikkeli, Y-tunnus: 1570688-2, puh. 030 670 3033).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien MPY:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Jos olet jo uutiskirjeen tilaaja, et automaattisesti ole mukana arvonnassa, ellet päivitä tietojasi uudelleen. 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua kalenterikuukausittain. MPY ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkintona arvotaan 499 euron arvoinen Lenovo IdeaPad3 -kannettava tietokone uutiskirjeen tilanneiden ja yhteystietonsa päivittäneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Palkinto arvotaan kuukausittain niiden kesken, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen tai päivittäneet tietonsa.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja voittajalle ilmoittaminen

Palkinnon arvonta suoritetaan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä kaikkien uutiskirjeiden tilanneiden ja yhteystietonsa päivittäneiden joukosta. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. MPY ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. MPY:llä on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta MPY:n omissa medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

MPY sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä voittajalle. 

Arvonnan järjestäjän vastuu

MPY vastaa arpajaisverosta.

MPY:n vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä MPY.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään MPY:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa https://www.mpy.fi/tietosuojaseloste 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Siirry sivun alkuun